Ovo je bilo već viđeno, Hrvatska vs Brazil!

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 28.12.2017.
18:14
Izvor: Sportske.net

Prijateljsku utakmicu će odigrati najverovatnije Hrvati i Brazilci, i jednima i drugima je sjajna priprema za ono što ih čeka na Svetskom prvenstvu.

Beta/AP Photo/Frank Augstein
Beta/AP Photo/Frank Augstein

Povezane vesti

Hrvatska i Brazil će odigrati prijateljsku utakmicu uoči Svetskog prvenstva u Rusiji 2018. godine. Utakmica će se igrati u Engleskoj, najverovatnije na "Stamford bridžu" ili "Enfildu".

Pregovori još uvek nisu završeni, ali je dogovoreno da se odigra utakmica između ove dve reprezentacije.

Ovo je odlična priprema za obe reprezentacije, imajući u vidu da će Hrvatska igrati protiv reprezentacije Argentine u grupi na Svetskom prvenstvu, a da će Brazil igrati protiv Srbije u poslednjem kolu naše grupe.

Hrvatska i Brazil su poslednji put odmerili snage na Svetskom prvenstvu u Brazilu 2014. godine i to u grupi kada je sudija Nišimura pogurao Brazil do pobede od 3:1.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
JA SAM REVOLT, A TI
Thursday, 28.12.2017
19:17

Logika nalaze da mi zakazemo sa Argentincima, a to je trenutno i za sada samo u domenu nagadjanja, pre ce biti da se tako nesto nece desiti nego sto ce se desiti. Inace, imam dobar osecaj da mozemo mozda i do osam najboljih ako nekim cudom izbegnemo Nemacku u osmini finala.

avatar
Čeki
Thursday, 28.12.2017
19:20

Podrzavam optimizam. :D Ali, salu na stranu, verujem da cemo proci.grupu i to je to od nas.

avatar
Čeki
Thursday, 28.12.2017
22:27
avatar
JA SAM REVOLT, A TI
Thursday, 28.12.2017
20:16

U sali je pola istine, toliko nam otprilike sansi i dajem, onako patriotski povecano:-D Inace, mozda bi jos bolje bilo da sada, odnosno, pre samog SP, odigramo jednu sa Portugalom, a od Juznoamerikanaca protiv Kolumbije, Cilea ili Urugvaja (raspored nije bitan), tako bi bolje bilo, ostavimo Argentinu za drugi put...

avatar
Al(a)din
Thursday, 28.12.2017
19:16

Nikada nisam tako psovao nekog sudiju kao na tome mecu