Ovo je baš brzo, igrači se pobunili protiv Murinja, metode više ne prolaze!?

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 15.09.2020.
10:02
Izvor: Sportske.net

Od njega je ostalo ime i rečnik koji možda zabavlja javnost, ali bez rezultata, to ne znači ništa...

EPA-EFE/Alex Pantling
EPA-EFE/Alex Pantling

Povezane vesti

Izgleda da problemi počinju da se gomilaju u Totenhemu. Medeni mesec je odavno prošao, samo prošla sezona je nekako bila "restl" Poketina, Murinjo je obećavao da će se ove videti njegov rad.

To je ona čuvena "druga sezone" za Portugalca, doduše, sve manje se o tome priča, a posle poraza od Evertona na startu, skepsa je prerasla u otvorenu sumnju.

Mnogi smatraju da je on "prošlost" i da mu je ostalo jedino da zabavlja javnost izjavama, ali da se takav rečnik mogao tolerisati kada pobeđuje, sada svima bode oči.

Totenhem je doveo Doertija i Hojberga i rezervnog golmana Harta, ali nije uspeo da se oslobodi prekobrojnih, Murinjo i dalje traži napadača, ali ne uspeva da nađe nikoga ko bi pristao da bude alternativa za Kejna.

No, u prvi plan su izbili drugi problemi.

Naime, igrači su nezadovoljni, nakon što ih je nazvao "lenjima" posle poraza od Evertona. To je dodatno raširilo crv sumnje u svlačionici.

Engleski mediji pišu da Murinjo prebacuje krivicu na igrače, Ben Dejvis kaže da je dao sve od sebe i da poraz nije posledica odsustva želje. Trener traži opravdanje u lošim pripremama zbog korone, samoizolaciji igrača poput Kejna, videlo se i u utakmici Engleske da nije spreman. Uz to, tradicionalno loše igra na početku sezone, teško ulazi u formu.

baner

Međutim, ono što deo igrača veruje je da je Murinjo taktički potpuno nadigran od Anćelotija i da sigurno ima velikog udela u porazu. Neki mlađi igrači veruju da neće dobiti šansu jer trener jednostavno ne voli da forsira klince, uostalom Ndombele najveće pojačanje kluba, odnosno najskuplje u istoriji, nije ni neiskusan, ima 23 godine, Murinjo njemu i Sesenjonu retko pruža priliku. Parota i Skipa je poslao na pozajmice, to je navodno iznervirao i ljude u klubu.

Sledi kvalifikacioni duel sa Lokomotivom iz Plovdiva, ali ključ je duel sa Sautemptonom sledećeg vikenda. Ako "Pevci" ne pobede opasne "Svece", čini se da bi Murinjo mogao da oseti i prve pukotine u odnosu, ne samo sa ekipom već i predsednikom Levijem.

Kredita nema mnogo, ali ima jak ugovor, samo mnogi misle da je Totenhem njegova poslednja šansa i da posle toga više neće biti zanimljiv nikome u klupskom fudbalu u najjačim ligama...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Rooster
Tuesday, 15.09.2020
15:20

Zeznuli su se sto su oterali Pocetina. Uprava i Levi su krivi za sve. Ako su igraci ne zadovoljni, mozes ti dovoditi koga hoces. A pod Pocetinom su igraci bili zadovoljni a uprava ne, jer nije bilo rezultata. Ali, jbga, mislim da je ovako jos gore.

avatar
Mak-Juventino
Tuesday, 15.09.2020
14:56

Prerano je za ovo !

avatar
Milos Ilic_fb1
Tuesday, 15.09.2020
13:25

Doveo istrosenog Murinja umesto Poketina, dao mu duplo veci ugovor i sad kao cudo kad ne funkcionisu stvari... A i pored toga, Levi nije doveo nijednog ozbiljnog igraca. Ne moze se sa Doertijem i onim bekom iz Sotona juriti TOP 4

avatar
Crveni Lucifer
Tuesday, 15.09.2020
11:23

Sta je levi ocekivao kad je dovodio murinja, da ce biti novi porto, fudbal se promenio, cak ni simeone nema vise toliko ispeha kao sto ih je imao pre par godina. Za taj njihov cvrst fudbal treba i sudija koji tolerise cvrscu igru a danas se svira svasta i kad pipnes protivnickog igraca

avatar
Nemanjici
Tuesday, 15.09.2020
10:38

Odavno je on svoje odsvirao.

avatar
Amalainter
Tuesday, 15.09.2020
10:33

Pa sa ovakvim ulaganjima taj Levi moze da bude srecan ako izbegne borbu za opstanak..ne moze tu pomoci nit Murinjo,niti Klop ni Gvardiola..

avatar
Андер Ерера
Tuesday, 15.09.2020
10:20

Tanko izgleda tim Totenhema, sem Kejna i Sona ostali prosjek (bar ovi što su počeli protiv Evertona). Mora da ih prodrma, Murinjo ili neko drugi, da izvuče iz Ndombelea i Lo Selsa mnogo više, Alija takođe.

avatar
Jagger86
Friday, 18.09.2020
10:47

Drma on njih, tako što im pokazuje svoje zastarele "park the bus" taktike iz 2010 godine XD

avatar
Jagger86
Friday, 25.09.2020
12:35

Može , golferska XD

avatar
Андер Ерера
Friday, 18.09.2020
11:55

:D dolaze Bejl i Regilon, mozda bude druga priča.