Ovo je Barsino prvenstvo, Katalonci protutnjali kroz Madrid!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 23.12.2017.
14:51
Izvor: Sportske.net

Pobeda Barselone u sred Madrida, najveća pobeda ove sezone za izabranike Valverdea.

EPA-EFE/KIKO HUESCA
EPA-EFE/KIKO HUESCA

Povezane vesti

Barselona je uspela da slavi protiv Real Madrida u prvom meču između ove dve ekipe u ovoj sezoni Primere, slavlje je u sred Madrida - 0:3 (0:0). Sve se desilo nakon fantastičnog drugog poluvremena, Real Madrid je ostao sa igračem manje nakon crvenog kartona Karvahala i penala za Barsu i svakako da je to detalj koji je odlučio pobednika današnjeg duela.

Prvo poluvreme nije pripalo nikome, bilo je 0:0 nakon 45 minuta, ali je Real bio taj koji je napadao, imali su veći posed lopte i šuteva ka golu, ali je Barselona bila takođe opasna.

Ronaldov gol nakon par minuta je poništen zbog opravdano dosuđenog ofsajda, a u 10 minutu se najbolji svetski fudbaler obrukao ispred gola, promašio je čitavu loptu.

Barselona prvi put preti u 29. minutu meča, Mesi koji je do tada bio neprimetan je uspeo da pronađe rupu u odbrani Real Madrida i da proigra Paulinja koji je utrčavao, Paulinjo je šutirao iz prve, ali je Navas sjajnom intervencijom uspeo da spasio Real Madrid.

Samo minut kasnije Ronaldo je uspeo da probije po levoj strani, ušao je u kazneni prostor, šutirao, ali je Ter Štegen uspeo da odbrani njegov opasan šut.

Paulinjo je ponovo pripretio nakon centaršuta Mesija sa leve strane, Kejlor Navas je ponovo bio na mestu, a možda i najbolju priliku u prvom poluvremenu propustio je Karim Benzema u 43. minutu kada je pogodio stativu.

Fantastično je Barsa ušla u drugi deo meča.

Bili su u podređenom položaju u prvom poluvremenu, ali su u drugom pokazali o kakvom se timu radi, imali su više prostora za napad što su odmah iskoristili.

Nakon par poluprilika, usledila je jedna varka Busketsa na sredini terena, odmah je uposlio Rakitića koji je imao hektar terena ispred sebe, bila je to velika greška fudbalera Real Madrida koji su mu dozvolili trk dugačak par desetina metara. Rakitić je uposlio na desnoj strani Roberta, a ovaj iz prve na drugoj stativi Luisa Suareza koji bez problema postiže gol za 0:1!

Gol OVDE.

Naravno, krenule su i prve čarke, a pre toga je Suarez mogao još jednom da postigne gol nakon novog dodavanja Mesija koji je bio sve opasniji po gol Real Madrida.

Lionel Mesi Kristijano Ronaldo
EPA-EFE/JUAN CARLOS HIDALGO

Igrao se 63. minut kada Mesi proigrava Suareza, imao je zicer Urugvajac ali mu je Navas odbranio, lopta je ponovo došla do Luisa Suareza, pogodio je ovoga puta stativu, onda je Paulinjo šutirao glavom, a Karvahal je rukom sprečio čist gol zbog čega je dobio crveni karton, dosuđen je i penal.

Mesi je bio siguran sa bele tačke, Barsa je bila nadomak pobede.

U nastavku nove šanse za Barselonu, Mesi je propustio jednu da dokusuri Real Madrid, bili su zreli Madriđani da prime i treći gol. Navas je branio sjajno, to svakako moramo da napomenemo.

Imao je i Real Madrid dobru šansu, Bejl je šutirao ali je njegov udarac sjajno odbranio Ter Štegen, sjajni golman Barselone koji je nastavio da dominira ove sezone.

Serhio Roberto i Mesi su imali sjajnu kombinaciju, veoma dobru priliku, ali promene rezultata nije bilo sve do samog kraja. Mogao je Real Madrid preko Ramosa da stigne do smanjenja rezultata, ali je pogodio stativu. Minut kasnije i Ronaldo je imao šansu, ali ponovo bez gola.

Andre Gomeš je takođe imao šansu, Barsa je mogla da napuni do vrha mrežu Real Madrida, što je delimično i učinila.

Vidal je uspeo da postigne gol samo dva minuta nakon svog ulaska na teren, postao je 12. igrač Barse koji je strelac u ovoj sezoni, ponizio je i dokrajčio Real Madrid.

Real Madrid: Navas 7,5 - Karvahal 5, Ramos 6, Varan 6, Marselo 6 - Modrić 6, Kazemiro 5,5 (od 72' Asensio 6), Kros 6, Kovačić 7 (od 72. Bejl 6) - Benzema 5,5 (od 55' Načo 6), Ronaldo 5,5.

Barselona: Ter Štegen 8 - Roberto 8 (od 90' Vidal 7), Pike 7, Vermalen 6,5, Alba 7 - Rakitić 7,5, Paulinjo 7,5 (od 84' Gomeš -), Buskets 7,5, Iniesta 7 (od 77' Semedo -) - Mesi 8, Suarez 7,5.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

217 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bayern Premocni
Sunday, 24.12.2017
13:23

Eto vam ga real hajmo svi BAYERN BAYERN BAYERN nJUP JUP JUP= LS BAYERNOVA

avatar
Saturday, 23.12.2017
23:23

nakon skoro 200komentara ako ikog i ne mrzi vise ad cita, sve ovo. Samo da cestitam Barseloni tiulu u ligi, ne verujem da ih Valensija i Atletiko mogu sustici, ali ako bas posustanu i izgube titulu onda stvarno. Vec drze jednu ruku na trofeju. Stvarno ostalo ne bih komentarisao nepotrebno je, bolji tim je dobio, neke reakcije igraca Real Madrida nisu jasne, a neke su da se zapitas sta ti ljudi rade na fudbalskom terenu, bocanje bi im mozda bolje islo, ili stone tenis. Pikea, moram da pohvalim mozda prvi put u zzivotu da je odigrao utakmicu u kojoj nije imao nijednu kardinalnu gresku, a da je osetio barem 1% pritiska.

avatar
MalaSkoljkica
Saturday, 23.12.2017
22:40

Vįsca Barca 💪

avatar
esadandrovic
Saturday, 23.12.2017
22:03

Poznavaoci fudbal znaju Koje Real, Real je najveca prevara 21vijeka. Ali pored medija mnogi to ne smiju da kazu. Druga je najveca prevara 21vijeka je Ronaldo. Ronalda hvalite kao strelca, ali majstor fudbala to Ronaldo nikad nije bio. Real je najveca prevara zato sto su kup sistem ekipa, kup sistem kao Bristol Citi, kao Wigan, kao Grcka, kao Portugal. Ali kad treba uzeti mjeru sa 38utakmica, tada je Real miljama iza Barse. Neka se zasrame navijaci Barse, koji su hvalili loto ekipu Real. A Navijaci Reala koji ne zvizde Realu, a takvija ima mnogo na ovom sajtu. Oni ce vam sada pisati kako je kriv Zidan a prije Zidana Benitez, a prije Beniteza JE KRIV Anceloti, a prije Ancelotija je kriv Murinjo. Nece vam reci istinu ti navijaci Reala. A pravi navijaci Real zvizde igracima Reala i kada osvajaju trofeje, zato sto znaju da su ti trofeji plod kradje i velike srece. Neke fudbalske neznalice su ocekivale da Ronaldo postigne gol. A te fudbaldske neznalice ne znaju da Ronaldo u Ei Clasico u ligi, ima mali broj golova 8 i nalazi se na 11mjestu vjecne liste.

avatar
zdenkomen
Saturday, 23.12.2017
21:13

Gde su mi komentari? U čemu je problem? Kome smetaju?

avatar
ViniciusJR
Saturday, 23.12.2017
21:10

Ovaj poraz ide na Zizuov racun. Na bernabeu napunio veznih koliko ih je imao...bukvalno bez krila, Marselo i Karvahal bez prave podrske po strani, i u prvom pol, kad se trebalo napraviti nesto, kad su imali inicijativu, to je uglavnom bilo nedorečeno. Uz to, napad predvodi Benzo, koji je danas (kao i posljednjih 2 godine, manje-vise) imao onaj dobar pokusaj glavom i to je sve, ocajan u tranziciji, pogubljen...i Ronaldo, za kojeg svi odavno znaju da je gol igrac, i da ono cekanje da on povuce s polja je uzaludno. Realno, ona odbrana barse je bas ranjiva, a on to nije iskoristio. Gubis konce Zizu...ali ti i dalje brani napadaca koji je od pocetka sezone dao 2 gola, i forsiraj ga maksimalno, mozda da jos 2 do kraja sezone.

avatar
neme
Saturday, 23.12.2017
21:03

CR prelomio tekmu onim cirkus potezom ali videlo se da je igrao na silu,mrtvak Benzema,,Bejl klasa al ne moze da stoji ,Barsino najvece pojacanje je trener najbolji u zadnjih 20 godina a da za promenu imaju i top golmana i sad ko se seca Neimara

avatar
Saturday, 23.12.2017
20:41

prvi gol reala nije priznat kad je ronaldo zabio i to ih je ubilo kad su vidili da nemogu krast ,a znaju da pošteno ne mogu ni džironu da pobede.ZAŠTO SUDAC ZAŠTOO si sudio pošteno ...

avatar
MSSZRMK
Saturday, 23.12.2017
19:18

Kada sam video kako su poceli igrati 2. poluvreme znao sam da je kraj.Zasluzeno su pobedili.Benzema,Marselo igraci manje opet.

avatar
Goran Stanojkov
Saturday, 23.12.2017
18:38

Bio jednom jedan mali real ziveo u prevare onda se rodio jedan vanzemaljac Messi koji je unistio taj mali klub prevare i odjednom se raspao tako se zavrsila njihova istorija prevare

avatar
Lecter
Saturday, 23.12.2017
20:00

Glupo je nazvati ih malim klubom i prevarom ali istina je da ih Mesi redovno unistava i da ce nastaviti tako do kraja karijere. A naravno gubio je i Mesi od Reala da ne dodje do zabune iako ih mnogo vise puta unistavao.

avatar
Ivanp
Saturday, 23.12.2017
17:52

Veceras je jedan dodir sa liptom mesija vise valjao nego citava utakmica ronalda,roberto je tako izdominirao marsela da treba da ga je sramota,kros i benzema su bili katastrofalani,sve i da je real postigao prvi gol a mogao je barsa bi okrenula utakmicu siguran sam jednostavno je bio njihov dan!!

avatar
Marchisio8
Saturday, 23.12.2017
17:27

Поздрав за Багиру. Овај Реал је једна од најбољих екипа икада. Роналдо најбољи играч,Марсело лијеви бек,Карвахал десни,Рамос штопер,Модрић везни,Иско најталентованији итд. Какав клуб,такви и навијачи,смијех.

avatar
Ali baba
Saturday, 23.12.2017
19:25

Zaboravio si da je asensio najveći talenat na svetu i budući najbolji u istoriji...

avatar
Sunday, 24.12.2017
16:37

Asensiju ne trebaju poklon penali svaki el klasiko kao pingvinu :D

avatar
Gorila u magli! LFC
Saturday, 23.12.2017
19:30

Nisam navijac reala uopste,a ni barse ali ovo sto si napisao nema smisla jer je ovaj real jedini koji je odbranio ligu sampiona tako da jesu najbolji dok neko to ne ponovi.

avatar
MalaSkoljkica
Saturday, 23.12.2017
17:11

Ali ali ipak su Ronaldo i Ramos najbolji igrac i bek na svetu. Real je smeh .

avatar
V84
Saturday, 23.12.2017
18:37

Ramosovih pola startova za dozivotnu.

avatar
MalaSkoljkica
Saturday, 23.12.2017
22:10

Da je ziveo pre 500 godina, bio bi spaljen na lomaci.

avatar
Nemanja K Xavi
Saturday, 23.12.2017
17:07

Marselo popaso travu kod treceg gola :)

avatar
Goran Stanojkov
Saturday, 23.12.2017
17:56

Nemojte mu uzeti hranu on je pojeo i proslu sezonu sa Ramosom kada ih je Messi unakazio u 93 min neka i dalje jedu travu kada su navikli organizam

avatar
Sunday, 24.12.2017
16:37

I takvi unakazeni osvojise samo 5 trofeja a mocni mesi Kup Miki Mausa hahaha

avatar
Nemanja K Xavi
Saturday, 23.12.2017
17:07

Sergio Roberto , kakav igrac, kakv majstor!

avatar
Nemanja K Xavi
Saturday, 23.12.2017
17:07

Kerim Benzema nista ne zna

avatar
Nemanja K Xavi
Saturday, 23.12.2017
17:07

Zinedin Zidan nista ne zna

avatar
Nemanja K Xavi
Saturday, 23.12.2017
17:07

Veoma vazan poraz za Real, ukoliko Zvezda i Partizan sledece godine budu igrali LE, eto prilike za sve fanove Reala sa balkana da dodju u Beograd, samo moraju imati na umu da nece imati prilike da uzivo vide jednog od najboljih veznih igraca u istoriji, Zinedina Zidana.

avatar
Nemanja K Xavi
Saturday, 23.12.2017
20:10
avatar
P. S.
Saturday, 23.12.2017
16:58

Ne baš dobro prvo poluvreme, ali sa onakvim suncem u oči Ter Stegena i sa po dve dobre šanse na obe strane 0:0 je bolje nego što sam očekivao, tim pre jer je Real bio bolji i opasniji. Već na početku drugog poluvremena se videla velika razlika u Barsinom pristupu igri što je dalo i rezultat. Messi je bio odličan iako nije dao gol iz igre, ali za igrača utakmice se ipak dvoumim između Inieste i S. Roberta koji je bio sjajan. Možda bih prednost dao Iniesti ne toliko zbog 2-3 greške S. Roberta u povratnim loptama, koliko zbog toga što je Iniesta obezbedio neverovatnu sigurnost u iznošenju i prenošenju lopte upravo onda kada je to bilo najpotrebnije. Ter Štegen i Paulinjo očekivano dobri, za razliku od Suareza i Rakitića koji su bili mnogo bolji nego što sam očekivao. Buquets neočekivano loš u prvom i solidan u drugom poluvremenu. Sve u svemu sasvim solidno izdanje Barse i apsolutno zaslužena pobeda.

avatar
Armani
Saturday, 23.12.2017
16:58

Sa veznim na beku,bez umttitija trenutno mozda i najboljim stoperom,dembelea...jos ako se pojacaju kutinjom ne moze niko nista da im uradi...steta sto smo bili zakinuti neigranjem sluzbeno najboljim igracem svijeta.predlozio bi realovcima sljedeci put kad barsa bude trebala da dodje na bernabeu,da ubace hitne radove na sanitarnim cvorovima.! Sad mi je zao sto im barsa nije priredila spalir pa ih osramotila:)

avatar
Stefan Išizaki
Saturday, 23.12.2017
16:51

Čoveče kako su ih skašili. Svaka čast na partiji.

avatar
BarcaFan
Saturday, 23.12.2017
16:46

Barsa pametno odigro mec, prvo poluvreme pustio Real da dominira a u drugom poluvremenu dali gas, zasluzena pobeda. Prvi put da sudije nisu bili na nicijoj strani.

avatar
Saturday, 23.12.2017
16:44

Zaslužena pobeda Barselone. Da su hteli mogli su 5 da daju u drugom poluvremenu. Zidan mora da shvati da je pročitan i da njegov ljubimac više ne može da igra jer se nećemo plasirati ni u Ligu Šampiona. Što pre to shvati, to će bezbolnije biti. Treću godinu za redom isti fazon-prodor po strani pa centaršut po zemlji na nogu Ronaldu ili onom nesposobnjakoviću, koga bih tako išamarao da mogu, jer nas ove sezone koštao bar 5-6 bodova njegovim promašajima. Čim ga vidim, prevrće mi se želudac. Prvenstvo je izgubljeno i tu više ne treba trošiti energiju. Bilo bi lepo da Ligu uzmu opet Atletiko ili Valensija ali ovo lagano osvaja Barselona. Real eventualno Kup Kralja ove sezone da se uzme i to je to. U Ligi Šampiona Real protiv PSŽ-a nema šta da traži jer će popiti 10 komada u dvomeču.

avatar
SL_Komedija
Saturday, 23.12.2017
16:26

Rutinska pobeda, u prvom poluvremenu Barsa pasivna, ali čim su uzeli loptu, to je bilo to. Real bolje da je igrao drugo pol. kao prvo, a u prvom da su dali Barsi loptu, Barsa ima kasno paljenje. Generalno Real nije imao snage, a Barsa je trebala bar 5 da da, ali su stali na loptu.

avatar
Armani
Saturday, 23.12.2017
16:50

Da su mogli igrali bi

avatar
monty
Saturday, 23.12.2017
16:26

Barsa odigrala koliko joj treba sačekali real malo ih dodatno izmorili (umorni su od SP za klubove) u drugom poluvremenu odigrali svoju igru i razbili istroseni real...nSvaka čast Valverdeu za postavku utakmice i cijelu polusezonu

avatar
Adnan
Saturday, 23.12.2017
16:24

Želim duel Siti-Barselona u cetvrtfinalu LŠ.

avatar
Pretorijanska Garda
Saturday, 23.12.2017
16:19

Laku noc Madrid, laku noc :)))))

avatar
Bat
Saturday, 23.12.2017
16:19

prvo poluvreme dosta dosadno ali zato nastavak veoma uzbudljiv..ne znam zasto ljudi pljuju ernesta valverdea odlican strucnjak..i nemojte vise mesija uporedjivati ni sa jednim fudbalerom..genije covek..mislim da igra sa 30% mogucnosti bukvalo zmureci..ne trudi se a najbolji je kao i uvek..

avatar
Barca4ever
Saturday, 23.12.2017
17:02

Ne pljuju ga ljudi vec decica.

avatar
Don Andres
Sunday, 24.12.2017
10:42

Ja ga licno pljujem jer drzi roberta na beku, semeda na klupi a rakitica u prvoj postavi. Takodje, navijaci barse su naviknuti na leprsav, dopadljiv fudbal a toga je sada bas malo

avatar
Stefoon
Saturday, 23.12.2017
16:16

Kad ne mozes dati gol ekipi u kojoj igra pokojni Vermalen, Rakitic,Roberto odlicni, ne mozes vise ni GG da odigras.

avatar
rafael91
Saturday, 23.12.2017
16:16

Mes cue un club !!! Visca el Barcelona !!!

avatar
BarsaSaMarsa10
Saturday, 23.12.2017
16:13

Sram me bilo,zaboravih Ter Stegena,fenomenalan je.

avatar
Dalibor Bobinjo
Saturday, 23.12.2017
16:12

Kao što sam rekao sa gomile profila: biće 3:0. :D

avatar
Aleksandar Kosic
Saturday, 23.12.2017
16:11

Zamolio bih sada sve ljubitelje fudbala da se suzdrze kom,jer moramo da ispostujemo navijace reala da nadju jedno 10 opravdanja sto su danas izgubili. . .

avatar
V84
Saturday, 23.12.2017
17:38

meseceve mene, saturn u jarcu, pucanje glecera na antarktiku.... sve su to razlozi druze moj... :)

avatar
Aleksandar Kosic
Saturday, 23.12.2017
18:06

Hahahaha dobar 😆

avatar
Dejan Marinkovic1
Saturday, 23.12.2017
16:11

Dokle vise ovi treninzi na bernabeu?

avatar
Che Wolfasin
Saturday, 23.12.2017
16:11

Real je u prvom poluvremenu bio bolji, ali ih je Barsa u drugom zahvaljujući Mesiju potukla.

avatar
.!.
Saturday, 23.12.2017
17:13

Messi? Hahah mislis crveni

avatar
barça mes que un clu
Saturday, 23.12.2017
18:03

I da nije bio crveni, bilo bi vec 2:0. Tako da, to nije opravdanje.

avatar
JOHAN CROJF
Saturday, 23.12.2017
16:11

Meni kao navijacu barse, jedino za utehu da je ovo slabije izdanje barselone. Igra mi se nije svidela, ali podicice barsa formo. Realu sve najbolje zelim u daljem takmicenju.nPozdrav za normalne navijace

avatar
Mozemjadakazem
Saturday, 23.12.2017
16:10
avatar
Steffmajster
Saturday, 23.12.2017
16:09

@gohardgohome evo me 15:08 mozda malo kasnim (8 minuta) ali tu sam. I sta imas da kazes?

avatar
Steffmajster
Saturday, 23.12.2017
19:36

nesto ga nema...

avatar
Kolos
Saturday, 23.12.2017
16:09

Poniženi Real u sred Madrida.

avatar
Liga BBVA
Saturday, 23.12.2017
16:09

Šteta, ja sam ipak očekivao da najmoćniji galaktikosi na čelu sa najboljim trenerom i najboljim fudbalerom današnjice pruže ozbiljniji otpor. :D

avatar
V84
Saturday, 23.12.2017
17:39

jedino je njihova mreza pruzala otpor, nije se iscepala...

avatar
El Clásico leyendas
Saturday, 23.12.2017
16:07

Barsa se revansirala za ono u Superkupu

avatar
Badr Hari
Saturday, 23.12.2017
16:06

A šta je bilo sa onim mojim, što nije igrao? :D

avatar
Rise up
Saturday, 23.12.2017
16:06

Igra nije lepa za gledanje kao sto smo navikli od Barselone ali Velverde ima neki svoj stil i to mu donosi rezultat.Sergi Roberto i Mesi izdominirali 2 poluvreme.

avatar
BarsaSaMarsa10
Saturday, 23.12.2017
16:05

Real bolji u prvom,Barsa u drugom.Dve kljucne situacije su ono odbijanje Kovacica da se pomeri od Mesija kod prvog gola,i Karvahalova ruka (Meni nelogicna odluka, jes' da Mesi ne izvodi najbolje penale,ali ipak bolje juriti 2:0 sa 11 nego sa 10 igraca).U Barsi Paulinjo je imao odlicnih poteza,ali i jako losih (ono kasnjenje sa oslobadjanjem od lopte na sredini).Suarez znacajno bolji nego sto smo navikli.Iniesta dobar,Rakitic takodje bolji nego do sada.Buskec je imao dosta slabo prvo poluvreme,ali u drugom solidan.Odbrana dobra koliko je to moguce,istakao bih pre svega Roberta pre svega kada je doprinos u napadu u pitanju (Stvarno je steta da se takav potencijal protraci,mora sto pre u vezu).Mesi je klasa za sebe kad su u pitanju zavrsni pasovi,znaci covek je bukvalno u stanju da te spoji sa golom iz bilo koje pozicije (Da mu utrcavaju krila tipa Sterling i Sane,mislim da bi imao 10 stvorenih sansi po mecu),ali se dosta istakao u defanzivi sto je prilicno neocekivano.Rezultat fenomenalan,ali nista nije gotovo,treba nastaviti u ovom ritmu. p.s. Pozdrav za P.S.-a uz konstataciju da je mnogo bolje procenio situaciju od mene :D

avatar
P. S.
Saturday, 23.12.2017
18:50

Najpre da otpozdravim i zahvalim na pozdravu. :D Nije baš da je pobedio manje loš tim (jer ni jedni ni drugi nisu bili loši kako sam očekivao), ali mi se ipak čini da je ključ relativno visoke i zaslužene pobede Barse više u onom čega nije bilo na terenu negoli u onom što je bilo. A nije bilo Piqueovih kikseva (da, niko da ga pohvali uključijući i mene, a svi ga pljujemo k'o na takmičenju kada je očajan), nije bilo standardne S. Roberto igre na beku (nego bar 2-3 puta bolje), nije bilo sjajnih Rakitićevih upošljavanja protivničkih napadača (čak nijedno), nije bilo 22 napada bez stvorene šanse (recimo u prvom poluvremenu 2 odlične šanse iz samo 2 napada, što su mogli biti čak i golovi da Navas nije odlično reagovao), nije bilo nespretnih i komičnih pokušaja da se iznese lopta pod presingom protivnika itd.

avatar
El Clásico leyendas
Sunday, 24.12.2017
00:01

da ti odgovorim ovde. pogledaj kako je Ronaldo ranije igrao. asistirao je na sve moguce nacin. kad se setim one asistencije Runiju petom kad je izbacio 2-3 protivnicka igraca ( majstorija za sva vremena) ili ono nabacivanje rabonom na trepavicu saigracima, ili ona asistencija Benzu sa 40 metara iskosa slabijom nogom itd. cinjenica je da je izgubio na okretnosti i brzini i da mu fali ta neverovatna lucidnost koja ga je krasila u Junajtedu ( nekliko sezona bio najbolji asistent MU) . pa ne bi ga Barsa pokusavala dovesti 2003 dok je bio u Sportingu i 2006 nakon incidenta na Mundijalu u Nemackoj da nije znao asistirati

avatar
BarsaSaMarsa10
Saturday, 23.12.2017
21:26

Istina ziva,pojedinacno su svi odigrali jako kvalitetan mec,ili bar znacajno bolje nego u dosadasnjem delu sezone (Tu mislim na pojedince tipa Suarez,Rakitic,Pike...).Uglavnom, sve je proslo fenomenalno,i tu ne mislim samo na Klasiko (Izgubise i Atletiko i Valensija).Nadam se da ce sve ovo da doprinese dodatnom podizanju forme i pre svega kvaliteta igre, vracaju se Umtiti i Dembele,a mozda dodje i neko kvalitetno pojacanje u januaru(Mada znajuci nasu upravu,previse ocekujem).

avatar
Alexander Stonsky
Saturday, 23.12.2017
16:04

Realu sad ostaje Liga Šampiona, a tamo ih čeka PSG, teško za njih. Barsa odlična, posebno u drugom delu, Roberto igračina, Rakitić iznenadio lepo, Suarez je morao još jedan da postigne, a Mesi ko Mesi. Neverovatan uticaj na igru ima. Real imao svojih šansi, ali Ronaldo je sebičan, Benzema je žalostan dok je pravo čudo je Bejl zaigrao uopšte. Bez Iska su bili dosta manje konkretniji u napadu. Sve u svemu ovo je odlično ! Visca el Barca i Visca Catalunya !!!

avatar
BarsaSaMarsa10
Saturday, 23.12.2017
17:07

Kad si pre promenio sliku xDD

avatar
Alexander Stonsky
Sunday, 24.12.2017
13:07

Čim je izašla sam je stavio 😂 Mora se 😉

avatar
El Clásico leyendas
Saturday, 23.12.2017
16:04

ja rekoh jos posle finala sa Juveom da je Real nakon toga zasicen i umoran. nema vise zara ,borbenosti i upornosti kod njih. pad Reala znaci i pad Primere. izgleda da ce sva 3 tima ispasti u osmini finala

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Saturday, 23.12.2017
16:54

Ma da kad Real ne igra onda cemo i ukinuti nogomet za ovu sezonu Nece se igrati vise

avatar
El Clásico leyendas
Saturday, 23.12.2017
23:49

pogresno si razumeo , rekoh da nakon onog demoliranja Juventusa ekipa je izgubila motiv, zbog cega vise da igraju. i napisao sam da je vrlo moguce da ce sva 3 tima iz Primere pasti u osmini finala, sto bi znacilo kraj Spanske dominacije a poccetak dominacije nekog drugog(PL verovatno)

avatar
Rasel Krou
Saturday, 23.12.2017
17:17

Da su igraci zasiceni to je cinjenica ali je ogromna greska Pereza sto nije doveo 2-3 bombe (para za to ima) koji bi grizli i tjerali cijeli tim da bude boljo i motivisaniji.

avatar
Catalá
Saturday, 23.12.2017
16:04

Što bi rek'o Vojin Ćetković: ladno!ladno!ladno!ladno!ladnoooo!

avatar
mladenq_
Saturday, 23.12.2017
16:03

Fenomenalan rezultat na Bernabeu, posebno kada se uzme u obzir da Barsu sopstveni trener sabotira a i da Real ima bolje fudbalere na velikoj vecini pozicijia i mnogo jacu klupu. To se jasno vidilo u prvom halfu, Realova sredina kontrolisala stvari u potpunosti, Modric zvijer dominirao, bekovi takodje odradjivali sjajan posao, generalno mnogo agresivniji i ozbiljniji fudbal igrali. Barsa nije imala igru uopste, osim 2 prilike Paulinja nakon sjajnih lopti Messija, nista vise nisu uradili. Drugi half vec malo drugacija prica, Real djelovao umornije od samog starta, prelomni trenutak katastrofalna reakcija Kovacica kod prvog gola, onoliki idiotizam je tesko objasniti, pustas Rakitica da slobodno trci kroz citavu tvoju polovinu da bi se vratio da igras flastera na Messiju koji uopste ne ucestvuje u akciji, haha, kakva komedija. Nakon crvenog i drugog gola, stvari su vec bile gotove. Odlicna partija S Roberta, koliko taj momak moze da pruzi u vezi to je strasno, samo da ovaj amater od trenera ima mozga da ga drzi tu a Semeda na beku, to se vidno moglo primjetiti zadnjih 20ak minuta meca, koliko Barsa dobija na dinamici sa takvim rasporedom. O razlici izmedju Messija i Ronalda, i njihovim doprinosima igri svojih timova nema potrebe trositi rijeci.

avatar
Ivan Vukojevic
Saturday, 23.12.2017
20:42

ovaj trener je mozak koi ti ne razumes , roberto genije

avatar
Larion@
Saturday, 23.12.2017
16:02

Apsolutna dominacija Barse u Primeri ove godine. Sjajno drugo poluvreme i verovatno novi naslov jos u decembru.

avatar
Pantokrator Alfa
Saturday, 23.12.2017
16:01

Ha! Sta ce sada reci Valverdeovi kriticari?

avatar
Barcelonista
Saturday, 23.12.2017
16:01

Iiiddeeemmooo! :-D

avatar
Kondogbia
Saturday, 23.12.2017
16:00

Lako je bilo Barsi kada nije igrao zvanično najbolji fudbaler na planeti i po svom skromnom mišljenju najbolji fudbaler u istoriji. :D

avatar
Аполо
Saturday, 23.12.2017
16:00

Kada je fudbal u pitanju Madrid ovaj put nemocan prema Kataloncima :) Cestitke Barsi!

avatar
Padrino
Saturday, 23.12.2017
16:00

Ne, ovo nije poraz Reala, ovo je poraz Zidana i njegovog sistema igranja u drugom poluvremenu.. U prvom ih pritisnes, ne das im loptu u noge, grizes po terenu, a u drugom poluvremenu neshvatljiva promena sistema, da im das loptu i cekas kontre.. Gol nece da mu padne sa neba, trebalo je od starta drugog poluvremena jos vise napasti, od starta drugog poluvremena je morao da vadi Krosa ili Kovacica i da skloni markaciju sa Mesija, a da pritisne gol Barse Bale-om ili Asensiom.. Prvenstvo deluje izgubljeno, treba se okrenuti ligi sampiona, pokusati osvojiti treci put u nizu, to je Realovo takmicenje..

avatar
V84
Saturday, 23.12.2017
17:48

a ukoliko ih najuri psg u startu recices da se treba okrenuti voznji u otvorenom autobusu, jer je kup kralja njihovo takmicenje?

avatar
Padrino
Sunday, 24.12.2017
00:21

Nemoj da budes zavracen, taj PSG nista nece uraditi u tom dvomecu, budi siguran u ovo sto sam ti rekao

avatar
Andrea_Pirlo
Saturday, 23.12.2017
18:24

Kad bi igraci mogli da igraju svih 90min kao Real prvih 45 ne bi mogli da igraju fudbal narednih 2-3 meseca. Pa sta ti mislis da covek moze da istrci 30-40km u 90min i kao bleja, idemo?

avatar
Heisenberg321
Saturday, 23.12.2017
15:59

Real Madrid najstariji zanatlija Barselone! hahahahaha Mesi još jednom pokazao da je sramota za fudbal porediti Ronalda sa njim jer je klasama ispred, a Ramos čist crveni zaslužio ali neka opet su poniženi na sred Santiago BernaLEA!!! hahahahaha

avatar
Breaking Bad
Saturday, 23.12.2017
16:42

Trese te euforija prijatelju, razumijem te, ali to je glupost šta pišeš za Ronalda, to što odigra lošiju utakmicu od Mesija ne znači da je lošiji igrač, nisi tako bio glasan poslije finala LŠ.

avatar
El Clásico leyendas
Saturday, 23.12.2017
23:52

evo ti jedan primer, Ronaldo u Superkupu za 15 minuta uradio vise nego Mesi za 180 ili Ronaldo protiv Juvea za 90 uradio 10 puta vise nego Mesi za 180 protiv iste ekipe

avatar
Andrea_Pirlo
Saturday, 23.12.2017
18:25

To sto se Ronaldo vec 2 godine vuce po terenu i ne gde udara je losija partija? Molim te.

avatar
Heisenberg321
Saturday, 23.12.2017
17:49

Kakva jedna utakmica? Mesi je jednostavno daleko bolji igrač i tu nema nikakve dileme niti će neke nagrade to da promene gledao par utakmica ili par godina.

avatar
Comy
Saturday, 23.12.2017
15:59

Koliko puta messi dokazat da je najbolji igrac ikada,covjek djeli lopte kao iz ruke..da ovi znaju zabijat imao bi 100 asistencija.covjek je samo na ovoj utakmici imao 5 velikih kreiranih sansi.Samo okorjeli navijaci reala ce reci da nije najbolji ikada a sa ronaldom ga je uopce glupo porediti.redovito unistava real.paulinho i roberto odlicni.

avatar
Plava Horda
Saturday, 23.12.2017
15:59

Go Hard bratino javi se da diskutujemo zasto ne mozete da date gol i sta vam to fali u napadu a sto ce te praviti od blata :DDD Javi se bratino da ne ispadne da sam ovde bio u pravu https://www.sportske.net/vest/medjunarodni-fudbal/luis-suarez-el-klasiko-nista-ne-resava-323986.html

avatar
Dalibor Bobinjo
Saturday, 23.12.2017
15:58

Sudija pokrao Real poništivši gol mom idolu. Do sada su mu priznavali ovakve golove. :D

avatar
Petar Pan
Saturday, 23.12.2017
15:58

Mesi zasluzan za sva 3 gola , pokazao da je 2 klase iznad ostalih . Prvi gol odvukao Kovacica koji je kao robot , jurio Mesija on se elegantno pomerio i Rakiticu ostalo prostora da vodi loptu bez ometanja do 16 metara Reala , ostalo je rutina .

avatar
Lecter
Saturday, 23.12.2017
15:58

Roberto doktorski cim udje u sredinu terena pokazuje klasu.Korektan je on i na mjestu beka ali greota je da ne igra u veznom redu.Paulinjo takodje odigrao dobro.Stoperski par Pike Vermalen dobri,mislio sam da ce se odraziti nedostatak Umtitija medjutim dobro se zavrsilo.Ter Stegen skinuo 2 zicera svaku utakmicu odusevljava.Mesi se nije nesto istakao ali opet bio jedan od najboljih ili najbolji.Prosjecna Barsa potopila je Real.

avatar
El Clásico leyendas
Saturday, 23.12.2017
23:53

prosecna Barsa potopila ekipu koja se zasitila i uzela sve moguce trofeje . da je Real u onakvom razpolozenju kao u avgustu dobro znas kako bi se zavrsilo

avatar
proyectant
Sunday, 24.12.2017
12:57

Ma Barsa je tada bila sokirana odlaskom Neymara. 😁

avatar
xenon 1989
Sunday, 24.12.2017
05:21

Ma to se podrazumeva jer gde bi bilo ko, a kamoli prosečna Barsa, mogao da pobedi Real da se nisu zasitili osvojivši sve moguće. :D U avgustu je fantastična Barsa razbijena od nenormalno jakog Reala, a u decembru prosečna Barsa nekako pobedila zasićeni Real, koji posle utakmica u avgustu više nije imao nikakav motiv protiv Barse. :D Svi dobro znamo da je Real nemoguće pobediti, oni mogu da izgube samo kada im se ne igra jer nemaju motiv. :D

avatar
El Clásico leyendas
Sunday, 24.12.2017
01:16

nema tu sta da se razmatra i analizira. trenutno nisu nizasta

avatar
Lecter
Sunday, 24.12.2017
00:26

Ako ti je tako lakse da posmatras ok.

avatar
zeks
Saturday, 23.12.2017
15:58

Sjajno drugo poluvreme.Real je igrao solidno u prvom a drugo raspad sistema.Sjajan trk Rakitica pri prvom golu.Ovom pobedom je titula 99% resena,Real ce se fokusirati na LS a prvenstvo prepustiti Barsi.

avatar
Nicklas Bendtner
Saturday, 23.12.2017
16:34

Sta im imaju prepustati kad su zasluzeno prvi i same uzimaju bodove.

avatar
Wolverine
Saturday, 23.12.2017
15:58

Barsa srećno i spretno. Ronaldo maši cijeli fudbal u čistoj situaciji, ne proigrava igrače sa krila, Karim maši dvije izuzetne prilike. Barsa duplo manje greške kažnjava a kamoli ove. Tačno se vidi koliko znače te dvije godine manje u ličnoj karti. Probije kad god hoće i gdje god hoće.

avatar
Logika i argumenti
Saturday, 23.12.2017
16:26

Ronaldo je imao par proigravanja saigraca i generalno je igrao dobro...Fan sam barse al nmg da ga diskreditujem zbog toga sto nije imao srece

avatar
Stretford END 1878
Saturday, 23.12.2017
15:58

Jadni real, oni su izgubili titulu pre mesec dana ali ima Barcelona tek danas javila...

avatar
King
Saturday, 23.12.2017
15:57

Real bolji u prvom delu, Barsa kao da se branila i igrala da ne primi gol, nije to ona bila, Real realno zasluzio da vodi, u drugom delu Barsa pocela da igra fudbal bila bolja, zasluzeno slavila, mislim da je prvenstvo reseno.Cestitke i jednima i drugima, uvek je divno gledati ovaj mec.

avatar
Logika i argumenti
Saturday, 23.12.2017
15:57

Ja mislim da je svima jasno kakva je igracina serdji roberto

avatar
mladenq_
Saturday, 23.12.2017
16:30

Najbolje godine propadose covjeku na beku.

avatar
Maestro Iniesta mquc
Saturday, 23.12.2017
15:57

Ter Stegen i S Roberto 👏👏👏nObjasnili su

avatar
iigor92
Saturday, 23.12.2017
15:57

Ma dajte Ronaldu i šestu zlatnu. Utješite ga nekako.

avatar
Coole
Saturday, 23.12.2017
15:57

Novi ugovor za roberta! Svi odlicni danas, vermalen imao malu gresku kad je benz pogodio stativu ali solidan je bio, gomez za 10 min nije pokazao nista dobro, iniesta doktor igrice... Paulinjo isto odlican danas, messija i albu necu ni da komentarisem :) Sve u svemu cista 5ica danas, apelujem da se skupi novac za insulin realovim navijacima :D

avatar
_mladen_
Saturday, 23.12.2017
15:57

Dokle god Realu igraju Benzema i Ronaldo, nista od njih ove sezone. Kovacic je imao odlicnu utakmicu, Barsa iskoristila dve kontre i rastavila Real.

avatar
Roj Kin 16
Saturday, 23.12.2017
15:57

Da mi je da Murinjo dovede ovog Roberta, dečko je vrhunski igrač nebitno igra li po boku ili u sredini.. Igrao sam 2 i 3+, u 90. minut ludim, ali me Vidal vraća u život :))))))

avatar
Saturday, 23.12.2017
15:56

Dajte Robertu neki steznik, 2 puta igra rukom u svom 16, istegnuce rame. :D Jedni rukama i nogama, a drugi pak ne smeju ni nogama jer Suarez glumi umiranje na svaki kontakt :D

avatar
Rasel Krou
Saturday, 23.12.2017
16:00

Ajde ne brukaj se nego budi musko i priznaj da je Barsa zasluzeno dobila.

avatar
Barca4ever
Saturday, 23.12.2017
17:07

Pitanje je dal je on musko.

avatar
INTERnacionalist
Saturday, 23.12.2017
15:55

..džaba ti Ronaldo,džaba Karvahali,džaba ti Marselo,džaba svi ostali...

avatar
Saturday, 23.12.2017
16:00

Dzaba su 5 trofeja u godinu dana. :D

avatar
mi#9
Saturday, 23.12.2017
15:55

Pa koliko je samo Messi bolji od Kristijana ovo je nenormalno...nisu nijanse u pitanju izmedju njih dvoje nego mnogo mnogo vise. Mesi je neverovatan igrac, bas neverovatan, svaka mu cast

avatar
El Clásico leyendas
Saturday, 23.12.2017
16:02

ili bolje receno Ronaldo je ostario Mesi ima jos par sezona posle kojih ce i on biti kao Ronaldo , ako ne i gori.

avatar
BarsaSaMarsa10
Saturday, 23.12.2017
16:47

Godine sa pasom i pregledom igre nemaju nista.Stigle su Mesija godine,vidi se to ko ima oci da gleda.Ovde je u pitanju fudbalski IQ,koji je i kod Ronalda iznad proseka (pre svega zbog sjajnog kretanja),ali kod Mesija ide u +200...

avatar
Aleksandar Kosic
Saturday, 23.12.2017
16:05

Moze mu Mesi dati i njegovih 5 ZL i opet ce Mesi biti 10 puta bolji od njega.

avatar
Juventino SS
Saturday, 23.12.2017
15:55

U sredini osporavani Rakitić i Paulinjo, štoperi Vermalen i Pike, bek Roberto, zaključak, Valverde doktore, samo 7 primljenih golova, kakva postavka, možda navijači Barse ne vole njegov sistem, ali za sada rezultati su perfektni i svaka mu čast.

avatar
La bestia negra
Saturday, 23.12.2017
15:54

To su ti najbolji bekovi sveta,najbolji stoper,najbolji veznjaci i naravno najbolji svih vremena,nema sta pravi Galaktikosi pogotovo u drugom poluvremenu rutinski su izgubili.

avatar
Saturday, 23.12.2017
16:00

Dakle, zbog poraza nisu najbolji? ko je prvak sveta unazad 2 godine? ko je prvak evrope? Spanije? Super kup? Super kup evrope? :D Kup Kralja je dokaz da je neko najbolji :D

avatar
Sunday, 24.12.2017
20:37

Vaskez je korisniji igrac od Mesija za ovu godinu bio, vise trofeja doneo :D

avatar
Sunday, 24.12.2017
20:36

Dokaz da je neko najbolji je da te sa drugim timom ponizi u super kupu pa se sazali na tebe i ostane 2 0 :D

avatar
Aleksandar Saša Đukić
Saturday, 23.12.2017
19:14

u te 2 godine LP Barsu nisu nijednom izbacili...

avatar
Ali baba
Saturday, 23.12.2017
18:06

Ne, dokaz je da je neko bolji kad te razvali kod tvoje kuće tako da te dovede u situaciju da ne znas sta pišeš i malo šepaš kad hodas...

avatar
La bestia negra
Saturday, 23.12.2017
16:49

Nema veze sa porazom koliko sa igrom i koliko ste nerealni.Karvahal najbolji desni bek je sramotna izjava,Ramos mesar i rupa,a Marselo ne postoji u odbrani,Modric nijedan gol i asistencija,Kros isto slab igrac i na kraju 7icu ne treba ni komentarisati.

avatar
Breaking Bad
Saturday, 23.12.2017
16:46

To su ti iskompleksirani ljudi koji čekaju samo trenutak da izbace svoje frustracije, biće preko 200 komentara takvih danas.

avatar
Steffmajster
Saturday, 23.12.2017
16:42

to sto vam uefa/fifa poklanja titule, ne znaci da ste najbolji! Ako ste najbolji sto niste pobedili?

avatar
Bidza i Tridza
Saturday, 23.12.2017
15:54

U Barsi svi odigrali bez greske,Real neocekivano lose odigrao. Mislio sam da ce biti agresivniji a oni kao da nisu hteli pobedu koja je bila neophodna.

avatar
mladenq_
Saturday, 23.12.2017
16:05

Pa i bili su agresivni, bar u prvom halfu, na svaku loptu zubima isli, Realov vezni red pojeo Barsu, ali ne mogu oni da rade posao i za napad, Benzema ne zna gdje se nalazi a ni Ronaldo nije puno bolji.

avatar
Bidza i Tridza
Saturday, 23.12.2017
17:01

Pa u prvih 30 minuta su vrsili presing a posle nista. Videlo se da je Barsa svesno usla u mec nesto povucenije nego inace a kad su preuzeli loptu,rutinski su sve odradili. Valverde opasnu taktiku postavio.

avatar
Barca4ever
Saturday, 23.12.2017
15:54

Ponizavanje. Najjace mi je kada cujem da Valverde nije neki strucnjak. Demontirao je Real. Steta sto nisu dali bar 5 komada. Mesi genije. Jedva cekam dan kada cu Gomesu videti ledja.

avatar
Juventino SS
Saturday, 23.12.2017
16:10

Izgleda da samo ja i ti verujemo u Valverdea, možda dečurlija voli trenere cirkuzante kao Klop, pa ne kapiraju taktiku Valverdea.

avatar
Barca4ever
Saturday, 23.12.2017
22:42

Nastavak na gornji komentar: jednostavno nema vise onakve genijalce tako da mora da prilagodjava igru prema tome kakve igrace trenutno ima.

avatar
Barca4ever
Saturday, 23.12.2017
22:40

Semedo je fenomenalan u defanzivi ali je dosta los napred za razliku od Roberta. Ima vremena da se navikne na Barsu,tek je dosao.Slazem se da Roberto mora da igra veznog ali ocito je da Barsi za sada super ide i da konacno igraju sigurno nazad. Barsa je pod Enrikeom i Gvardiolom igrala leprsavo na gol vise kao sada Liverpul sa Klopom ali je imala dosta bolje igrace u odnosu na Liverpul sada. Dolazi smena generacije, nema vise Cavija, Iniestaje jednom nogom u penziji

avatar
Hocus Pocus
Saturday, 23.12.2017
18:26

Rakitic je veliki minus na sredini terena, a to sto je on istrcao danas (pravolinijski) kao na pisti i dodao najblizem igracu je greska Kovacica, a ne Rakiticeva majstorija. Rakitic ne zna da se nosi sa pritiskom(ne zna da "stane na loptu"), 99 % pasova mu je unazad cak i onda kad treba i mora da odigra unapred, trom je i spor za odbranu samim tim i za presing, kontra-presing, stalno igra stegnuto. Da je Roberto sa Iniestom I Buskecom na sredini, a Semedo na desnom beku, Barsa bi bila bolja barem duplo u organizovanju napada, a ovako Mesi mora da se vraca nazad i da se trosi jer Rakitic ne radi svoj posao kako treba. Pogledaj Buskeca i Iniestu kako igraju, a kako igra Rakitic pored njih, samo cirkuzant ne vidi razliku... A ti misli i dalje da je Valverde dobar jer gura "odlicnog" Rakitica.

avatar
Barca4ever
Saturday, 23.12.2017
16:59

Ocito. Misle da je fudbal samo jurnjava gore-dole.

avatar
Saturday, 23.12.2017
16:10

Sto nas nije demontirao u super kupu, e to je ponizavanje :D Svemocna Barsa zavrsava godinu sa kupom kralja.

avatar
Amar Zornic
Saturday, 23.12.2017
15:54

Jednostavno Mesi objasnio po ko zna koji put ko je ovde ko :)

avatar
Steffi Kuzmanovic
Saturday, 23.12.2017
16:01

Sta je objasnio kako se puca penal?

avatar
Ali baba
Saturday, 23.12.2017
18:08

Da, kako se puca penal i kako se asistirao kod gola, dok nam je neko objasnio kako se premašuje fudbalska lopta...

avatar
Steffmajster
Saturday, 23.12.2017
16:43

ne, nego kako se igra fudbal!

avatar
Rasel Krou
Saturday, 23.12.2017
15:54

Cestitke navijacima Barse, trenutno su bolji tim, na kraju je ispalo ponizavajuce. Prvenstvo je izgubljeno, treba se okrenuti ka LS i nesto mijenjati da i od PSG-a ne bi dobili lekciju.

avatar
Logika i argumenti
Saturday, 23.12.2017
16:10

U pravu si,real nikada ne treba otpisivati...

avatar
BarsaSaMarsa10
Saturday, 23.12.2017
16:16

Kljuc lose igre Reala,je veza.Modric i pre svih Kros su znacajno pali u formi,a nemate napadace koji su u stanju da se vrate po loptu,vec moraju da je dobiju u zavrsnoj trecini terena,da bi napravili nesto.Naravno tu je i prezasicenje,ipak su uzeli dve LS zaredom.

avatar
HakunaMatata
Saturday, 23.12.2017
15:54

Sjajna odbrana Karvahala, kad mu prodje suspenzija probati sa njim na golu :-D Go hard or go home :-D

avatar
adidas forever
Saturday, 23.12.2017
15:53

Rutinska pobeda Barse. Navas je spasao Real od ubedljivijeg poraza.

avatar
El Clásico leyendas
Saturday, 23.12.2017
16:05

zbog Navasa,Kasilje i Benza je Real bio na ovolikom minusu. al realno je posle svih uspeha zadnjih godinu i po to bilo ocekivano

avatar
Jason
Saturday, 23.12.2017
15:53

Fantasticno drugo poluvreme...Svi su bili sjajni ali bih izdvojio Roberta...Kakav je to igrac, steta sto mora da igra na beku...Steta sto nismo dali jos koji.Gomes uvek bio i ostao promasaj...Za kraj pozdrav za go hard :D

avatar
Zlato
Saturday, 23.12.2017
15:53

Glavni krivac je Zidan. Kovacic nije igrac za Real a kamoli za startnu postavu,ovakav Modric ne smije da bude u startnu postavu,Varan je precijenjen igrac a sto reci vise za Benzemu.

avatar
Crveno boja ljubavi
Saturday, 23.12.2017
16:03

Pa Modric nije loptu izgubio,Kovacic zatvorio Mesija,izgubili su jer su bez ikakve zelje igrali,mrtva utakmica skroz.

avatar
Don Andres
Saturday, 23.12.2017
17:30

Opet... pa kako messi stalno izdominira a neki ga kovacic stavi u dzep?

avatar
Tata Messi
Saturday, 23.12.2017
15:53

Odličan meč sa obje strane.Barselona je prva dva gola dala iz kontri i to joj je mnogo pomoglo.Svi su bili odlični,pogotovo Roberto i Paulinjo.

avatar
LuckyStrike
Saturday, 23.12.2017
15:52

Raspad sistema... ronaldo napolje... sebicnost teska... svaka cast barsi titula ne njihova

avatar
Saturday, 23.12.2017
16:01

Ronaldo, Bejl i Benzema promasili zivote danas.

avatar
Ali baba
Saturday, 23.12.2017
18:10

Hahahaha, pa tebi bre daju minuse i kada si u pravu... hahah, izgleda po navici...

avatar
Paris Saint Germain
Saturday, 23.12.2017
15:52

Cas fudbala. Real druga liga

avatar
mladenq_
Saturday, 23.12.2017
16:07

Daleko od toga da je Barsa odrzala cas fudbala Realu.

avatar
Breaking Bad
Saturday, 23.12.2017
16:47

To ti je Flashscore komentator :D

avatar
ZubA
Saturday, 23.12.2017
16:26

Ako je Real druga liga, sta ste vi posle onog ispadanja od Barse ? beton liga i nista vise. Barsa je ovo zasluzeno dobila, a Realu trebaju pojacanja samo tako.