Ovo će biti brzo! Barsa već danas ima novog trenera?

Autor: Ivan Cvetković
subota 15.08.2020.
11:28
Izvor: Sportske.net

Katalonci prelomili.

EPA-EFE/ALBERTO ESTEV
EPA-EFE/ALBERTO ESTEV

Povezane vesti

Izgleda da će se velike promene u Barseloni desiti brže nego što se iko nadao.

Katalonski Sport prenosi informaciju da je samo pitanje sata kada će klub objaviti raskid saradnje sa Kikeom Setijenom čija se ekipa sinoć propisno obrukala u Lisabonu.

Aktuelni trener navodno još nije upoznat sa takvom odlukom koju je doneo predsednik Bartomeu, ali nema sumnje da je i njemu jasno da su mu dani na klupi "blaugrane" odbrojani.

Koliko sinoć se izdvojilo ime Maurisija Poketina koji je najveći favorit za Setijenovog naslednika, Argentinac je trenutno bez kluba i verovatno je najtraženiji slobodan stručnjak u ovom trenutku.

Poketino je svojevremeno govorio da ne bi preuzimao Barsu zbog Espanjola u kojem je proveo dobar deo igračke karijere, ali nema sumnje da je izazov suviše primamljiv zbog borbe za trofeje koji nedostaju sjajnom Argentincu.

Baner

Pored Ronalda Kumana i Ćavija, Sport piše i o drugim opcijama poput Maksa Alegrija koji je takođe bez angažmana, ali i Tijerija Anrija koji trenutno vodi Montreal U MLS ligi.

Otkaz će, po svemu sudeći, dobiti i Erik Abidal koji je zadužen za transfere kojima se nije proslavio, pa će njegov naslednik morati da sačeka nekoliko meseci kada su u Barseloni predsednički izbori.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
P. S.
Saturday, 15.08.2020
16:16

Cemu ponovo promena trenera? Zamenise u januaru Valverdea na pravdi boga, a siguran sam da je i on mogao da primi 8 komada od Bayerna. I sada ista greska - brze-bolje trazi nekoga ko ce moci dogodine u 1/4 finalu da primi 14 komada, kao da to Setijen uz ocekivani napredak nece biti u stanju? Potpuno bzvz...

avatar
Бојовић Милан
Saturday, 15.08.2020
11:46

I da, Poketino, Bijelsa ili Venger, definitivno neko od njih. Autoritet i napadački fudbal, to ih samo vraća u pravi kolosek

avatar
Бојовић Милан
Saturday, 15.08.2020
11:46

Sinoć mi je iskreno sve bilo crno da crnje nije moglo, a danas već shvatam drugu stvar. Ako su malo bila tri gola od Rome i četiri od Liverpula, ovih 8 sigurno to neće biti... Ako gledamo sa vedrije strane, ovo je zapravo jedna super stvar (taman zvučalo skroz suludo, jer dati 8 golova Barsi ostaje z sva vremena), jer će biti, sad već svi imamo puno pravo da verujemo u to, korenitih promena. I nisu krivi igrači, verujte, prvo da se promeni uprava, pa trener, da im se nabavi neki psihić koji će moći njima ozbiljnije da se posveti, nek ko će ih vratiti onom stilu fudbala i dovesti bar 3 mlađa, afirmisana igača. S druge strane, ovo je prilika da se u Barsi dogodi nešto sasvim veliko, jer nakon poslednje 3 sezone i više nego jasno je da je svaki Barsin uspeh bio više plod sreće, nego samih njih...

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Saturday, 15.08.2020
11:35

Poketino trazeniji od Alegrija? Nisam bas siguran.