Ovo boli, čeka da Murinja smene, pa produžuje ugovor!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 30.08.2018.
10:10
Izvor: Sportske.net

Kada pročitate ovo, jasno je kakva je situacija u Junajtedu.

EPA-EFE/LUKAS BARTH-TUTTAS
EPA-EFE/LUKAS BARTH-TUTTAS

Povezane vesti

Spekulacije ne prestaju, poraz deli Murinja od otkaza, ali mnogi veruju da, i ako pobedi Barnli, samo će odgoditi neizbežno.

Jedan od takvih je i Marsijal.

Napadač koji nikako ne može sa Portugalcem i čija je istorija sukoba sa menadžerom zaista impresivna, iako sarađuju tek treću sezonu, odbija da produži ugovor. Murinjo je insistirao da ga prodaju, čak na kraju i rivalima, ali klub nije to želeo, dok ponude, prvo od Juventusa, pa Bajerna, nisu ni stigle.

Čak je stavljena rampa na razmenu sa Vilijanom koju je Portugalac priželjkivao.

Šta je sve Murinjo zamerao Marsijalu?

Da je nezainteresovan na treningu, da sluša agente umesto trenera, da je prokockao svaku šansu, zatim je stiglo ovo leto kada je umesto tri dana odsustva proveo devet u domovini, dok se tim pripremao, a njegova žena porađala. Klub ga je kaznio, ali Marsijal ne haje.

Dobio je priliku na startu sezone, ponovo ništa, ali postoji jedna promena. Naime, rešio je da produži ugovor, prihvati ponuđenih 130 000 funti nedeljno, na pet godina. Ugovor mu ističe na leto, ali Marsijal hoće da ostane u PL, kako pišu mediji očekuje da Murinja smene, pa da sa nekim novim menadžerom procveta.

Recimo, on je kod Van Gala u prvoj sezoni dao 17 golova, igrao odlično, kod Murinja je dao za dve godine tek dva više...

Jasno, zbog čega navija za promenu trenera...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NE LJUTI SE COVECE
Thursday, 30.08.2018
15:54

Nadam se da je ovo istina. Niko me ne moze ubediti da Junajted ima toliko lose igrace koliko trenera koji napadacki potencijal uporno tera u kontru. Ukini neciju prirodu, slobodu, dobices mrtvog konja.

avatar
Marko HM
Thursday, 30.08.2018
12:18

Junajted ima odličan napadački potencijal koji Murinjo ne koristi na pravi način zbog njegove šugave taktike.

avatar
CFC-Macedonia
Friday, 31.08.2018
13:48

Mislis na Lukaku koj promasi prazan gol ? :D

avatar
Adi237
Thursday, 30.08.2018
11:03

Navijam za Barnli da nam daju 3-4 gola ako je to presudna utakmica za Mourinja. A i mislim da ce tu utakmicu sami igraci minirati i da ce se vuci po terenu da nebi pobjedili.

avatar
CFC-Macedonia
Friday, 31.08.2018
13:48

Pravi navijac uniteda nema sta :D

avatar
Adi237
Friday, 31.08.2018
16:58

Nema to veze sa junajtedom nego ne mogu vise da gledam tu defanzivu i na domacem terenu..jednostavno junajted od odlaska Fergija nije zaigrao napadacki sve neki treneri kalkulanti. Mojes nema kalibar da bude trener junajteda,Van.Gal 80% posjeda lopte bez suta po golu jednostavno se igrali dodave u krug. Mourinjo ne vjeruje u napad samo.odbrana bitno je ne.primiti gol a nije vazno hocemol dati gol jer bitan je bod. Zato navijam da dodze trener koji ce igrati napadacki bez kalkulisanja i kod kuce. Razumijem.ja da se nekad mora igrati i defanzivno protiv jakih protivnika ali protiv ovih manjih timova moramo napadati i dati sto vise golova a ne nakon 1:0 mi.cuvamo.rezultat protiv manjeg tima i.onda ko u prosloj sezoni dobijemo gol u.90+ sta smo na taj nacin.bodova izgubili.

avatar
Kuma Baba Car
Thursday, 30.08.2018
10:15

Pa normalno, bolji igrac i od Rasforda i od Lingarda, a u kakvoj je Sancez formi, verovatno bi i od njega bolje igrao. Veliku gresku bi Junajted napravio njegovom prodajom, stagnirao je, ali ko nije pod Murinjom? Mlad je, a jos je i zver od igraca

avatar
NikkiCFC
Thursday, 30.08.2018
16:53

Vi kao da je Junajted imao ne znam kakve rezultate sa Mojesom i Van Galom. Pa imao je jos gore od Murinja.

avatar
StefMU
Thursday, 30.08.2018
17:55

Donekle si i zvucao normalno dok nisi rekao ovo za Fergija haahah nemoj se blamirati, pricas kao da imamo igrace iz Fulama a ne ove koje imamo.. sasvim solidan tim za osvajanje koje god titule. Mora se samo promeniti filozofija i taktika, sto naravno pocinje od trenera. I niko nije rekao da bi lagano osvojili, on je trener za slabije klubove tipa INTER ili PORTO, upravo zbog njegove defanzivne taktike. To u Junajtedu ne moze da prodje, ni zbog danasnjeg fudbala ni zbog tradicije kluba. Al nije on kriv koliko je uprava sto je angazovala pogresnog coeka, ceka se Zizu pa cemo procvetati. :)

avatar
Man united
Thursday, 30.08.2018
17:36

Ма, сви мисле да није Муриња и његове аутобус тактике, Манчестер би прошетао кроз првенство. А чињеница је да немамо конкурентан тим. Сити је миљама далеко. Ливерпул и Челси се лепо појачали. Ни Ферги не би освојио титулу са оваквим играчима.

avatar
Kuma Baba Car
Thursday, 30.08.2018
17:07

Nigde ja nisam rekao da su rezultati gori. Ali fudbal koji Murinjo gaji je uzasan i nije trener za duze staze, niti ga zanima kakav ce tim ostaviti iza sebe. On je trener koji u ekipi ima gotove igrace jer zna da ce ostati 3 godine maksimum i za to vreme mora da osvoji titule, sto ne moze sa mladim i "nedovoljno proverenim" igracima, a titula kao sto vidis nema. Tako da je njegovo angazovanje besmisleno i to polako shvataju i u Junajtedu