Ovo bi bila prava bomba, novi trener Arsenala stiže iz Mančester Junajteda?!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 01.05.2018.
09:50
Izvor: Sportske.net

Luis Enrike je otpao, kao i nerealne mete poput Alegrija. U Monaku tvrde da nema šanse da Žardim ode u Englesku, a ovaj potez Arsenala bi bio zaista senzacija.

EPA-EFE/WILL OLIVER
EPA-EFE/WILL OLIVER

Povezane vesti

Na ostrvu je glavna tema novi trener Arsenala.

Izgleda da je definitivno otpao Luis Enrike koji je osim ogromne plate tražio i 230 miliona evra za pojačanja, pre svega u odbrani i veznom redu.

Zbog toga se Španac okrenuo Čelsiju, Arsenal gleda na drugu stranu, bukiji i dalje promovišu Alegrija u prvog kandidata, ali to je nemoguća misija, s obzirom na njegov status u Juventusu, ali i transfer budžet od 50 miliona evra koji će navodno imati novi trener.

Taj budžet bi mogao da bude povećan, ako Arsenal prodao nekoliko igrača, pre svih Ektora Beljerina za koga su zainteresovani Juventus i Barselona. On bi za 50 miliona mogao da napusti klub, mada čini se da niko neće platiti tu cenu, pogotovo ne Italijani koji već imaju dogovor sa Mateom Darmijanom iz Junajteda.

Kao kandidat za menadžera pominje se i Žardim iz Monaka, čija su primanja oko 4 miliona godišnje u okviru budžeta koji je Arsenal spreman da ponudi novom treneru.

No, iz "kneževine" stižu uveravanja da nema šanse da Portugalac napusti klub.

Ne zna se ni ko će odlučivati posle odlaska Vengera, traje bitka za vlast, tu su Raul Sanilehi bivši direktor Barse, pa Sven Mislintat koji je stigao iz Dortmunda i iz ruku Vengera preoteo dovođenje igrača. Predsednik Gazidis takođe želi da ima poslednju reč, a nije nebitno to što se sin vlasnika Krenkea, Džof preselio u London i on želi da bude bolje upućen u dešavanja u klubu.

Rui Faria

Inače, jutros se pojavila šokantna vest. Arsenal bi mogao da za trenera imenuje Murinjovu desnu ruku, Rui Fariu, čoveka koji je dugi niz godina prvi pomoćnik i najbolji prijatelj "Posebnog".

Faria radi sa Murinjom od 2001. prvo je bio kondicioni trener, a od odlaska Žozea u Čelsi i pomoćnik. Nema samostalno trenersko iskustvo, ali svakako da bi ovo bio veliki izazov i da Murinjo ne bi imao ništa protiv, ranije je isticao da Faria zaslužuje šansu.

Ali, kakav bi to rizik bio za Arsenal, o tome ne treba posebno govoriti, mada se pominje pravi početnik, bivši kapiten Arteta koji radi sa Pepom u Sitiju. Ipak, njegove šanse su male, igrači ga ne vole, svlačionica Arsenala smatra da on nema kapacitet da nasledi Vengera.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NikkiCFC
Tuesday, 01.05.2018
13:16

Smesna prica. Ovaj covek je jos gori od Murinja. Par puta je pravio incidente. Svaki pomocnik je bolji od njega.

avatar
Devil born 1878
Tuesday, 01.05.2018
11:41

Zato sto je buvac otisao zato sad i ovo, strasno

avatar
VANDAL_boys
Tuesday, 01.05.2018
10:02

50 mil za transfere? Smesno,pojesce ih.

avatar
Z
Tuesday, 01.05.2018
10:00

Prava bomba xD