Ovde svaka priča staje, Kolarova bi i Boston Seltiksi!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 13.02.2019.
22:56
Izvor: Sportske.net

Sjajna stvar i možda najbolja priča o tome kakav je kapiten Srbije!

Epa/Felippo Venezia
Epa/Felippo Venezia

Povezane vesti

Predsednik Rome Palota je progovorio o sukobu navijača i Kolarova, ili bolje da kažemo takozvanih navijača. Oni su juče vređali Srbina, a Amerikanac kaže da je bolje da psuju njega nego Srbina.

"Sramno je, da neko jednu takvu osobu proziva sa tribina. To je profesionalac koji prvi dolazi, poslednji odlazi. Sjajan čovek, ne visi na mrežama, ne pije, trenira žestoko, igra odlično", kaže Palota.

On dodaje da bi svako želeo da ima Kolarova.

"Ma, voleo bih 22 Kolarova u ekipi, ljudi to ne razumeju, on igra povređen i to nije učinio jednom, ne žali se, stegne zube i igra. Većina fudbalera ne bi ni pomislila da izađe na teren. Ma voleo bih da imam i 25 Kolarova u Boston Seltiksima", zaključio je Palota koji je jedan od vlasnika konzorcijuma koji drži i najslavniji košarkaški klub na svetu.

Inače Kolarov je u ratu sa navijačima, posle rasprave sa jednim od njih na stanici, pre puta u Firencu. Pre toga je rekao da navijači ne razumeju fudbal, a komentarišu, osvanuli su uvredljivi slogani blizu njegove kuće.

Nakon toga dao je gol u Veroni, naklonio se prema navijačima koji su zviždali i vređali ga, ostali su podeljeni šta je hteo da kaže gestom, pa iako je trener Di Frančesko rekao da je to njegovo izvinjenje, čini se da naš kapiten nema zbog čega da se izvinjava i da je zaista sramno to kako se ponaša južna tribina "Olimpika" prema najboljem igraču Rome u poslednje dve sezone.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke