Ovako je Runi pokušavao da trgne saigrače

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 26.12.2015.
15:20
Izvor: Sportske.net

Kapiten Mančester Junajteda Vejn Runi počeo je duel sa Stoukom na klupi za rezervne igrače, a kada je ušao u igru pokušao je da obodri svoje saigrače.

BETA/AP Photo/Jon Super
BETA/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Menadžer Mančester Junajteda Luj van Gal ostavio je kapitena ekipe Vejna Runija na klupi za duel sa Stoukom ali je posle vođstva domaćih od 2:0 shvatio da je vrag odneo šalu i brže bolje poslao Vazu na teren.

Odmah nakon ulaska u igru Vejn Runi se potrudio da saigračima skrene pažnju na to da moraju da pokažu više požrtvovanja na terenu pozivajući ih na odgovornost pred navijačima.

Evo i fotografije koja je zabeležena u momentu dok je Vejn Runi vršio svoju kapitensku dužnost i trudio se da trgne ekipu.

Vejn Runi

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dragan Andric
Saturday, 26.12.2015
19:11
avatar
NIKE
Saturday, 26.12.2015
16:56

Žalosno je što momci kao Runi, Vidić, Ferdinand Skols, Gigs, Teri, Lamps, Bane, Drogba, Anri, Viera, Berkamp, Džerard.. moraju nekada završiti karijere, to su prave zvijezde i u njihovim venama teče krva legendi, ova mlada kompanija: Sterling, Depay, Oskar... samo medijske zvijezde, i ništa više.

avatar
ManchesterUnited
Saturday, 26.12.2015
17:25

Onaj Depaj ne bi znao ni drva da cepa. Ocaj zivi...

avatar
ManchesterUnited
Saturday, 26.12.2015
19:42

Kad bi takvi postajali najbolji...On bre ne zna da zabode ekser u trulu tikvu.

avatar
Enciklopedija
Saturday, 26.12.2015
18:26

Lepo rece covek gore medijske zvezde,decko izjavljuje kako ima ambiciju da bude naj na svetu,to prica medijima a ovako igra...Secam se izjave velikog Lampsa kada je pricao sa Lukoom Soom nasim mali bekom o Engleskim igracima,mali nije znao ko je bio Toni Adams...E zamislite ljudi sta on ne zna.. I na kraju Lamps kaze tada sam shvatio da treba da se povucem iz reprezentacije..Bruka kuda ide fudbal samo im pare guraju a nista ne znaju..

avatar
Nani
Saturday, 26.12.2015
16:31

dzaba brate runi kad igras sa skupom prosecnih igraca koji nisu ni za lids iz cempionsipa a kamoli MUTD..A najcrnje sto su se igraci koji su vredeli utopili u sivilo prosecnih amatera koje je doveo kvazi trener cije ime bolje ne pomenuti..Al makar me raduje da ce dobiti otkaz ..