Ovaj dečko je najveći luzer u Premijer ligi

Autor: Boban Filipović
ponedeljak 16.05.2016.
15:37
Izvor: Sportske.net

Ko je njega kleo, stvarno nije dangubio.

Beta/AP Photo/Rui Vieira
Beta/AP Photo/Rui Vieira

Povezane vesti

Ofanzivni vezista Aston Vile Džek Griliš odigrao je 16 utakmica ove sezone u Premijer ligi i na svih 16 'Vilijani' su poraženi!

Iako je slavni klub iz Birmingema i nekadašnji šampion Evrope imao ubedljivo najslabiji tim ove sezone u najelitnijem fudbalskom takmičenju u Engleskoj i po prvi put u istoriji ispao u Čempionšip, statistika ovog 20-godišnjaka je za rubriku 'verovali ili ne'.

Zbog ovog poražavajućeg podatka pojavili su se i šaljivi komentari po društvenim mrežama, jedan od hitova je da mu je neka baba iz Irske navračala jer je prošlog leta odlučio da 'promeni veru' i da nastupa za reprezentaicju Engleske, iako je branio boje Republike Irske u mlađim kategorijama.

Inače, Griliš je dete Aston Vile, od predškolskog uzrasta je član kluba, a u seniorskoj konkurenciji debitovao je kao 17-godišnjak 2012. godine.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
John Cena
Monday, 16.05.2016
15:57

Nisu bas zbog njega izgubili te utakmice. Svi znamo koliko je Vila igrala lose i skoro svaki mec su izgubili, ali eto desilo se da je on igrao bas tad

avatar
Chella_ynwa
Monday, 16.05.2016
15:54

Najveci luzer je Kolbek, koji je presao iz Sandrlenda u Njukasl, koji su najljuci rivali, da bi igrao Evropu a ne da se bori za opstanak sa Sandrlendom.

avatar
tony zahirovic1234
Monday, 16.05.2016
16:51

Zezno se da valja, druze...

avatar
NIKE
Monday, 16.05.2016
16:58

Meni je još jači Depay, otišao iz PSVa da igra u Unitedu, a onda se sastali u grupi i PSV prošao dalje, a United ispao iz grupe. PSV opet izborio LŠ i sljedeće sezone, osvojio ligu, a United opet ostade bez LŠ, kao da je prešao u lošiji, a ne kvalitetniji tim. Mada Unitedu treba samo 19:0 pobjeda da bude četvrti, u fudbalu je ono sve moguće :D