Otrovna strelica na Jovićev račun, kupili pogrešnog igrača iz tandema?!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 02.09.2019.
09:53
Izvor: Sportske.net

Izgleda da Srbin baš nije omiljen u španskim medijima...

EPA-EFE/Rodrigo Jimenez
EPA-EFE/Rodrigo Jimenez

Povezane vesti

Luka Jović nije baš omiljen u španskim medijima, konstantno se provlače priče da je neiskusan, da nije pravo pojačanje, da će otići na pozajmicu. Sinoć je bio starter, Real nije pobedio, naš as je imao nekoliko šuteva prema golu, učestvovao je kod izjednačenja, ali je i dalje daleko od onoga što očekuje razmažena Realova publika.

Danas "AS" poredi Jovićevog doskorašnjeg saigrača, Sebastijana Alera, njih dvojica su "odgovorni" za 89 golova Nemaca prošle sezone, a list samim poređenjem neuporedivog, provlači tezu da je Vest Hem napravio bolji posao.

Aler je plaćen 50 miliona, klupski rekord za "Čekićare", prva dva kola nisu bila uspešna, ali kada su stigli lakši rivali, Francuz je zablisao. Prvo je sa dva pogotka za devet minuta doneo pobedu u Votfordu, da bi za vikend načeo Norič, u pobedi od 2:0. Tri meča, tri gola, postiže u proseku pogodak svakih 90 minuta.

Jović je sinoć bio starter, nije se upisao...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Medison
Monday, 02.09.2019
16:49

U PL nema lakih rivala, inace dobar tekst :)

avatar
Agent Provocateur
Monday, 02.09.2019
13:56

Sta ja znam, Jovic je potez igrac a Real ima najnezahvalniju publiku ikada. Ako ti njegovi 'potezi' ne krenu uskoro da rezultiraju golovima i asistencijama ( kao sada za bejla ) mislim da nema nikakav kredibilitet i da ce da bude kusur za neku kupovinu.

avatar
Steffmajster
Monday, 02.09.2019
10:06

izabrao klub...