Otpušteni direktor zarađivao deset puta više od Anjelija!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 05.10.2018.
15:59
Izvor: Sportske.net

Otkrivena plata i bonusi koje je inkasirao ove sezone, jasno, to ne može da dobije nigde...

Twitter
Twitter

Povezane vesti

U italijanskim medijima je otkriveno da je otpušteni direktor Bepe Marota zarađivao oko 5 miliona evra godišnje u Juventusu.

Naime, toliko mu je pripalo ove sezone, računajući premije za titulu, duplu krunu i poseban bonus za ciljeve ostvarene u protekle tri godine kada je Juve dominirao, uostalom, kao i poslednjih sedam.

Nameće se poređenje, recimo Marota je odneo kući deset puta više novca nego predsednik Anjeli koji nije vlasnik kluba (braća Elkan su naslednici FIAT-a), Anjeli zarađuje simboličnih 500 000 evra (ima veliko bogatstvo u deonicama kompanije), a Pavel Nedved ima platu 400 000.

Marota sada odlazi, Inter mu je ponudio oko 3 miliona godišnje, pisali smo da bi zarađivao više od recimo Škrinjara, koji je jedan od najtraženijih štopera na svetu, a dosadašnjem Juventusovom direktoru je Arsenal ponudio 3.5 miliona za prelazak u London, gde bi zamenio Ivana Gazidisa koji je prešao u Milan.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mangus
Friday, 05.10.2018
16:37

Ali koliko je doneo juventusu? Daleko vise od tih pet. Doveo je cana, pirla, pogbu, kediru, kina, sve za dzabe. Samo pogba je doneo 100 miliona. Mogao je komotno da radi jos 20 godona samo od zarade od tog transfera. Vredi on tih para, da ne vredi ne bi se otimali o njega.