Otpisao reprezentaciju zbog Krstaje, čeka ga veliki transfer!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 30.10.2018.
09:09
Izvor: Sportske.net

Dok je na klupi "Orlova" Mladen Krstajić nema nameru da se odazove pošto je precrtan za Mundijal, ali na klupskom planu mu ide odlično...

fss.rs/Starsport
fss.rs/Starsport

Povezane vesti

Roma traži štopera, Markano se ispostavio kao promašaj, pa "Vučica" želi da pridoda već na zimu partnera za Manolasa, tu i najviše škripi, kako piše "Gazeta delo Sport" izbor je pao na Srbina.

I to onog "otpisanog", kada je u pitanju reprezentacija.

Matija Nastasić bi mogao da se vrati u Italiju, gde je svojevremeno odigrao sezonu iz snova za Fiorentinu i otišao u Siti.

Bivši reprezentativac Srbije, podsetimo nije putovao na Mundijal, pa je usledila verbalna razmena vatre sa selektorom Krstajićem, košta između 20 i 25 miliona, Monći je spreman to da plati, s obzirom da je i De Rosi koji može da igra štopera povređen, a da Nastasić u nekoj varijanti može da igra i levo, kada Di Frančesko odmara Kolarova koji nema nikakvu konkurenciju.

Videćemo šta će reći Nemci, Nastasić je bio na meti i Intera, ima ugovor do 2022. ali je svakako Serija A mnogo atraktivnija...

Ko zna, možda bi mu prestižni transfer pomogao da se vrati među "Orlove", ali, dok je Krstajić selektor to se neće desiti, što je i sam Nastasić potvrdio.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Consigliere 1927
Wednesday, 31.10.2018
19:06

Sto dalje od Rome, hvala.

avatar
OGLoc
Tuesday, 30.10.2018
10:29

mogao je biti svjetska klasa, gotivan je bio u sitiju

avatar
Südkurve München
Tuesday, 30.10.2018
10:26

Vauu, a jel mu Krstaja bio idol kada je bio u Partizanu ???

avatar
magister
Tuesday, 30.10.2018
10:16

Mislim da bi bolji naslov bio: Otpisao reprezentaciju - po nalogu menadžera. Nije bilo nikakvog prepucavanja. Samo Nastasićeva izjava.

avatar
РВЛТИЗАН И РВЛТИЗАМ
Tuesday, 30.10.2018
13:33

A sta ako nije bio povredjen? Ja ga ne bih vodio na SP, ali, nije u redu ni da se kaze da je necije zdravstveno stanje takvo da je to razlog za nepozivanje.

avatar
РВЛТИЗАН И РВЛТИЗАМ
Tuesday, 30.10.2018
14:16

Nastasic je BIO na onom sirem spisku od 35 pa onda i na onom od 27, a (i) pre toga je ove godine igrao protiv Nigerije da bi se posle i povredio i od tada pocinje dramski zaplet i neizvesnost. Selektor je trebao da kaze da je to razlog, a ne da tvrdi da je Matija jos uvek povredjen jer je to bila ocigledna laz. Nije tajna da ima nekoliko stvari koje mi se jako svidjaju u njegovom radu, ali, i nekih koje mi se uopste ne svidjaju- to je nas usud.

avatar
magister
Tuesday, 30.10.2018
14:04

Meni kao običnom navijaču deluje očigledno da je Nastasić izostavljen isključivo iz razloga što je neposredno pred SP izašao iz povrede i što je delovalo rizično pozvati igrača koji može da obnovi povredu pa da imaš jednog manje. Inače, on do SP nije bio na spisku, zbog povrede, pa je Krstajić mogao da da bilo kakvo obrazloženje, npr. da kaže da nije prošao test utakmice, što je bilo tačno ili da je već duže odsustvovao pa je pitanje kako će se uključiti u takmičarske utakmice, što je takođe tačno. Ne deluje mi da je Krstajić imao zlu nameru s njim u vezi. A po meni on jeste igrač koji treba da bude u 4 stopera među 22, kao i Milivojević. Ali, da li bi iko od nas zvao igrače koji iz čista mira krenu u javnost sa diskvalifikacijom po pitanju stručnosti ili insinuacijama da selektor ima neki drugi interes. Ja - ne bih zvao. Šta će mi buntovnik koji protiv mene vodi kampanju u svlačionici, a da nije ni Mesi ni Ronaldo?

avatar
РВЛТИЗАН И РВЛТИЗАМ
Tuesday, 30.10.2018
10:13

Samo da Manolas ne ode pre toga:-D Ne moze Matija da igra levog beka tj. tesko bi se snasao na toj poziciji, ali, mozda moze nekad da posluzi na DMC. Doduse, to je ipak Roma, tu nema igranja, improvizacija je opasna.