Otpisan? Ma kakvi, klasa je večna, Zidan ljut zbog Luke!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 27.11.2020.
10:27
Izvor: Sportske.net

Hrvat je bio u drugom planu, ali se pokazalo ono što su mnogi tvrdili, Odegard može da stasava u njegovoj senci, nikako da bude prvi izbor u ovom trenutku.

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Luka Modrić je na neki način bio otpisan. Tačnije, Real je vratio godinu dana ranije Odegarda, očekivalo se da Hrvat i bivši osvajač "Zlatne lopte" napusti klub, ali on je odbio odlazak u MLS i rešio da ostane do kraja ugovora. Kada se bude desilo, imaće 35 godina.

Ali, kako su se samo varali oni koji su tvrdili da je gotov.

Luka igra sve bolje kako sezona odmiče, protiv Viljareala se borio kao lav, protiv Intera održao čas fudbala. Protiv kluba koji ga je silno želeo, kako bi pojačao koloniju Hrvata, ponovo je kao i na stadionu "Žute podmornice" oduzeo najviše lopti, doživljava drugu mladost.

Modrić je izjavio da želi da do kraja karijere igra za Real.

I to je tačka sporenja Zidana i Pereza. Naime, Florentino Perez ne želi da Modriću produži ugovor za sezonu, a Francuz veruje da je sjajni vezista i dalje sposoban da igra na najvišem nivou i da bi trebalo da bude mentor Odegardu od koga je u ovom trenutku mnogo bolji igrač.

baner

Zbog toga madridski mediji pišu da Perez nema kud, da je jasno da bi Modrić mogao da ostane još sezonu, a da i dalje nema nameru da ode iz Evrope i da će sigurno imati ponude iz Engleske i Italije, ako bude bio slobodan u junu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mak-Juventino
Friday, 27.11.2020
14:37

Za klasu bolji od Odegarda trenutno ! Koliko puta je on bio 'otpisan' pa vratio se ... I namece se odma slucaj Rakitica , koji nije na njegov nivo , naravno , a je bolji skoro od svi koji igraju sada u Barcu ...

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Friday, 27.11.2020
11:33

Kakve veze imaju njih dvojica jedan sa drugim? Martin je ofanzivniji igrac, a igra i po boku za razliku od Luke koji je centrala u svakom smislu te reci:-D

avatar
Benz9
Friday, 27.11.2020
15:18

Modrić je došao u Real kao desetka, da bi najprije Murinjo povukao nazad a onda Anćeloti prebacio na desnog veznjaka... A ista stvar je i sa Odegardom... Real igra bez klasične desetke i zato ni Hames ni Isko nisu do kraja pokazali šta znaju...

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Friday, 27.11.2020
23:23

Poznat mi je Lukin razvojni put, znam i da igrate bez klasicne desetke, samo hocu da kazem da je Martin blizi golu, a da isto tako vrlo cesto deluje i bocno.