Otpao Ronaldo!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 23.09.2019.
18:04
Izvor: Sportske.net

Problem za Juve, ali i razočaranje za navijače Breše!

EPA-EFE/RODRIGO JIMENEZ
EPA-EFE/RODRIGO JIMENEZ

Povezane vesti

Prvi put ove sezone Juventus će biti bez Ronalda. U prva četiri kola Portugalac je zajedno sa Matuidijem, Aleksom Sandrom i Bonućijem jedini koji je odigrao svaki minut.

Ali, posle tri teške utakmice u šest dana, Ronaldo se povredio. Nije ništa ozbiljno, ali je Sari odlučio da ne rizikuje.

Naime, on će odmoriti Portugalca koji neće putovati sutra u Brešu, gde u vanrednom kolu povratnik u Seriju A dočekuje šampiona.

Videćemo da li Juve toliko zavisi od Ronalda, teškom mukom su slavili protiv Verone, Ronaldo je dao gol sa penala, imao i asistenciju.

Najverovatnije će ga zameniti Bernadeski, Kuadrado će ponovo igrati po desnom boku, a u tim se vraća Iguain, dok će se Dibala preseliti na klupu.

Inače, u klubu, u Breši su sigurno zadovoljni što Ronaldo neće igrati, ali su domaći navijači očajni jer su mnogi od njih želeli da vide Ronalda na delu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Badr Hari
Monday, 23.09.2019
22:58

Auuu, kako će bez izlizanog na megdan strašnoj Breši? A inače Juve toliko zavisi od izlizanog da su 'jedva' osvojili 7 uzastopnih titula u prvenstvu pre nego što je on došao. :D:D:D

avatar
kr100
Monday, 23.09.2019
20:32

bitno je da znate da ce igrat Bernardeski, a jos mu prezime niste naucili :)

avatar
siroliver
Monday, 23.09.2019
18:07

Bernardeski, po stoti put!

avatar
REVØLT
Monday, 23.09.2019
18:51

Po hiljaditi ili hiljadu i stoti. Ne vredi, njemu je jedino bitno da napise da ce njihova ''atrakcija'' izostati iako prave navijace protivnika zabole ona stvar ko ce igrati za suparnicki.tim...

avatar
ForzaJuve
Monday, 23.09.2019
20:02

Nikad neće naučiti...
Ili će napisati Bernadeski ili BernaNdeski