Otkriveno - Trojica igrača Bajerna smenila Kovača, šta su opcije za Bavarce?

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 11.11.2019.
09:10
Izvor: Sportske.net

Uli Henes potvrdio da svlačionica stoji iza odlaska Hrvata, sve je izvesnije ko će biti novi trener.

EPA-EFE/FILIP SINGER
EPA-EFE/FILIP SINGER

Povezane vesti

Bajern je dobio derbi sa Dortmundom, kasni četiri boda za vodećim Gladbahom, na deobi je drugog mesta sa Lajpcigom i Frajburgom.

Kako sada stvari stoje, Hansija Flika neće menjati do zimske pauze, a možda ni do kraja sezone, potvrdili su da Venger nije u igri.

Izgleda da nije ni Murinjo, priča se da je želja kluba da se Erik Ten Hag vrati u Minhen, trener Ajaksa je pre nekoliko godina dve sezone sedeo na klupi drugog tima. Ali, je poručio da će Bajern morati da ga sačeka do leta.

Flik, kako kažu u Bajernu, ostaje do drugačije ne bude saopštenom, što može da se tumači na više načina. Sigurno je da će biti na klupi do zime, jedino ako kola krenu nizbrdo, klub će reagovati, videćemo hoće li ponovo posegnuti za Hajnkesom kao spasiocem, mada legendarni trener ima 74 godine.

Uli Henes je potvrdio da igrači stoje iza smene Nika Kovača.

"Da, oni su vršili najveći pritisak, lideri među njima su smatrali da je trener najveći krivac"
, potvrdio je prvi čovek Bavaraca. Odnosi su se zaoštrili još prošle sezone, ove je velika pobeda u Londonu smirila duhove za trenutak, ali par loših igara i rezultata, pogotovo poraz u Frankurtu su potpisali presudu treneru.

Tabloidi tvrde da je vođa puča bio Tomas Miler koji nije bio standardan kod Kovača, a da su uz njega bili Nojer koji je kritikovao igru tima, iako je prošle godine branio Kovača, zatim Tijago Alkantara i prema nekim informacijama Alaba. Levandovski koji igra sezonu života je ostao po strani.

Ipak, većina igrača je smatrala da je pozicija Kovača neodrživa nakon pet primljenih golova u Frankurtu, pa se još jednom pokazalo da je moć igrača, ne samo u Bajernu mnogo veća nego što je bila recimo u prošloj deceniji.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sveznalac-NoviProfil
Monday, 11.11.2019
15:17

Neka su otpustili trenera i ako je realno da on nije kriv a te bi sve rasprodao jer sad ispada da su oni veci od kluba.

avatar
REVØLT
Monday, 11.11.2019
11:06

Znaci, cetvorica.

avatar
Südkurve München
Monday, 11.11.2019
10:21

Steta, nije Kovač bio toliki autoritet, trebao je Mileru sve po spisku da skuje