Otkriveno - Pitanje je trenutka kada će Simeone u Inter!

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 09.09.2018.
13:39
Izvor: Sportske.net

Sestra poznatog trenera je otkrila da će Simeone jednog dana završiti u Interu.

EPA/KIKO HUESCA
EPA/KIKO HUESCA

Povezane vesti

Dijego Simeone je jedan od najboljih trenera današnjice, sa Atletiko Madridom je imao mnogo uspeha, napravio je jedan respektabilan tim koji skoro niko u ovih nekoliko godina nije nadigrao.

Ipak, treba očekivati da jednog dana ode iz tog kluba, a kao naredni klub ovog poznatog Argentinca pominje se Inter u kom je igrao od 1996. do 1999. godine.

"Mislim da je samo pitanje vremena. On voli taj klub, voli atmosferu u Milanu i voleo bi da trenira Inter", rekla je njegova sestra Natalija, ujedno i njegov menadžer.

Čolo Simeone je bio na pragu da ode iz Atletiko Madrida u prethodnoj sezoni, ali je na kraju produžio ugovor.

"Dijego je sa Atletikom sedam godina i tamo je postao jedan od najboljih na svetu. Zna da još nije završio posao i ja ga podržavam u tome", rekla je Natalija.

Ona je napomenula i trećeg sina Dijega Simeonea koji je navodno i najtalentovaniji.

"Đulijano Simeone je Dijegovo treće dete, trenutno igra za River Platu i najtalentovaniji je. Oni smatraju da treba da igra napadača, ali mislim da je on više "sedmica" nego klasičan napadač", rekla je Natalija.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
No rules
Sunday, 09.09.2018
19:07

Cekamo te Colo! Ne vidim ko bi nas u ovom trenutku bolje vidio od njega.

avatar
amigo999
Sunday, 09.09.2018
17:23

Vratit ce se Colo....

avatar
Naka TZ (CFC)
Sunday, 09.09.2018
13:45

Realno jedino bi on mozda mogao da ih izvadi i vrati tamo gdje su bili prije 7-8 godina.Naravno trener odlican nije dovoljan ako ima tim koji mu ne odgovara sto zbog nedovoljne kvalitete sto zbog stila koji mora da primjeni.Simone uz neke korekcije u timu i Inter bi se mogao vratit na scenu a volio bi i Milan da se vrati jer Italijansku ligu dosad je Juventus lagano uzimao .Napoli , Roma, Lazio pogotovo ne mogu biti rivali za titulu Juventusu kao sto su prije bili Inter i Milan.