Otkriveno - Ovo je razlog za Liverpulov nagli pad!

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 01.03.2020.
11:37
Izvor: Sportske.net

Izgleda da je plan urodio plodom.

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Fudbaleri Liverpula doživeli su poraz u 28. kolu Premijer lige od Votforda i tako je san o sezoni bez poraza završen.

Do duela na "Vikaridžu" vezali su 27 mečeva bez poraza u šampionatu, samo su jednom "kiksnuli", kada su remizirali sa Mančester junajtedom u prvom delu sezone, te su dakle upisali 26 pobeda.

Imaju i pored poraza 22 boda prednosti u odnosu na Siti, mada bi "Građani" mogli da im priđu na -19, ukoliko slave u susretu 28. kolo, ali je jasno da je trka za titulu već neko vreme gotova.

Postoji mogućnost da je proslave baš na "Etihadu", više OVDE.

Navijači su na društvenim mrežama došli do zaključka da je do poraza došlo zbog pisma koje je Jirgen Klop nedavno dobio.


Preneli smo, mladi Dara, inače navijač Mančester junajteda, je poslao pismo nemačkom stručnjaku, u kojem ga je ljubazno zamolio Klopa da izgubi neku utakmicu, jer su navijači "Đavola", pa i on sam, veoma tužni zbog sjajnog niza koji su napravili "Redsi".

Klop mu je odgovorio da jednostavno ne može da mu usliši molbe, ali izgleda da se predomislio.

Baner

Nakon pisma koje je mali Dara poslao, stvari su se promenile.

"Redsi" su jedva dobili Vest Hem, pritom su ih i "pustili" da im daju dva gola, kao što je mladi Dara i tražio, a onda je sinoć usledio debakl protiv Votforda, kojim je ugašen san o sezoni bez poraza u Premijer ligi.


Znali smo da je Jirgen Klop veliki čovek, ali navijači Liverpula se ne bi složili sa njim da je mladom Dari trebalo uslišiti želje.

Šalu na stranu, Liverpul u svakom slučaju igra istorijsku sezonu, čini se da ih jedino korona virus može sprečiti da prekinu post od 30 godina bez trofeja u PL.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NIKE
Sunday, 01.03.2020
16:15

To je ovaj Lucifer napravio profil sa imenom Dara i poslao Klopu pismo, momak vise ne moze zadpati od mjke kada vidi da na tabeli Liv bjezi Soserovim strucnjacima 40 bodoba

avatar
_mladen_
Sunday, 01.03.2020
15:48

Bokte covek bi rekao da su izgubili 10 utakmica u ligi za redom, a svi slave ovaj jedan poraz kao da znaci nesto. xD Osvojice titulu, to im je najbitnije, ekipe koje se sada bore za opstanak su njagori protivnici. Jos jedan podatak, Van Dajk je izgubio u ligi 5 utakmica, 4 od tih 5 mu je partner bio Lovren, mislim da to sve govori. :D

avatar
KAJ JE TAJ PARTIZAN?
Sunday, 01.03.2020
12:47

Kao prva stvar, prezasicenje je u pitanju, jednostavno ih mrzi da se kidaju, zbog nepobedivosti, a kao druga stvar je da jednostavno nisu uopste toliko dobri, koliko rezultati u ligi to pokazuju. Smesno je da jedna ovakva ekipa ima 26-1-1 i zamolio bih da me preskoce navijaci Liverpula sa placljivim komentarima kako to nije istina i kako je svaki njihov igrac najbolji na svetu ikada.

avatar
Man united
Sunday, 01.03.2020
15:25

Ове сезоне су имали више среће него памети. Све утакмице које су биле на клацкалици су успели некако да добију. Чак су им и судијске грешке ишле на руку.

avatar
KAJ JE TAJ PARTIZAN?
Monday, 02.03.2020
13:43

Ma smesno je koliko su srece imali, ali sto je najtuznije, nije im ni najmanje bila potrebna, jer bi svakako osvojili titulu, koliko su drugi ocajni.

avatar
LFC*19
Monday, 02.03.2020
09:14

Prosle godine ste svi navijali da ga samo mi ne uzmemo. E sad gledajte. Svi vi, koji ste pisali podrsku sitiju, koji je za polovinu vas plastičan klub, ste znali ustvari koliko smo dobri. Ovoga ste se bojali. Sad pisite 30god, bla bla, mi i sledece napadamo ovaj trofej... a vi?

avatar
_mladen_
Sunday, 01.03.2020
16:59

Mrznja prema Liverpulu ce vas ubiti, oni su prosle sezone imali jedan poraz ili su i tada bili ocaj, ocaj liga i tako to. Ocigledno sve sto dolazi iz Liverpula mora da bude najgore. :) Ovde jedini koji olace sto je Liverpul tako dobar si ti. Sportski pozdrav.

avatar
Sunday, 01.03.2020
12:42

Da NIJE urodio. I ako bude prekinuto prvenstvo, nijedna normalna osoba na svetu im nece osporiti titulu, smanjili su na jedan razlike i to je fakat.