Otkriveno! Ovo je opklada zbog koje je "pao" Danijel Staridž!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 13.11.2018.
10:19
Izvor: Sportske.net

Treba dokazati, ali jasno je šta se desilo. Samo je pitanje ko stoji iza svega i hoće li biti dokaza. Kladionice izgubile veliki novac...

BETA/AP Photo/Jon Super
BETA/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Danijela Staridža čeka istraga, ali i verovatno ozbiljna kazna.

Proces je pokrenut zbog klađenja, a poznata je i opklada zbog koje je došao na tapet disciplinaca. Iako sam fudbaler tvrdi da se nije kladio na fudbal, u pitanju su informacije koje su se odnosile na klađenje.

Sad, da li je Staridž bio taj koji ih je preneo, to će se videti, tek u pitanju je vrlo specifična opklada.

Naime, prošle zime je bilo govorkanja da će Staridž otići na pozajmicu, ali VBA se nije ni pominjao, očekivao se odlazak u Italiju, Inter je bio blizu toga da angažuje engleskog reprezentativca koji nije dobijao pravu šansu kod Klopa.

U tom trenutku, odlazak u VBA koji je bio zakucan na tabeli je bio nerealan, kvota je bila 67.



A onda je usledila poplava opklada na to da će Staridž preći u VBA, i dok su kladionice reagovale i smanjile kvotu na 1.50 izgubile su veliki novac, tačnije primile mnogo opklada.

Samo dan kasnije Staridž se preselio u Midlands među "Begise".

Sada ostaje kako rekosmo da se utvrdi ko je znao, da li se Staridž kladio preko drugih ljudi, ili je jednostavno nekome rekao, što je strogo zabranjeno, pa je onda napravljen krug ljudi koji je odlično zaradio na informaciji.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Carina_11303
Tuesday, 13.11.2018
16:23

Zabrana igranja do kraja sezone. Prosto.

avatar
Dukaman
Tuesday, 13.11.2018
15:07

Kladionice pokrenule istragu,mnogo su ojadjeni,hoce pare nazad :)

avatar
dacha
Tuesday, 13.11.2018
13:07

Hvala bogu neko njima da uzme pare,koja god svota novca da je u pitanju oni su uvek u plusu,a oni kad nameštaju onda niko nikog ne tuži

avatar
Nemanjici
Tuesday, 13.11.2018
11:55

Pravo da vam kazem ko j..e kladionice. Uvek postoji takva mogucnost. Sto ste davali kvote za to, da ste uzeli ogromne pare kao sto ste ih dali ne b bilo nista od svega. Ali ovako posto ste ih izgubili sada se dize frka.

avatar
vladavasic90
Tuesday, 13.11.2018
11:36

Kakva glupost!

Pa po njima i njihovim nebuloznim pravilima, igrač ne sme nikome da kaže gde će i za koga igrati?! To je njegova lična stvar i ima pravo da je podeli sa kim god poželi, a kladionice i kladioničari imaju mogućnost da oprobaju svoju sreću verujući njemu ili ne.

Kakvo licemerje, a u celoj PL vrte se samo reklame kladionica...

avatar
Mangus
Tuesday, 13.11.2018
11:35

Recimo da je ovo istina. Voleo vih da znam sta se mota coveku po glavi kad ovako nesto uradi. Imas milione i ti sta? Hocoes jos par desetina hiljada?

avatar
Real Only
Tuesday, 13.11.2018
13:00

A sta je on lose uradio? (pod uslovom da se nije kladio, u sta sumnjam) Rekao bratu, ocu, prijateljima da prelazi u WBA? To je nesto lose? Kao sto je neko iznad napisao, ko **** kladionice!!

avatar
Alex_Alfa
Tuesday, 13.11.2018
11:31

Pa nema uopšte dokaza da je Staridž kriv, informaciju o pozajmici je mogao izneti neko iz uprave kluba koji su pregovarali o tom poslu.