Otkriveno, kako je sve počelo da se "kuva" u svlačionici Crne Gore pred Kosovo?

Autor: Ivan Cvetković
petak 07.06.2019.
19:10
Izvor: Sportske.net, Telegraf

Na videlo izašla nova dešavanja unutar reprezentacije koja se večeras sastaje sa selekcijom FS Kosova.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Velika se uzbuna digla u Podgorici gde će se večeras u okviru kvalifikacija za EURO 2020 sastati Crna Gora i selekcija FS Kosova.

Selektor "Sokolova" Ljubiša Tumbaković je napustio trenersku klupu pošto ga je predsednik FS Crne Gore Dejan Savićević prvo otpustio, a zatim i upitao da ostane na klupi seniorske reprezentacije bez obaveze da vodi ekipu na utakmicama sa takozvanom reprezentacijom Kosova.

Savićević je navodno zbog iste odluke odmah odlučio da Mirko Ivanić i Filip Stojković budu izbačeni iz reprezentacije, a Telegraf je otkrio kako je sve teklo u svlačionici.

"Ako ne prihvatate da ne igram protiv Kosova, onda sam spreman da više nikada ne igram za reprezentaciju. Neću igrati protiv njih, makar više nikad ne igrao za Crnu Goru", kazao je Ivanić rukovodstvu reprezentacija govoreći i u ime svog klupskog saigrača Stojkovića.

Nakon toga je Tumbaković odbio da vodi ekipu, pa ostaje neizvesno u kakvom će sastavu istrčati "Sokolovi" večeras.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Колатерална Штета
Friday, 07.06.2019
22:52

Kasno si se setio buki, i ti i Stojković, ne znam zašto ste uopšte i zaigrali za reprezentaciju CG, trebalo je da znate da je pitanje vremena bilo kada će CG igrati sa tzv. Kosovom, jer je vlada te države priznala tu nakaradu od države...

avatar
Markic85
Friday, 07.06.2019
21:37

Licno C.G. dozivljavam kao svoje... politiku ostavljam po strani... zasto se to nije ranije moglo resiti... vec gube... kome je u interesu da nas ta tzv. Kosovo dobije na terenu... strasno... jednostavno do utakmice nije ni trebalo doci...a, ako vec igrate I I dajete im legitimitet onda morate da ih "pojedete" .

avatar
poljskikupanjac
Friday, 07.06.2019
20:57

ako je savicevic tako reagovao nek se nosi u tri ... iako sam ga najvise voleo kao igraca ne mogu vise da ga vidim ocima i treba da mu se zabrani bilo kakav kontakt sa zvezdom a kamoli dapridje stadionu

avatar
Man united
Friday, 07.06.2019
20:37

Свака част Тумбаковићу. То је прави Црногорац. За разлику од Деја, који ме разочарао. 'Свак је рођен да по једном умре, част и брука живе довијека!'

avatar
Boki.Antonijevic
Friday, 07.06.2019
20:00

Naklon do poda

avatar
Sasha_Voj
Friday, 07.06.2019
19:47

Bravo momci svaka vam čast

avatar
Danilo Vujacic
Friday, 07.06.2019
19:15

Зашто да не играју?Људи то је фудбал,играјте и победите их. Фудбал би требао да буде слобода.