Otkriveno! Evo šta se desilo u svlačionici Barse posle Viga, pozicija trenera neodrživa!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 29.06.2020.
08:18
Izvor: Sportske.net

Veliki sukob i napad igrača na trenera, čini se da se stvari među Kataloncima raspadaju...

EPA-EFE/MIGUEL RUIZ / FC BARCELONA
EPA-EFE/MIGUEL RUIZ / FC BARCELONA

Povezane vesti

Iz Španije stižu nove vesti, Barselona je na putu da izgubi titulu, Real ima dva boda više i čak prostor da ne pobedi sve utakmice do kraja i postane prvak.

Pisali smo juče, Suarez je napao Setijena u izjavi posle meča, signalizirao da postoje silni problemi, a mediji su došli do informacija šta se dešavalo nakon utakmice u svlačionici.

Naime, izbila je velika svađa, pisali smo da Setijen nije uspeo da nametne autoritet igračima nakon što je zamenio Valverdera, nije bilo ni vremena.

Ali, fudbaleri su se razbesneli njegovim odlukama u finišu meča i otvoreno ga optužuju da je on u stvari krivac za gubitak dva boda u Vigu.

U pitanju su izmene, ubacio je Grizmana umesto Suareza koji je doveo tim na prag pobede, a mladog Puiga je zamenio Artur koji je praktično već potpisao za Juventus. Do kraja domaćin je izjednačio otplovila su još dva boda i sada će teško Barsa, čak i da dobije sve do kraja odbraniti titulu.

Ostaje Liga šampiona, ali pozicija trenera je neodrživa, mada će ostati do kraja sezone. Problem je što niko nema ideju, svi treneri koje Barsa želi su zauzeti i tako će biti do sledećeg leta.

Baner Spanci

Neke mete kao Gvardiola su nerealne, mnogi se slažu da je najveći krivac Abidal koji je smenio Valverdea, a onda odluku prebacio na "neke" igrače koji su bili nezadovoljni intenzitetom rada. Kada ga je Mesi prozvao da kaže ko je u pitanju, Francuz se nije oglasio...

Do kraja Primere ostalo je još šest utakmica, a navijači strahuju da bi sve moglo da bude gotovo već sutra ako Barselona ne pobedi Atletiko.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
P. S.
Monday, 29.06.2020
11:42

Ne znam čemu drama oko tih bezumnih izmena kada su one u originalu to što bi Valverde napravio da je na klupi Barse? A da, nije Messi dao gol u 91. minutu za 2:3 inače bi sve bilo ok.

avatar
Milos Ilic_fb1
Monday, 29.06.2020
09:17

Kompletna vladajuca garnitura u Barseloni je unakazila klub. Abidal ne zna sta radi, predsednik je komican sa stvarima kojima se bavi...
Unazadice tim za narednu deceniju