Otkriveno! Evo ko je Ronalda naterao da plati odštetu za slučaj u Las Vegasu!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 11.10.2018.
09:44
Izvor: Sportske.net

On je 2010. bio protiv toga, ali mu je jednostavno naređeno da plati, iako je tvrdio da je nevin. Jasno je i zbog čega...

juventus.com
juventus.com

Povezane vesti

Slučaj Ronaldo i dalje je glavna tema u svetskim medijima, advokat oštećene Kristin Majorge je najavio da će kao svedoke pozvati i Kristijanovog brata i rođaka koji su te večeri bili sa njim u Vegasu, nisu ulazili u sobu tokom seksualnog odnosa, ali moraće da svedoče.

Sa druge strane pojavile su se informacije o lažiranim dokazima, tačnije optužbe Kristijanovih advokata, loša vest za sudiju fudbalera je da će, ako slučaj bude ponovo otvoren, biti dodeljen sudiji Adrijani Eskobar iz Las Vegasa. Mediji se u Americi bave statiskom, naime, u 70% ovakvih slučajeva, slavna ličnost protiv žene iz srednje klase, kada je sudija žena, presuda je kriv.

To naravno ne mora da znači ništa, a nove informacije su stigle iz Španije.

Prema tvrdnjama medija, Real je naterao Ronalda da plati Majorgi odštetu, iako je on bio protiv jer je i tada tvrdio da nije silovao učiteljicu iz Las Vegasa.

No, u klubu su insistirali da mu takva pažnja medija ne treba, tog leta je stigao u Real, i Perez se bojao da bi negativan publicitet umanjio marketinški efekat, podsetimo kupovina Ronalda od 100 miliona evra od Junajteda bila je najveći transfer u istoriji.

Ronaldo se opirao, uz reči da ništa nije kriv, ali je na kraju postupio po nalogu kluba i advokata i potpisao sporazum sa Majorgom.

Inače, Kristijano se danas vratio sa mini odmora, kažu da je ubeđen da je u pitanju čista zavera i da će se sve razrešiti u njegovu korist, priče da će advokati dovesti još žena koje su imale slična iskustva sa Ronaldom su ipak bile samo dimna zavesa.

Od danas najbolji na svetu trenira u Kontinasi, ne igra za Portugal u LE, sprema se za nastavak šampionata, ali i gostovanje na "Old Trafordu" protiv bivšeg kluba...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Badr Hari
Thursday, 11.10.2018
17:23

To sam hteo da kažem, sigurno ga je Real naterao da plati kao što ga je naterao da prizna da je utajio 14.7m€ poreza i da plati, iako svi mi 'znamo' da nije utajio ni centa i da je veliki humanitarac, samo što neke zle duše pronalaze kako su humanitarni uplate falsifikat itd. Jedina nepoznanica mi je kako ovo dakiju nije palo na pamet? :D

avatar
Thursday, 11.10.2018
10:20

Ovo je vise nego ozbiljna prica meni je bilo jasno u startu,ali bezmozgovici u'startu presude,ma potrosila novac,zeli jos bla.bla...Ovo da je suplja prica brzo bi to Ameri ustanovili po kratkom postupku,materijla ocigledno da ima cim su pokrenuli pricu iznova,pitanje svih pitanja ako nije silovana,sto bi zeni sa kojom je bio na jedno vece prebacio tu sumu novca,jos veci probem po Ronalda je to sto nije Amerikanac,kod nih vazi pravilo Amerikanci pa svi ostali,a najgore od svega sto u Nevadi vazi zakon da za silovanje sledi ti dozivotna robija,uvukao se Ronaldo u opasan problem koliko je svima ova prica bila smesna iz dana u dan izgleda dve ozbiljnija.

avatar
Man united
Thursday, 11.10.2018
15:42

Одговорено ти је у тексту зашто. Негативни публицитет.

avatar
Wizard08
Thursday, 11.10.2018
10:18

Pravda za Ronalda !

avatar
badlander
Thursday, 11.10.2018
09:48

Neznam zašto ste toliko pristrani,i držite stranu ovom pervetitu.

avatar
Man united
Thursday, 11.10.2018
15:43

Јок, држаћу страну некој дронфуљи која хоће 'леба преко погаче.

avatar
NUSKNV-S/P/M/R
Thursday, 11.10.2018
09:48

A sad je uciteljica?