Otkriveno, čovek za svaki respekt, odbio 20 miliona od Florentina Pereza!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 06.11.2018.
13:09
Izvor: Sportske.net

Novac mu nije u prvom planu, razbesneo predsednika Reala, ali jasno je da ovakva svlačionica odbija ozbiljne ljude...

EPA/PETER POWELL
EPA/PETER POWELL

Povezane vesti

Engleski mediji tvrde da je Maurisio Poketino odbio Real Madrid i time sebe isključio i za naredno leto.

Naime, ono što ga je odvratilo je razjedinjenost u svlačionici, kao i činjenica da Real prečesto menja trenere, pa je za razliku od prošlog leta bio rezervisan i prema duplim primanjima, nuđeno mu je oko 20 miliona evra godišnje.

Poketino je rekao Leviju da će ostati sigurno do kraja sezone, a i posle toga, ako Totenhem bude spreman da uloži u tim. On ima veliku ambiciju, ali zbog izgradnje stadiona, kasa je prilično prazna, i letos, podsetimo, "Pevci" nisu doveli nijednog igrača.

Levi je navodno bio zainteresovan da pusti Poketina, ako Real plati obeštećenje, ali i eventualno pristane da proda Asensija, no, sam trener je odbio da ode što je navodno iznerviralo Pereza koji neće ni na leto probati da ga dovede.

Da li kao opcija ostaje samo Murinjo, ili će Real čekati da eventualno Zidan preuzme Juventus kako bi doveli Alegrija, ostaje da se vidi, tek Poketino je pokazao da mu je novac u drugom planu i time zaradio još veći respekt navijača Totenhema, ali i fudbalske javnosti koja ga je davno proglasila za najsimpatičnijeg i daleko najpristojnijeg trenera vodećih engleskih klubova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NE LJUTI SE COVECE
Tuesday, 06.11.2018
19:40

Ostaju znaci dve opcije. Ili ce cekati leto da vidi odgovor uprave o tom dodatnom ulaganju za koje misli da ce biti dovoljno za borbu za titulu ili dize sizro I ide tamo gde ce to moci ostvariti. Sve mirise na ili Totenhem ili Ma cester jer nije tajna da ga Junajtedova uprava zeli I da bi mu dala I vremena I para.

avatar
Tuesday, 06.11.2018
17:53

svaka čast ja to cenim, čovek ima mozga

avatar
Agent Provocateur
Tuesday, 06.11.2018
14:19

Ne samo da je za respekt nego je vrlo inteligentan potez. Sada dok bez novca i pojacanja prakticno na magiju drzi tim na okupu i pravi kakve takve rezultate - ima reputaciju. Sta ce mu to da ode za novcem u Real i prodje ko Lopetegi koji nece raditi u ozbiljnom klubu do kraja karijere.

avatar
Lazar Mandic
Tuesday, 06.11.2018
17:34

Totenhem koristi isti princip kao sto je Arsenal radio sa Vengerom... zrtvovan je tim kao i najvisi ciljevi za izgradnju stadiona i buducnosti poslovanja kluba... Kapiram da ce ostati u Totenhemu dugo jer niko lud ne bi vodio tako dobro klub bez mnogo love za igrace!

avatar
Agent Provocateur
Wednesday, 07.11.2018
01:20

Greska je u poredjenju. Arsen je osvajao trofeje i trofeje a Arsenal je veci klub, to sto su ga sveli na ovo sto je u poslednjih 5-6 sezona je zbog vlasnika. Totenham je uvek bio osrednji klub.

avatar
NikkiCFC
Tuesday, 06.11.2018
18:21

To je stereotip da Poketino radi dobar posao u Totenhemu.