Otkriveno, Čelsi pregovarao sa 20 trenera pre nego što je izabrao!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 06.06.2018.
23:45
Izvor: Sportske.net

Ne može se reći da nisu obavili posao temeljno, na kraju su se odlučili, sada se čeka povratak predsednice do kraja nedelje...

Screenshot
Screenshot

Povezane vesti

Još se čeka da Čelsi imenuje novog menadžera, iako je sve jasnije da će to biti Loran Blan.

U Londonu, kako smo pisali i dalje postoji nada da bi Real u odsustvu rešenja mogao da angažuje Antonija Kontea i tako spasi Čelsiju novac. Iako su danas neki engleski tabloidi pisali da Perez razmišlja o Italijanu, mnogo pouzdaniji izvori tvrde da nije bilo kontakta, i da je sada Real bliže tome da angažuje nekog iz sopstvenih redova, Guti ima najveće šanse, podsetimo on je bio naš pik od Zidanove ostavke.

Ali, francuski mediji prenose zapanjujuću vest, da se Marina Granovskaja, kao i Abramovič i Brus Bak, čelnici kluba već duže vreme bave naslednikom Antonija Kontea, da je sudbina Italijana odlučena mnogo pre kraja sezone i da su razgovarali sa oko 20 menadžera pre nego što je Blan dobio poverenje.

Poslednji u igri ostao je Jokanović, pre njega Sari je bio favorit, ali Čelsi nije želeo da plati klauzulu.

Sve je počelo kontaktom sa Luisom Enrikeom, on je pregovarao sa Arsenalom koji nije imao novac, a "Plavci" su odustali od Asturijca jer je i on poznat kao svojeglav i želeo bi da se meša u transfere.

Od ostalih, Alegri je odbio Čelsi, sa Anćelotijem je bio obavljen razgovor, ali većina u klubu je bila protiv da se on vrati.

Granovskaja je razgovarala i sa Leandrom Žardimom, trenerom Monaka, zatim Paulom Fonsekom iz Šahtjora,

U kombinaciji su, mada bez velike šanse bili Romanovi ljudi, Avram Grant i Leonid Slutski, ali je bivši trener CSKA već poslat u filijalu Vitese inače bi imao veće šanse.

Lista tu nije završena, Čelsi je razmišljao o Ediju Houvu, jasno Zidanu je odmah ponuđena klupa prošle nedelje, ali tu razgovora nije bilo.

Većina kandidata je obavila taj jedan informativni razgovor, a najveće šanse je imao Sari. Jasno, pričali su i sa Poketinom, ali on je odmah rekao da ne želi da se preseli iz Totenhema u Čelsi.

Na kraju, Blan je izabran, ima finansijski bolju ponudu iz Kine, ali želi jasno na veliku scenu, u narednih par dana, kada se Granovskaja vrati u London pašće konačan dogovor.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Miletaaaaa
Thursday, 07.06.2018
11:50

Prava Iron Lady... To je zena,bez nje nista!

avatar
Thursday, 07.06.2018
13:50

Mora se priznati da imamo najjacu P***** u svetu Fudbala.

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Thursday, 07.06.2018
09:35

Neka nam je Bog na pomoci. Mislio sam da nisu pokusali sa Zidanom ali evo kako vidim jesu i nazalost nece kod nas. Bio bi Zizu pravi izbora kao trener, covek i licnost u svetu fudbala. Sto se tice Lizalice Blana, opet je bolji realno od svih navedenih. Radio je i ima iskustva sa Svetskim fudbalerima i klasama sto je i sam bio. Jedino mi smeta sto je on ipak legenda Junajteda a klub se spusta na taj nivo i dovodi ga. Ja sam voleo da je ostao Konte i mislim da bi im to bio najbolji moguci izbor ali sta da se radi. Najgore smo izgleda izbegli a to je sto nismo doveli Enrikea i Ancelotija.

avatar
NikkiCFC
Friday, 08.06.2018
15:16

Ma kakva legenda Junajteda bio tamo dve sezone.

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Friday, 08.06.2018
17:00

Ma svejedno koliko je da je.

avatar
Carina_11303
Thursday, 07.06.2018
06:57

Ne bi me iznenadilo da Konte ostane. SAmo sto nisu izbunarili sliku Sarija sa Celsijevim dresom, sad odjendom, Blan je sigurica apsolutna, a jos uvek nije upraznjeno mesto menadzera Celsija.

avatar
BenkovackiManitas31*
Thursday, 07.06.2018
00:53

Celzi ima najcudniju politiku u vezi trenera, jedna sezona bez titule i odmah otkaz.

avatar
Marcos Alonso
Thursday, 07.06.2018
14:28

Pa najgore sto je trofej osvojen i ove sezone a opet otkaz... ostali su manje-vise i zasluzili otkaze vidjelo se da nema nazad ali Anceloti i Konte su skroz nepravedno otpusteni u Romanovoj eri (Konte naravno ako bude otpusten na kraju)

avatar
NikkiCFC
Friday, 08.06.2018
15:16

Daje rezultate.

avatar
Mak-Juventino
Thursday, 07.06.2018
00:36

Konte je najbolja opcija

avatar
brekbaCh1
Thursday, 07.06.2018
00:16

Temeljno su usrali motku.

avatar
jv
Thursday, 07.06.2018
00:07

Trener koji hoće da se meša u tramsfere. Strsšno!