Otkrivene Bejlove namere, sve je razočarao!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 10.12.2019.
10:55
Izvor: Sportske.net

Ono što bi moglo da se zaključi je da se njemu i ne igra više ozbiljan fudbal, osim naravno kada obuče crveni dres.

EPA-EFE/Juan Carlos Hidalgo
EPA-EFE/Juan Carlos Hidalgo

Povezane vesti

Garet Bejl bi trebalo na zimu da napusti Real Madrid. Njegova plata je veliko opterećenje za klub koji mora da smanji troškove kako ne bi dopao pod udar FFP.

U Madridu su se nadali da bi mogli da ga iskoriste u trampi za Pogbu, ili eventualno Eriksena, ali Velšanin ima sasvim druge planove.

Naime, njegova želja je Kina ili Amerika. Letos mu je propao transfer u Kinu, tu Real ne može da uzme veliko obeštećenje, kao ni od MLS klubova. Oslobodili bi se više od 30 miliona evra koliko bruto plaćaju Bejlu, ali ne bi mogli da računaju na neko veće obeštećenje, osim simboličnog.

Zbog čega Bejl ne želi u PL?

Jednostavno, nema motiv, može da dobije ogroman novac u Kini, za tri godine bi inkasirao 100 miliona dolara i verovatno završio karijeru.

Bejl svakako neće dovesti u pitanje mesto u reprezentaciji Velsa, ako ne igra u Evropi, jednostavno, to mu je jedini takmičarski motiv, što je i sam jasno poručio, dobro možda ne jedini, ali ubedljivo najveći.

Zbog svega toga, on na zimu pokušava da ode, jedna od opcija je i Bekamov Majami, ali ta ponuda, iako je dobra ne može da se poredi sa onom kineskom.

Sa druge strane, u Majami bi mogao da vodi porodicu, dok bi u slučaju odlaska u Kinu, njegovi ostali u Kardifu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Tuesday, 10.12.2019
12:05

On vise nije za ozbiljan fudbal...tamo moze da se zeza i da igra golf

avatar
Badr Hari
Tuesday, 10.12.2019
15:40

Pa nije on kriv što je klub smatrao da je 'ozbiljan fudbal' gađanje loptama kampera u petercu, a da je davanje golova u finalima i svim najznačajnijim utakmicama gde se kamper nije ni video, 'neozbiljan fudbal' koji nije ni vredan pomena u odnosu na 'zasluge' izlizanog. :D