Otkrivena Suarezova tajna - Kakav bi to udarac bio za Barsu!

Autor: Vladimir Stojanović
subota 21.10.2017.
10:29
Izvor: Sportske.net

Teško je odlučiti se, problem je otkriven i niko ne zna šta je najpametnije učiniti.

EPA-EFE/MARISCAL
EPA-EFE/MARISCAL

Povezane vesti

Luis Suarez ne liči na sebe, igra loše, retko daje golove, tim je na leđima Lea Mesija.

Svi se nadaju da će "El Pistolero" proraditi, no njegov problem nema veze sa formom.

Naime, Urugvajac igra povređen i čini se da ne može više ovako. On se poverio saigračima, u pitanju je koleno, problem je što bi morao da ode na operaciju koja bi ga od terena odvojila dva meseca.

Barselona nema zamenu, sve je na Mesiju, Alkaser koji je napadač jednostavno nije zadovoljio standarde kluba, Dembele se povredio.

Ako i Suarez otpadne, nije jasno šta Valverde može da učini, Barselona želi da sačuva prednost nad Realom do drugog dela sezone.

Zbog toga Suarez odlaže operaciju, nadajući se da bi klub mogao da dovede napadača na zimu, da se pojača i ostane u poziciji da razmišlja o povratku titule.

Ipak, ovako kako sada izgleda ne valja ni za koga, pa ćemo videti hoće li prelomiti i već pred novembarsku pauzu otići pod nož.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Loord Bobinjoo!
Saturday, 21.10.2017
18:38

Nije dugo ugrizao nekog,tek ce mu se tada povratiti forma ili neko simuliranje za penal :D

avatar
NikkiCFC
Saturday, 21.10.2017
14:25

Svetsko prvenstvo treba da mu bude prioritet jer rizikuje da ga propusti. A i svejedno igra jako lose vec duze vreme.

avatar
P. S.
Saturday, 21.10.2017
13:57

Kada bih samo taksativno nabrajao šta je sve u Barsi nenormalno urađeno u poslednje tri i po godine (i to samo kada su transferi fudbalera i trenera u pitanju), komentar bi sigurno bio 2x duži od gornjeg teksta. Glavni i odgovoni za sve to su i dalje na svojim pozicijama i sada će kao oni da rešavaju probleme koje su napravili. :D Naravno da od toga nema ništa, niti će razorena Barsa moći normalno da funkcioniše dok god su Bartomeu & Co. na čelu kluba. Nije to problem povređenog Suareza ili olako puštenog Neymara ili preplaćenog fudbalera koji je trajao celu jednu laganu utakmicu ili Rakitića na terenu ili Gomeša koji polako napada teren ili Valverdea koji je izgleda gori i od samog Enriquea ili... nego svega toga zajedno i još mnogo više od toga. Sa svim tim ostanak Barse pri vrhu evropskog fudbala (o titulama da i ne razmišljaju) bi bio ogroman uspeh za ovo što je od Barse ostalo. Pa kada (ako) shvate u čemu je problem i izbace napolje upravu, onda će možda biti u mogućnosti da se ponovo vrate tamo gde su ne tako davno bili.

avatar
Loord Bobinjoo!
Saturday, 21.10.2017
18:37

Brojanje ne razumem? Ti Steffi numes da brojis :D

avatar
Bidza i Tridza
Saturday, 21.10.2017
12:43

Trener ga gura na levo krilo, nije to za njega. Ne znam sto Mesi ne igra desno, spic Suarez a levo D.Suarez/Delofeu. Verujem da bi se brzo vratio u formu.

avatar
Lecter
Saturday, 21.10.2017
17:45

Ne igra Suarez lijevo krilo nego Barsa igra sa dva napadaca poslednjih nekoliko utakmica.Suarez i Mesi.Suarez je lijevi napadac a Mesi desni s tim sto se Mesi krece i u veznom redu.A Barsa igra bez lijevog krila s tim sto je Alba ofanzivan i Iniesta takodje se povlaci malo tu po lijevoj strani.Tako je barem poslednjih nekoliko utakmica.