Otkrivena Milanova tajna!

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 15.10.2018.
16:06
Izvor: Sportske.net

"Rosoneri" su neko vreme uspeli da sačuvaju ovaj podatak u tajnosti ali su papiri otkrili da je potpis pao još tokom leta.

Epa/Matteo Bazzi
Epa/Matteo Bazzi

Povezane vesti

Sjajna vest za navijače Milana!

Perspektivni napadač Patrik Kutrone (20) o čijem se ostanku u klubu spekulisalo poslednjih meseci već je parafirao novi ugovor, prenosi "Tuto merkato".

"Rosoneri" su ovaj podatak držali u tajnosti, ali su ih otkrili dokumenti vezani za finansijsko poslovanje kluba.

U njima je navedeno da je momak rođen 1998. godine potpisao produžetak ugovora do 2023. godine!

Zanimljivo je da Milan jedino ovaj ugovor nije predstavio javnosti, ali sada nema dileme da će mladi napadač ostati na "San Siru" još neko vreme.

Patrik Kutrone je priključen prvom timu 2015. godine, ali je prve minute u Seriji A upisao krajem maja prošle godine u pobedi nad Bolonjom (3:0).

Tokom prethodne sezone Kutrone je postigao 18 golova za Milan u svim takmičenjima i očito je to bio jasan signal da mu treba ponuditi produžetak saradnje sa boljim finansijskim odredbama.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Uncle Fester
Tuesday, 16.10.2018
11:33

U fudbalu se sve odvija u ciklusima, na orimjer prije 15 godina su svi igrali sa dva napadaca (4-4-2 je bila najcesca formacija gdje je zadnji vezni Pitlo i Ćavi bili kreatori igre) da bi zadnjih 10godina dominantna bila formacija 4-3-3 jer su se taktike promijenile kao i tipovi igraca i sada je krilni igrac kreator igre. mislim da smo svi svjedoci da se lagano opet mijenja fudbal i da ce brzo doci opet do igre sa dva napadaca i sa kreatorom igre odmah iza njih (kao nekada se vraca prava desetka) a upravo Kutroneu vise odgovara da igra u formaciji sa dva napadaca, tako da po mom misljenju njegovo vrijeme tek dolazi i lako se moze desiti da bude novi Pipo Inzagi. Srecno Kutrone, pokretacka snago Milana !!!

avatar
NUSKNV-S/P/M/R
Monday, 15.10.2018
17:11

Cuvao ga Leo za velike stvari:-D