Otkriven razlog povlačenja Arsenala iz pregovora sa Remzijem

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 14.10.2018.
18:45
Izvor: Sportske.net

Velšanin će po svemu sudeći napustiti Arsenal ili u januaru ili na leto, kada će postati slobodan igrač.

Beta/AP Photo/Alastair Grant
Beta/AP Photo/Alastair Grant

Povezane vesti

Eron Remzi je od 2008. godine član Arsenala, upisao je 338 zvaničnih nastupa za ovaj klub i postigao 59 golova.

Bitan je šraf na "Emirejtsu" poslednjih nekoliko godina, ali situaciju tako ne vidi i novi trener "Tobdžija" Unaj Emeri.

Poznato je da je Arsenal odustao od produžavanja saradnje sa Velšaninom, spremili su mu najpre ponudu od 185 hiljada funti nedeljno za novu višegodišnju saradnju, a onda su se iz pregovora povukli.

Tako je "pola" Evrope stalo u red za Remzijev potpis, žele ga Liverpul i Mančester junajted, ali i Milan, Juventus i čak madridski Real.

Pojedini klubovi će već u januaru pokušati da ga presele u svoje redove, a sasvim je jasno da će u prvom mesecu naredne godine biti poznata Remzijeva budućnost.

Arsen Venger je nedavno izjavio da Remzi još uvek može da produži saradnju sa "Tobdžijama", ali nakon poslednjih informacija, to je malo verovatno.

Navodno je Emeri naložio upravi da odustane od produžavanja saradnje sa reprezentativcem Velsa, Španac želi narednog leta da dovede igrače po svom ukusu, a za tako nešto će mu biti potrebno puno novca.

Emeri očigledno smatra da Remzi ne zaslužuje pomenutu platu i da bi bolje bilo taj novac ostaviti za nekog drugog igrača, posebno jer je Ozil minule sezone dodatno opteretio klub svojim velikim ugovorom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
A Leicester Crawley
Monday, 15.10.2018
09:23

Nema smisla da i Ozil i Remzi budu na platama koje ne zaslužuju. Ozil je dobio toliku platu zato što njegovim imenom prave marketing po islamskim zemljama, zbog fudbala sigurno ne.

avatar
Lazar Mandic
Sunday, 14.10.2018
23:09

Realno je da ce neki igrac top klase doci i primati platu od tipa 250 000 funti nedeljno do 300 a ramziju da daju 185 000 i tipa da su dali Vilsiru 100 000 to je isto para... JA sam pre za jednog top igraca da se pljunu pare a bilans isti... samo sto top igrac pravi razliku....Sportski pozz

avatar
Fan Celsija
Sunday, 14.10.2018
20:08

A valja mu Džaka?