Otkriven pravi uzrok sukoba u Milanu?

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 28.04.2019.
13:11
Izvor: Sportske.net

Čini se da ni top 4 neće biti dovoljno, loša atmosfera pred današnji meč sezone u Torinu...

EPA-EFE/HUGO DELGADO
EPA-EFE/HUGO DELGADO

Povezane vesti

Današnji "Tutosport" pred meč između Torina i Milana, kaže da je situacija u redovima "Rosonera" loša, da Gatuzo deluje tužno i nesrećno, da nema poverenja u tim, kao i da oseća da je izgubio podršku.

Pitanje je da li je ona uopšte i postojala, Leonardo nije uspeo da nađe drugog trenera prošlog leta, pa je Gatuzo opstao. Zatim je njegov status poboljšan povratkom Maldinija u Milan, ali nikada nije zadobio poverenje Leonarda.

Brazilski direktor i sam nekada igrač Milana, mnogo toga zamera Gatuzu, pre svega činjenicu da klub nije uspeo u pravoj meri da iskoristi dva velika pojačanja, Pjonteka i Paketu.

Posebno se to odnosi na Brazilca koji je pokazao koliko može, ali u Gatuzovoj 4-3-3 formaciji nije tako ubedljiv kao kada igra iza dva napadača. Trener izbegava da igra sa dva klasična špica, umesto toga forsira krilne igrače Čalhanoglua i Susa koji igra veoma slabo ove sezone.

Zbog svega toga, problem za problemom na terenu i van njega, ostajanje izvan top 4 znači otkaz za Gatuza, a i ako uspe da stigne do Lige šampiona, izgleda da će napustiti klub zbog loših odnosa.

Milan je juče pobedom Rome pao na peto mesto, ako ne dobije danas u Torinu, do kraja će plasman u Ligu šampiona biti pod velikim znakom pitanja.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Paris Saint Germain
Sunday, 28.04.2019
18:13
avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Sunday, 28.04.2019
13:29

Kako mozes da napises da nije imao podrsku? Sta je Maldini radio ako mu nije pruzao podrsku cele sezone? Pridoslica iz Bajera nije krilo, ali, ovaj ga uporno koristi kao krilo, a sto je najgore, on nam je mozda cak i najbolja opcija na toj poziciji. Samo da smo jos jednog (naravno, nekog jeftinijeg ili samo na pozajmicu) spica doveli ove zime, imali bismo realnu mogucnost da igramo sa dva napadaca, ovako je to ipak uvek veliki rizik iz vise razloga

avatar
Paris Saint Germain
Sunday, 28.04.2019
18:13
avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Monday, 29.04.2019
14:03

Barem smo imali nesto.