Otkriven krivac za Junajtedove muke u odbrani - Nemanja Vidić!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 09.03.2018.
12:01
Izvor: Sportske.net

Prilično jasno objašnjenje...

Epa/Peter Powell
Epa/Peter Powell

Povezane vesti

Mnogi veruju da Smoling i Džons, koji su činili štoperski par Junajteda u većem delu sezone nisu materijal za klub, odnosno da su najslabija tačka odbrane.

Zbog toga Murinjo kao prvi cilj vidi dovođenje Umtitija za koga bi platio klauzulu Barseloni od 60 miliona evra, samo treba da dogovori transfer sa fudbalerom sa čijim je agentima navodno u kontaktu.

U tandemu sa Baijom, to bi delovalo kao sjajna zamisao, ali bi značilo da Smoling i Džons, ili makar jedan od njih napuštaju "Old Traford".

Ferguson ih je svojevremeno doveo kao velike talente i uložio ogroman novac u ove defanzivce.

"Krivi smo Rio i ja, odnosno naše povrede. Rio je imao problema sa leđima, meni su otišli ligamenti, oni jednostavno nisu imali od koga da uče"
, objašnjava Nemanja Vidić.

"Dovedeni su da nas zamene na duže staze, ali mnogo je teško kad ne možete da stasavate uz iskusnije igrače. Recimo Džons kao mlad igrač koji igra uz nekog dekadu starijeg bi mnogo više naučio. Taj bi ga vodio, jer sa 34 godine mnogo više koristite mozak nego kada se kao mlađi oslanjate na snagu", objašnjava Vidić koji je u školi za dobijanje trenerske licence.

"Izgubite samopouzdanje, bez nekog iskusnijeg razmišljate o problemima koje ste napravili, a nema ko da vas ohrabri i uputi na samom terenu, naknadna objašnjena ne pomažu toliko", objasnio je Nemanja Smolingove i Džonsove muke.

Ali, da budemo i malo sarkastični, mogli su da uče gledajući Džagelku na video snimcima, kako je Mojes predlagao Vidiću.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

26 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
sasha mufc
Friday, 09.03.2018
19:22

Toga dana kada je mojes upalio snimak Dzagelke trebao je da dobije otkaz i batine!!!

avatar
Маркус19
Friday, 09.03.2018
16:39

Ако дође Умтити, Смолинг или Џоунс сигурно одлазе. Пре ће отићи Смолинг, јер је Џоунс најбољи енглески штопер тренутно. Ту су Линделоф и Баи, али и Рохо. Треба да оду Рохо и Дармијан а да дође Фабињо.

avatar
NE LJUTI SE COVECE
Friday, 09.03.2018
16:06

Smolind da ode da, Džons ne. Dečko prosto nema sreće sa povredama. Smoling odigra od sjaja do očaja.

avatar
MaNcHesTeR_ed
Friday, 09.03.2018
15:12

Nije tacno, oni su pre 5 kad su bili mladi igrali i niko nije upirao prst u njih, ne zato sato su oni bili Maldini ili Nesta, nego zato sto se znala politika, znalo se taktika, ceo tim je bio tim i svi su igrali jedan za drugog, nisu igrale zvezde koje primaju 300k nedeljno, Valencija Young i Nani su nam bila krila, Andersona su cekali da se dokaze 5-6 godina i nikad nije dostigao kontinuitet, ali nije bio prodat posle jedne lose sezone, kao Zaha,Di Maria,Depay... Ali opet bez nekih velikih zvezda Ferguson je znao da osvaja trofeje i da igra lep fudbal, ne najlepsi u ligi ali miljama daleko od ovog sto sad gledamo. Tako da je kriv trener najvise

avatar
NemanjaaVidic no1
Friday, 09.03.2018
15:09
avatar
Barca4ever
Friday, 09.03.2018
13:50

Da li su ovi Englezi bar malo realni? Zar stvarno veruju da ce Umtiti doci u Junajted. Mnogo uzdizu svoje timove i igrace,nema sta.

avatar
lonchy2909
Friday, 09.03.2018
13:13

Jones je najbolji engleski stoper. To svi znaju. Njega jedino ubise ceste povrede. On I sa Baijem I Rohom je odlicno funkcionisao. Rijetko kiksa, brz je, cvrst, dobar sa loptom.

avatar
Friday, 09.03.2018
13:12

a što bi Umtiti otišao iz najboljeg kluba na svetu u klub koji će bankrotirati za koju godinu

avatar
sagodovid
Friday, 09.03.2018
13:49

Barsa moze biti medju najbogatijim, ali nikada najbogatiji klub na svetu krsteni sine.nMancester da bankrotira, kako, na koji nacin?nImaju tolika primanja od sponzora da je to prosto nemoguce.nPre ce Barsa biti pred katancom nego Mancester, jer ne mogu da nadju posteno sponzora vec deceniju.

avatar
Saturday, 10.03.2018
10:52

Pročitaj ponovo.Nisam napisao da je Barsa najbogatija.Inače ako te nešto još interesuje probaću da odgovorim na još 7 komentara ispod pa pročitaj

avatar
Capitano
Friday, 09.03.2018
14:06

Da MU ce da bankrotira samo zato sto ti to kazes... Klub koji vredi najvise na svetu, i klub koji svake godine ima povecanje prihoda...