"Otac, brat, devojka", Murinjo će biti sve što hoćete, samo mu donesite ovaj BONUS!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 22.11.2019.
09:44
Izvor: Sportske.net

Portugalac dobro raspoložen, ovo su njegovi prvi koraci u klubu, širi optimizam na svakom koraku...

screenshot - tottenhamhotspur.com
screenshot - tottenhamhotspur.com

Povezane vesti

Dobro je biti ovih dana Žoze Murinjo, trenerski posao mu je nedostajao, nije u pitanju novac, već želja da se takmiči. Svakako ni primanja od 15 miliona funti nisu zanemarljiva.

Murinjo je rekao da je imao 500 poziva, da je uspeo da odgovori na 200, da su ga zvali bivši šefovi iz Čelsija i Junajteda i poželeli mu sreću.

On je trenirao sa igračima dva puta pred meč sa Vest Hemom.

Portugalac se šalio, bio dobro raspoložen, obavio i pojedinačne razgovore sa povređenim kapitenom Ljorisom, ali i Harijem Kejnom.

Šta je rekao na prvom okupljanju?

Portugalski "Rekord" tvrdi da je poruka igračima da mnogo više vrede nego što su pokazali, da traži da i dalje budu porodica i da želi da postane jedan od njih.

"Biću vam roditelj, drug, devojka, šta god hoćete, samo počnite da pobeđujete. Ništa nije izgubljeno, ne možemo ove godine da budemo prvaci, ali bićemo sledeće
", uveren je Murinjo.

On je dodao da mu se sviđa privrženost igrača Totenhemu i da će nositi i pižamu sa klupskim znakom, jer oseća da je deo nečega.

Otkriveno je i da će osim ogromne plate imati i veliki bonus, naime, ukoliko vrati tim iz ove situacije, sa 14. mesta i izbori Ligu šampiona, pripašće mu bonus od 2.5 miliona evra.

Totenhem igra protiv Vest Hema, već sutra, sledi meč sa Olimpijakosom u Ligi šampiona, pa dueli sa Bornmautom kod kuće i gostovanje Mančester Junajtedu. Gostovaće i Bajernu u Ligi šampiona, kod kuće do poslednje nedelje decembra čekaju Barnli i Čelsi, gostuju Vulvsima. Prednost Siti koji je četvrti na tabeli u odnosu na "Pevce", iznosi 11 bodova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke