Osveta Stivi Džija, Rendžers slavio u "Old Firmu"!

Autor: Nikola Miloradović
subota 29.12.2018.
15:35
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Glazgov Rendžersa su nakon četiri vezana poraza uspeli da nanesu poraz velikom rivalu.

Epa/Georgi Licovski
Epa/Georgi Licovski

Povezane vesti

Na stadionu "Ajbroks" Glazgov Rendžersi su savladali ljute rivale, ekipu Seltika sa 1:0 (1:0), pa su im se tako revanširali za poraz identičnim rezultatom u prvom ovosezonskom "Old Firmu".

"Svetlo-plavi" su od starta nametnuli svoj ritam, pripretio je u 16. minutu Kandejas, ali je Gordon sačuvao mrežu i poslao loptu u korner.

Nakon udarca iz ugla, nova šansa, Goldson tuče glavom, ali iskusni Gordon ponovo brani.

Pritisak se nastavio, još jedan odlično izveden korner, ovoga puta najbolji u skoku napadač Morelos, ali Kolumbijac pogađa prečku!

A onda, 30. minut, fantastičan prodor mladog Kenta, koji dodaje loptu Džeku, a ovaj uz malo sreće pronalazi put do mreže gostiju za eksploziju na tribinama.

Sa 1:0 se otišlo na odmor, da bi nakon 10ak minuta igre u nastavku Rendžers ponovo pripretio preko Džeka, ali je ovoga puta Kreg Gordon dobro intervenisao.

U 67. minutu Seltik dolazi do pogotka, strelac je bio Mekregor, ali je njegov gol poništen zbog ofsajda.

Igrao se 71. minut kada je Arfild imao šansu pred golom gostiju, ali je jedan od defanzivaca uspeo da ga izblokira u ključnom trenutku.

Do kraja nije bilo izglednijih prilika, Rendžers je izvojevao veliku pobedu i to sasvim zasluženo, ovo će bez sumnje biti i veliki podstrek za trenera ove ekipe Stivena Džerarda, legenda Liverpula odrađuje odličan posao u Škotskoj u svojoj debitantskoj sezoni.

Tako su se "svetlo-plavi" izjednačili sa Seltikom na vrhu tabele, ekipe Brendana Rodžersa ipak ostaje na čelu zbog bolje gol razlike.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NemanjaLFC
Saturday, 29.12.2018
18:20

Auuu, kakva krila Liverpul ima covjece, Rajan Kent i Heri Vilson, i to obojica kod trenera kod kojih itekako imaju prostor za razvijanje.

avatar
Saturday, 29.12.2018
16:38

Одучио их је Ренџерс од фудбала, бар још 3 - 4 само зицера су промашили "полицајци" !