Ostrvo se poklonilo srpskom "Terminatoru": "25 miliona? Pa, to je bagatela..."

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 23.09.2018.
11:33
Izvor: Sportske.net

Na severu Engleske očaj, u Londonu ushićenje. Džejmi Rednap objasnio da igrači svetske klase tako vraćaju svoje timove iz izgubljenih pozicija...

EPA-EFE/MARTIN DIVISEK
EPA-EFE/MARTIN DIVISEK

Povezane vesti

Reakcije na partije Aleksandra Mitrovića su uglavnom istovetne, Njukasl će zažaliti što je prodao Srbina.

"Pa on ima sve atribute vrhunskog napadača, kada popunite sve kolone, jak je, odličan skakač, koristi šanse, ume da šutne, šta da tražite više. Za 25 miliona, to je bagatela"
, kaže Džejmi Rednap.

Bivši fudbaler Liverpula, sada komentator je dodao.

"Sigurno žale, ali neverovatno je da niko nije video kakav je talenat u pitanju", dodaje Rednap.

"Sam je danas vratio Fulam u utakmicu, rvao se sa čitavim Votfordom koji ih je razbio prvo poluvreme, eto to je ta razlika koju prave vrhunski igrači", završio je bivši engleski as.



Mitar je dao pet golova, više njego čitav Njukasl.

"Ne možemo za sve da krivimo Ešlija, ovo je Benitezova greška", ljute se navijači "Svraka" i upiru prstom u zamenu, Rondona, za koga je trener izjavio da ima kvalitet kao Mitrović.

Mitrović je proglašen za igrača meča, a malo je nedostajalo da bude heroj, pogodio je prečku, to bi bio potpuni preokret u meču u kome Fulam ipak nije zaslužio pobedu.



"Odigrali smo očajno prvo poluvreme, ne možemo ovako da grešimo u odbrani", iskren je Jokanović posle remija protiv Votforda, ali je odbio da imenuje krivce u poslednjoj liniji, mada javnost kritikuje Mousona koji je stigao iz Svonsija i trebalo bi da bude veliko pojačanje.

Ipak, pomenuo je Mitrovića.

"Strašno se bori, pripremili smo mu samo dve šanse, dao je jedan gol. On želi da pobedi u svakom meču, moraćemo da mu pružimo više prilika da to učini u narednim utakmicama"
, dodao je srpski trener.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Колатерална Штета
Sunday, 23.09.2018
22:56

Ja se secam nekih navijača CZ, da ih ne imenujem sada kako su koliko prošle sezone pričali da je Mitrović drvo, da ne zaslužuje da igra za reprezentaciju, da ima mnogo boljih igrača od njega, npr. Đorđević, Pešić i slični. A sada kada igra za reprezentaciju kunu se u njega...

avatar
DekiStankovic5
Sunday, 23.09.2018
12:14

Bravo Mitre bravo,samo nastavi da razgrćes :)

avatar
RedDevil612989
Sunday, 23.09.2018
12:06

Mitar osim sto je jak kao stena je vrlo borben igrac. Strasno pozrtvovan igrac, igra i za tim i za statistiku a pritom je i rodjeni pobednik. Spic koji nam je falio poslednjih 15 godina u reprezentaciji. Samo napred Mitre.

avatar
Čeki
Sunday, 23.09.2018
14:00

Pa sad bas 15. Tu je bio Zigic :)

avatar
M_85
Sunday, 23.09.2018
16:14

Pa nisu bas isti tip igraca. Mitrovic je mnogo pokretniji.

avatar
Don Silvio
Sunday, 23.09.2018
15:20

U teprezenraciji nama nedostaje dobar selektor koji ce izvuci najbolje iz svih i pobjednici mentalitet kojeg mi u fudbalu nemamo noti cemo ikad imati.

avatar
Agent Provocateur
Sunday, 23.09.2018
11:56

Sve na stranu ali kada neko sa toliko strasti igra fudbal moras da ga postujes. Na stranu golovi i sve, on se bori za svaki milimetar terena kao da je rat u toku

avatar
Mihajlo_NS
Sunday, 23.09.2018
11:50

Super je bod protiv ovakog jakog Wotforda. Druga stvar je da sam Benitez je rekao da jednostavno igra u takvom sistemu gde ne vidi Mitrovica da igra konstantno i to je po meni posteno. Napustio je klub snasao se i zasluzeno je u ovakvoj formi. Ne treba biti surov po tom pitanju (za Beniteza) vec treba preispitati da li je taj sistem koji forsira Benitez dobar? Ne treba menjati igraca zbog sistema, nekada treba uvideti da jednostavno taktika/sistem nije kako treba i odatle treba poceti preispitivanje.

avatar
M_85
Sunday, 23.09.2018
16:16

OK, ali ni taj sistem koji Benitez forsira im ne donosi nista dobro. Nije mi jasno sto pustaju toliko Beniteza da unistava klub.