Ostrvo bruji, Poketino otputovao, da li na pregovore o novom poslu?

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 06.10.2019.
11:19
Izvor: Sportske.net

Neće dobiti otkaz zbog velike odštete, ali je ovo, čini se, poslednja sezona za Argentinca u Totenhemu.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Mauricio Poketino je rekao da neće dati ostavku nakon tri poraza u nizu, posebno razočaravajući je bio jučerašnji u Brajtonu kada je Totenhem delovao kao tim bez srca, volje, plana, to je najviše zabolelo navijače. Posle sedam golova protiv Bajerna, primili su tri na gostovanju na jugu ostrva i mnogi su verovali da će Argentinac biti smenjen.

Ali, pisali smo već, postoji 35 miliona razloga da Danijel Levi to ne učini, morao bi da mu isplati odštetu ili da ga plaća 10 miliona neto po sezoni, sve dok ne nađe drugi angažman.

Poketino je za poraz krivio psihološki problem koji je nastao u glavama igrača nakon horor povrede Ljorisa, kaže da će pauza dobro doći igračima.

Sam je otputovao, u Dubai, u pitanju je tradicionalni fudbalski forum, ali odmah su krenule spekulacije da će tamo razgovarati o poslu. I to narednom.

Naime, priča je da bi PSŽ ako Tuhel ne uspe da sredi situaciju u svlačionici i ne napravi ništa u Ligi šampiona mogao da bude bivši i pre leta, u tom slučaju Poketino bi bio meta Parižana. Vlasnici smatraju da bi njegov pristup mogao da pomiri zvezde, da je spreman da šansu pruži mlađim igračima, da neće oklevati da u prvi plan baci fudbalere iz omladinske škole, ali da bi sa sobom mogao da povede Eriksena i možda čak Herija Kejna kao zamenu za Kavanija.

Sa druge strane, pisali smo, njegova reputacija je pala, pa sada Real i ne razmišlja o tome da ga eventualno angažuje ako Zidan ode. Ostaje Junajted kao opcija, ali priča se da bi Poketino radije napustio Englesku.

Totenhem želi Alegrija, to nije tajna, ali čini se da je ta opcija aktuelna tek na leto. U ovom trenutku Poketino je siguran, ali je jasno da je na putu bez povratka, odnosno da je velika verovatnoća da će na leto, posle šest godina otići sa klupe "Pevaca".

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
sasa lesa
Monday, 07.10.2019
00:57

Kad ćete da naučite da se izgovara PoĆetino? Proverite..

avatar
JC\'90
Sunday, 06.10.2019
16:28

Poketino dodji u Barsu

avatar
Südkurve München
Sunday, 06.10.2019
11:35

Idemo u Londonu da uzmemo 3 boda, a onda nakon toga i u BG