Osmesi na treningu Barse, vratio se vrlo važan igrač!

Autor: Nikola Miloradović
petak 08.02.2019.
13:51
Izvor: Sportske.net

Muči muku sa povredom, ali je sada korak bliže povratku.

EPA/ALEJANDRO GARCIA
EPA/ALEJANDRO GARCIA

Povezane vesti

Barsa ima velikih problema sa odbranom ove sezone, posebno jer je Samuel Umtiti često van stroja zbog povrede kolena.

Trebalo je da ide i na operaciju francuski reprezentativac, zbog koje bi najverovatnije propustio ostatak sezone, ali je na svoju inicijativu otišao u Katar, da pokuša sa konzervativnim metodama.

Sada se vratio u Kataloniju, priključio se prvom timu i nada se da će biti spreman za duel sa bivšim klubom u Ligi šampiona.

"Uradiću sve da budem spreman za Ligu šampiona protiv Liona na njihovom stadionu. Jedva čekam da se ponovo susretnem sa navijačima", izjavio je Umtiti.

Barsa ipak odbija sa postavljanjem datuma njegovog povratka, Valverde je izjavio da se nada da će se Umtiti brzo vratiti, jer je jasno koliko je važan za njegov sistem.

Prvi meč osmine finala Lige šampiona između španskog i francuskog tima zakazan je za 19. februar, Lion je domaćin, revanš na "Kamp Nou" igra se 13. marta, pa ćemo videti da li će Umtiti uspeti da se spremi u narednih 10ak dana, kako bi nastupio na svom bivšem.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NikkiCFC
Friday, 08.02.2019
16:00

Zasto Barsin profil pise na engleskom?

avatar
Jasminn
Friday, 08.02.2019
21:36

A ko od nas ovdje zna 100% odgovor na to pitanje?
Al evo nako logicki gledajuci zasto ti iz Srbije navijas za Celzi, isto tako neki iz npr Kine navija za Barcu i sigurno mu je lakse citati na engleskom koji je najspostranjeniji jezik nego na Spanskom. A sigurno imas i verziju na spanskom.