Osman Dembele - 246 dana kasnije

Autor: Milovan Longinov
subota 01.08.2020.
16:14
Izvor: Sportske.net

Da li je konačno kraj agonije?

EPA-EFE/ALEJANDRO GARCIA
EPA-EFE/ALEJANDRO GARCIA

Povezane vesti

Osman Dembele je danas odradio polovinu treninga sa ostatkom ekipe i praktično je na korak od povratka na teren posle višemesečne pauze.

Dembele je poslednju utakmicu za Barselonu odigrao jesenas, tačnije pre tačno 246 dana, kada se tek vratio posle pauze i odmah se povredio i ubrzo i obnovio povredu pred povratak na teren u februaru mesecu.

U Barseloni veruju da će Dembele biti spreman za završni turnir Lige šampiona, ali da su male verovatnoće da pomogne ekipi u revanšu osmine finala naredne subote na Kamp Nou.

Barsa je dobila još dobrih vesti, Klemen Lengle se oporavio u potpunosti od lakše povrede, baš kao i Antoan Grizman koji je od danas u pogonu.

Vest dana je svakako povratak Osmana Dembelea, a ostaje pitanje u kakvom fizičkom stanju i formi će biti da zaigra momentalno u Ligi šampiona, i to protiv  Bajern Minhena, ako Barsa ne izgubi od Napolija...

Baner 3

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
P. S.
Saturday, 01.08.2020
20:43

Pa ako uspe u narednih par dana da odradi i drugu polovinu treninga, a da se ne povredi, možda i bude spreman... da gleda završni turnir LŠ na TV-u. On i Grizman će pomoći Barsi k'o mrtvom kandilo.

avatar
Mirjevac
Saturday, 01.08.2020
16:57

Bravo za Dembele i bravo za barcu! Ako Dembele dude 100% oporavljen onda ce barca mozda moci i do finala da stigne, kazem mozda, posto su svi jaki klubovi ostsli u dalje takmicenje za LS! Forca Barca!

avatar
fadsasdfads
Saturday, 01.08.2020
22:59

Moze ali pomocu sudija LOL