Orije "persona non grata" u Velikoj Britaniji

Autor: Boban Filipović
sreda 23.11.2016.
19:25
Izvor: Sportske.net

Desni bek PSŽ-a večeras neće biti u kombinaciji za meč protiv Arsenala na 'Emirejtsu' jer nije mogao da uđe u Veliku Britaniju.

Beta/AP Photo/Natacha Pisarenko
Beta/AP Photo/Natacha Pisarenko

Povezane vesti

Dobro je poznato koliko je strog vizni režim u Velikoj Britaniji, ali da se ne dozoli fudbaleru prvaka Francuske i koji zgrće milione da uđe u zemlju je ipak previše.

Kao razlog je navedeno što je pod ulsovnom kaznom zbog verbalnog sukoba sa policijom i da je reč o licu koje nije građanin Evropske Unije.

Ljudi iz PSŽ-a su se oglasili i istakli da je ova odluka odraz nepoštovanja, a čelnici UEFA poroučuju da su bili nemoćni da reše ovaj nesporazum i rezumeju razočaranje 'Svetaca'.

Bilo kako bilo, Emeri će večeras na 'Emiratima' morati da izvede tim bez Serža Orijea.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BUNTOVNIK S RAZLOGOM
Wednesday, 23.11.2016
21:26

Stvarno, kakav vam je to argument da ga treba pustiti jer zgrce milione? :-D

avatar
Volem Vosu
Wednesday, 23.11.2016
20:55

Bez obzira sto je to nekima mozda i previse, to je ipak i razumno. On je covek koji je na uslovnoj, bio on fudbaler, papa ili mesar, nebitno je. To se zove zakon i princip postovanja istog. To sto smo mi navikli da ako problem ne resi jedna crvena, onda probas sa zelenom je druga stvar.

avatar
Wednesday, 23.11.2016
20:53

Previse? A zasto? Ne , tim lnudima sto zaradjuju milione treba dozvoliti sve... Da ne placaju porez,da voze kako zele i gaze ljude , da makljaju policiju... Ne verujem sta citam ... :) Komedija... :) xaxaxa