Optužbe za doping - Stigao odgovor!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 07.04.2016.
15:09
Izvor: Sportske.net

Menadžer Zlatana Ibrahimovića oglasio se tokom popodneva povodom optužbi koje je na račun švedskog internacionalca izrekao kondicioni trener Ulf Karlson.

Beta/AP Photo/Thibault Camus
Beta/AP Photo/Thibault Camus

Povezane vesti

Bivši član stručnog štaba reprezentacije Švedske u četvrtak je izrekao ozbiljne optužbe na račun najboljeg fudbalera te zemlje Zlatana Ibrahimovića.

Kondicioni trener atletske reprezentacije Švedske optužio je napadača Pari Sen Žermena za doping u vreme dok je nosio dres Juventusa, a na takve izjave prvi je reagovao menadžer Zlatana Ibrahimovića.

"Činjenice su na našoj strani. Nisam stručnjak u toj oblasti ali imamo advokate u Švedskoj koji će preduzeti pravne mere" rekao je danas Mino Rajola za švedski "Ekspresen".

Poznati fudbalski menadžer dodao je da Ulf Karlson možda oseća ljubomoru jer nikada nije uspeo da se izgradi kao profesionalni sportista i optužio ga za širenje dezinformacija.

"Zlatan je redovno prolazio doping testove dok je nastupao za Juventus, najmanje dvadeset puta je bio testiran. Juventus svoje igrače stavlja 'pod mikroskop' zbog čega ove navode smatram smešnim" dodao je Rajola.

Švedski internacionalac neće se oglašavati povodom optužbi za doping jer će se time pozabaviti njegov pravni tim koji ima dokaze da su navodi Ulfa Karlsena netačni.

"Možemo da dokažemo da se radi o lažnim optužbama. Zlatan je miran, sramota ga je zbog promašenog penala na sinoćnoj utakmici i rekao mi je da ne planira da odgovara na optužbe" zaključio je Rajola.

Podsećamo da je Ulf Karlsen naveo da je Zlatan Ibrahimović u Juventusu koristio doping kako bi nabacio mišićnu masu i ojačao, a italijanski mediji su se osvrnuli na sredinu devedesetih kada je Zdenjek Zeman optuživao Juventus za upotrebu dopinga.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
PoparaZarko
Thursday, 07.04.2016
19:39

Sigurno se slucajno ovakve izjave pustaju pred bitan derbi sa Milanom, slucajno...

avatar
Friday, 08.04.2016
13:18

Sigurno je slucajno Ibrahimovic onoliko bio kaznjen pred derbi sa Juveom...

avatar
Friday, 08.04.2016
19:36

Da, bas zbog toga ne bi bio. Mozes da nadjes takve stvari, ali ubedljivo najmanje protiv Milana, a za nas protiv vas ja samo iz glave mogu da ti pronadjem tonu situacija. Juventus-Milan 1:7 u sezoni 1949/50, Milan-Juventus 8:1 u sezoni 1911/12- rekordi...

avatar
PoparaZarko
Friday, 08.04.2016
19:02

Sigurno je ove sezone protiv Sasuola u prvom delu Juve dobio crveni u 30. minutu i nije sudjen cist penal nad Sturarom, utakmica zbog koje Juve sada ne bi bio prvi na tabeli.. Dakle, mogu izvuci iz praistorije bilo koji podatak koji ide u korist rivalu Juventusa, ali to nije stil Juventusa... Ovih dana bi trebao da bude jubilej, 19 godina od pobede Juventusa nad Milanom, 6:1... Verovatno namesteno.

avatar
NIKE
Thursday, 07.04.2016
15:39

Slab Ibra juče, realno bio je među najlošijima u PSGu.

avatar
AfricaLoF
Thursday, 07.04.2016
15:35

Ukoliko neko nekoga optuzuje, potrebno je da deo te optuzbe budu neoborivi dokazi. U suprotnom ce naskoditi samo sebi najvise.

avatar
pedja75
Thursday, 07.04.2016
15:34

Zasto taj nije to rekao kad je Ibrahimovic igrao za Juventus, vec sad kad je na kraju karijere, zar tu nesto ne smrdi?

avatar
Thursday, 07.04.2016
18:29

Zato sto im je trebao za Svedsku?