Opsednut je igricama, jede nezdravu hranu i postiže velike golove! Dembele sačuvao Barsu na vrhu!

Autor: Nikola Miloradović
subota 24.11.2018.
22:43
Izvor: Sportske.net

Ne tako atraktivan derbi u Madridu.

EPA-EFE/ALEJANDRO GARCIA
EPA-EFE/ALEJANDRO GARCIA

Povezane vesti

Fudbaleri Atletiko Madrida ugostili su Barselonu u 13. kolu španske Primere, veliki derbi okončan je bez pobednika, rezultatom 1:1 (0:0).

Sve je teklo po planu "Jorgandžija" u prvom poluvremenu, Barsa nije uspevala da stvori ozbiljnije prilike, skoncentrisani Atletiko je bez većih problema izlazio na kraj sa atacima katalonskog sastava.

O stanju stvari na terenu u prvih 45 minuta najbolje govori podatak da smo videli ukupno tri šuta, nijedan u okviru gola, Barsa ih je imala dulplo više od domaćina.

U nastavku slična slika, igralo se ipak nešto konkretnije, a onda je počeo 77. minut, Atletiko je imao korner sa desne strane.

Izveo ga je Antoan Grizman, poslao je loptu na drugu stativu, a tamo se na pravom mestu našao Dijego Košta, koji glavom matira Ter Štegena za 1:0 i veliko slavlje na tribinama "Vanda Metropolitano" stadiona.

Mesi Dijego Kosta Barselona Atletiko Madrid

Usledila je inicijativa Barselone, u igru je ušao i problematični Usman Dembele, Valverde je sve karte bacio na napad.

Uspevao je ipak Atletiko da izađe na kraj sa napadi Barselone, sve do poslednjeg minuta regularnog dela.

Mesi šalje loptu ka Dembeleu u kaznenom prostoru rivala, a Francuz uz malo sreće matira Oblaka za 1:1.

U nadoknadi je Atletiko pokušao da vrati prednost, ali su napadi domaćina bili jalovi, te je rezultat ostao nepromenjen.

Stanje stvari na vrhu tabele je ostalo nepromenjeno, Barsa prva sa 25 bodova, Atletiko odmah iza njih sa bodom manje. Situaciju bi pobedom mogla da pokvari Sevilja, koja u okviru 13. kola na "Sančes Pishuanu" dočekuje Valjadolid.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

32 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mirjevac
Sunday, 25.11.2018
17:00

Dembele ovako problematican i nije u formi i udje tek na kraju utakmice neki desetak minuta, a daje goloove ko kisa sta bi tek radio da je u formi i da pocinje utakmicu, on bi bio mnogo bas mnogo bolji, ali sve to treba da se zahfali treneru barcinom neznalici!

avatar
JC\'90
Sunday, 25.11.2018
12:25

Dembele je majstor i uvek ce biti

avatar
Steffmajster
Sunday, 25.11.2018
11:07

Jos da je igrao od prvog minuta...

avatar
Goran Stanojkov
Sunday, 25.11.2018
03:05

Simeone sa indijancima kakve su ove taktike simuliranja i prekid igre to moze da igra u Italiji to se zove mrtav fudbal sto igra Atl najomrazeniji tim u sve lige petice

avatar
IM
Sunday, 25.11.2018
00:29

Ovaj Mesi je najbolji igrac u istoriji sveta,u celih 6 hiljada godina,nikad ovako neko nije igrao na ovoj planeti,kako je samo pokazao svetu da Barselona ne moze bez njega,tih kako ce samo da propadnu kad on ode u penziju,ugasice se,Real bez Ronalda moze bez ikakvih problema,jednostavno imaju najbolje igrace na svojim pozicijama na planeti,Modrica,Ramosa,Marsela,Krosa,Iska,sto su prilolizili danas,dok u Barseloni Mesi mora sve sam da stvara kao danas i u El Klasiku,stvarno nece biti zanimljivo pratiti fudbal i sport uopste kad on bude otisao u penziju.

avatar
Mirjevac
Sunday, 25.11.2018
01:14

Nisi gledao kad je skoro barca pobedila real i to bez Mesija sa 5:1, sad ti ovde lupetas, eno real danas izgubio sa 3:0 protiv eibara! Bogami ti bas nisi dobro obavesten zato nije lepo da obde pises kojesta!

avatar
IM
Sunday, 25.11.2018
23:04

Sarkazam druze.

avatar
deki trbic
Sunday, 25.11.2018
02:14

ajde druze nemoj da pises nesto sto nije tacno...bilo je pre a i sada a dobro i posle njega koji ce biti bolji...on samo u Barsi moze da igra, kada predje u drugi klub ili nesto sa reprezentacijom uradim onda neka mi se ti ili neko drugi javi da prica .

avatar
GO HARD
Sunday, 25.11.2018
00:11

Koliko god je Real los trenutno, Barselona deluje da ne iskoriscava to dovoljno. ovo mi lici na 2015 kada je na pocetku sezone Real bio 22 pobede zaredom i sl. a na kraju Barsa poosvajala trofeje. No, to nece biti Real, mislim da Atletiko moze da ukrade show.

avatar
Rasel Krou
Sunday, 25.11.2018
02:07

Atletiko muku muci s malim ekipama koje se bore za opstanak i igraju na bod, tesko probijaju bunker. U svakom slucaju jedna od najcudnijih sezona od kada pratim Primeru.

avatar
Boixos_Nois
Sunday, 25.11.2018
00:08

Barsa dočekala da se raduje bodu, isto kao i protiv Valensije kada su igrali na bod. Valverde odlazi!

avatar
Mirjevac
Sunday, 25.11.2018
01:17

Atletiko je jjak klub i odlicno igra, tako da protiv takvog kluba i to kod njih u goste jedan bod je veliki bod! Pogledaj sta je real ucinio u goste i to protiv eibara, izgubio sa 3:0, i sad ti ovde objasnjavas kako se barca raduje za jedan bod! Atletiko je klub u klasi barce i reala i narvo treba da se raduje za jedan bod!

avatar
Lionel Missy
Sunday, 25.11.2018
00:03

I da ga Dembele nije dao sudija bi svirao neki penal :D

avatar
Mirjevac
Sunday, 25.11.2018
01:21

Ti nisi gledao utakmicu zato i nemoj da komentaises, eno d si gledao ti bi vido da je sudija vise sudio za atletiko aa ne za barcu! Vise njih igrac je hfatalo Mesija kad je bio u napadu a sudija ne sudija ne sudi nista niti deli karton, a normalno je kad neko nekoda drzi dobija karton, ako nisi gledao utakmicu nije lepo da ovde komentarises onako pausalno!

avatar
Wolverine
Sunday, 25.11.2018
00:00

Koliko je nesposoban Atletiko. Mučno za gledanje.

avatar
P. S.
Saturday, 24.11.2018
23:57

Užas za gledanje. Teško da postoji prljaviji način za pobedu na silu. Najpre su na sve najprljavije načine ubili fudbal, a onda iskoristili scene koje su pravili na čelu sa Diegom Kostom da bi loptu ugurali u gol, pored Ter Štegena u koga je definitivno ušao Karius. Ne znam da li sam uspeo da izbrojim 3 pasa unazad igrača Barse okrenutih leđima golu Atletika, a da nisu dobili po nogama otpozadi kada su se već oslobodili lopte. Sumnjam da je utakmica efektivno trajala više od 60 minuta. Žao mi je što im Barsa nekako nije uspela da zabije još jedan gol i to u poslednjem sekundu poslednjeg minuta nadoknade, mnogo lepše bih se osećao nakon ovih sat i po izgubljenog vremena.

avatar
Hocus Pocus
Sunday, 25.11.2018
00:10

Ma Ter Stegen je oduvek umeo da primi gol, a da ne zna ni on kako je primio, isto tako ume da iscupa nesto ni sam ne zna kako. Pristojan je golman, ali ume cesto da kiksne za taj nivo, to je cinjenica, nazalost... Tako da moze da se kaze da je oduvek prisutan faktor Karius kod njega...

avatar
P. S.
Sunday, 25.11.2018
16:51

Da Barsa ima trenera ja bih se pitao u čemu bi bila velika drama još pre par utakmica odmoriti malko Ter Štegena, tim pre što je Silesen vrlo solidan golman koji možda nije u stanju da odbrani nemoguće, ali ovakve stvari (kao i onakve protiv Betisa) bi odbranio jednom rukom. Ovako je jasno kol'ko i sve drugo vezano za Rakitića, Semeda, S. Roberta, Dembelea, Rafinju, Malkoma itd.

avatar
Rise up
Saturday, 24.11.2018
23:49

Valverde jos jednom pokazao da je katastrofalni trener. Neki ce reci da je pogodio sa izmenom jer je Dembele dao gol. Pa Dembele je trebao da igra od pocetka. Za Simeonea smo navikli da igra ovako defanzivno,on to zna odlicno, dok Valvede ne zna. Kakva je ovo taktika da 90 minuta ne mozes 2 sanse da stvoris. Na kraju remi je zasluzen za oba tima.

avatar
Hocus Pocus
Saturday, 24.11.2018
23:49

Ma moze Dembele da igra igrice ceo dan. Decko udje 10 minuta pre kraja napravi par sprinteva sa loptom da se smrznes,
pa uradi laznjak kod gola i proturi golmanu kroz noge. Ali kod strucnjaka Valverdea ce opet biti na klupi sledecu tekmu, jadan Dembele ko ga trenira.

avatar
Marco Popovich
Saturday, 24.11.2018
23:48

Igra Atletika kao i obicno,mogu vrv do titule kako igraju Barsa i Real

avatar
Barcelonista
Saturday, 24.11.2018
23:48

Ovaj Valverde kao da se sprda sa timom, ja ne znam o cemu se radi. Vidal, vidimo se, Serhi je dobar ali nije za krilo nikako. Uvesti Rafinju....sto reci greote. Dembele, kakav god da je van terena, obavezno u prvi tim s obzirom da nema kutinja a i Valverde smara Malkoma takodje. Realno, covjeka treba ispratit i zafalit mu se iz najjace :-D

avatar
_mladenq
Saturday, 24.11.2018
23:48

nosonja will nos, izveo najdefanzivniji moguci sastav a opet primio gol i morao da ga vadi igrac kojeg redovno drzi na klupi:D. vazno da ona maskota od igraca Rafinja ulazi nakon povrede S Roberta:D

avatar
P. S.
Sunday, 25.11.2018
15:06

Od njega ništa drugo nisam ni očekivao, da je mogao/znao/umeo napraviti gore, napravio bi. Ipak najjači utisak su na mene ostavili fudbaleri Atletika i njihova profesionalnost u pravljenju haosa na terenu. Dakle ništa lično, još manje emotivno, samo profesionalna shema slobodnjak-korner-slobodnjak, sa po 5 minuta valjanja, guranja, provokacija, svađa, povlačenja za dresove itd. između prekida. I dok protivnički igrači koji su naivno naseli na provokacije (npr. Umtiti) kipte od besa, svađaju se i sa svojim saigračima, dotle su igrači Atletika maksimalno koncentrisani na izvođenje prekida i to kako da uvale loptu u mrežu. Gledaš sta se dešava i potpuno ti je jasno da će u naredna 2 minuta zabiti gol (doduše ne onako glup). Posebno je impresivno kako se oni u tom haosu kao i međusobno 'svađaju', odguruju jedan drugog (a ne samo protivničke igrače) i kako se nakon toga mirno, staloženo i maksimalno koncentrisano dogovaraju gde će ići lopta, a gde ko od njih, dok protivnički igrači samo što jedan drugom oči ne povade onako iznervirani i frustrirani. :D

avatar
_mladenq
Sunday, 25.11.2018
22:46

nista novo od tih specijalaca, mozda i najodvratniji tim modernog fudbala:D

avatar
Bidza i Tridza
Saturday, 24.11.2018
23:48

Timovi na vrhu kao da se trude da bude sto zanimljivije.

avatar
zeks
Saturday, 24.11.2018
23:46

Prilicno dosadna utakmica,Valverde nastavlja po svome.Podela bodova vidjena pre utakmice mada je Barsa uz dosta srece dosta do toga

avatar
Tata Messi
Saturday, 24.11.2018
23:44

Meni bas zanima kad ce Valverde dobiti otkaz...Vidal se potrudio i cak je i uspeo da bude gori od Rakitica sto je za svaku pohvalu.Ne znam kako planira da igra 4-4-2 kad nema visoke napadace za prekide.A plus izmene kasne do 80. minuta.Stvarno katastrofa.A Dembele ponovo zapusio usta hejterima

avatar
_mladenq
Saturday, 24.11.2018
23:48

Tesko da je Vidal veceras bio gori od Rakitica.

avatar
Tata Messi
Saturday, 24.11.2018
23:55

On je cak gora verzija od Rakitica.Rakitic isto dodaje prvom do sebe,ali je razlika sto je Vidal agresivan i da je ostao jos 5 minuta siguran sam da bi dobio crveni