Opet Nejmar! Čovek ranije otišao u Nemačku, da li će ova kap preliti čašu?

Autor: Vladimir Stojanović
petak 14.02.2020.
13:09
Izvor: Sportske.net

Nova bura u Pari Sen Žermenu, oni će u Nemačku u ponedeljak, Nejmar je valjda "izvidnica".

EPA-EFE/Julien de Rosa
EPA-EFE/Julien de Rosa

Povezane vesti

Nejmar je ponovo povređen, tačnije, u PSŽ su sigurni da neće rizikovati protiv Amijena, ali ponovo su razočarani ponašanjem Brazilca.

Umesto terapije on je napustio Pariz i otišao u Nemačku.

Razlog je modna revija kojoj nije bio obavezan da prisustvuje. To je podiglo temperaturu kod Tuhela, sukob je izbio već kad je dva dana pred meč Nejmar slavio rođendan, saigrači zameraju treneru da Brazilac ima drugačiji tretman od ostalih.

Ali, ono što je sigurno da kada igra, najveća je snaga tima. Čak i bez njega, sa Ikardijem, Mbapeom i Kavanijem, PSŽ ima neverovatan napadački potencijal, ono što ih brine su povrede i slaba forma odbrane pred duel sa Dortmundom u utorak u Ligi šampiona.

Tuhel ponavlja da nije siguran hoće li Brazilac biti spreman za meč u Nemačkoj, ali "L'Ekip" tvrdi da je oporavak blizu i da će putovati sa ekipom.

Baner

Ono što se još priča je da će Brazilac, ako Mbape produži ugovor biti prodat, da je Barselona u igri, ali da je već upozoren da onako kako se ponaša u PSŽ neće moći u Barseloni. To se odnosi na žurke, na rođendane u Brazilu, odlazak u domovinu, moraće da drži nizak profil u javnosti što je recimo uspešno radio u prvoj godini boravka u Kataloniji.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BlueBoy84
Friday, 14.02.2020
18:07
avatar
RealisticChelseaFan
Friday, 14.02.2020
14:47

Pa naravno da ima drugaciji tretman od ostalih kad mu uprava sve dozvoljava. Nije Tuhel tu nista kriv, uprava stavlja Nejmara iznad kluba. Tuhel jedva ceka da napusti PSZ na kraju sezone.