Ono kad ga nećeš, a moraš, Pogba je novi Baloteli svetskog fudbala?

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 12.12.2018.
12:40
Izvor: Sportske.net

Murinjo je navodno bio ucenjen na neki način, a izgleda da je njegova prognoza bila dobra. Mada mu to neće pomoći...

screenshot: Twitter
screenshot: Twitter

Povezane vesti

Nove informacije oko Murinja i Pogbe. Iz izvora bliskih Portugalcu je procurelo da on nije želeo Pogbu, ali morao je da se povinuje klubu, a uz to, Francuz je bio uslov da stignu Lukaku i Ibrahimović.

Naime, Murinjo smatra da je Pogba novi Baloteli, da je u pitanju "hajp" i da nikada neće postati ozbiljan igrač. Sa Balotelijem je imao iskustvo u Interu, pružao mu je šansu, ali i tada je navodno tvrdio da nikada neće ispuniti očekivanja.

Uz to, Murinjo koji će danas izvesti kombinovan tim protiv Valensije i vratiti Freda i Pogbu u ekipu, kako bi startere odmorio za Liverpul, ne želi ni da razgovara sa Pogbom.

Francuz je tražio objašnjenje zbog čega MekTominaj igra pre njega, ali je Murinjo odbrusio ljudima u klubu da nema šta da obrazlaže svoje odluke, da je Pogba prokockao sve šanse i da se mesto u timu zarađuje trudom na treninzima i korišćenjem šanse na svakom meču.

On čak veruje da je za klub najbolje da se oslobode Pogbe, da ga prodaju dok još mogu, ali Junajted, kako smo rekli, to nije spreman da učini, pre svega iz marketinških razloga.

Dodajmo još da je pošto je Pogbu nazvao virusom, Murinjo prosledio poruku bordu direktora da je pokušao sa svim pristupima za ove dve i po godine, kada je Pogba u pitanju, da je menjao formacije zarad rezultata, kako bi prilagodio igru Francuzu i da nije dobio ništa, da je Pogba okrenut marketingu i socijalnim mrežama, da iritira i saigrače ponašanjem i bezvoljnošću i da ignoriše savete da više razmišlja o terenu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Devil born 1878
Wednesday, 12.12.2018
22:17

Pogba za Veratija, hoce nece ima da ode. Kako je Miki otisao u Arsenal jer je bio svestan da bi navukao gnev navijaca a i ne bi dobijao prilike.

avatar
Z
Wednesday, 12.12.2018
17:39

Kako bi njemu Roj Kin ili Vijera lepo legli za saigraca.....pa za nedelju dana bi ugasio sve profile na drustvenim mrezama🤣

avatar
Jagger86
Thursday, 13.12.2018
11:31

Nosio bi vodu na treninzima, lagano :D

avatar
I am back
Wednesday, 12.12.2018
16:25

Goni manekena na tribine nebi li se dozvao pameti!

avatar
NikiEmpeHordSvezKing
Wednesday, 12.12.2018
13:54

Mozda nije tacno ovo sto cu reci ali fudbaleri nisu jedini krivci za sve ovo. Fudbal je postao marketing i samo se gleda profit pa je potpuno logicno da i fudbalere vise zanima marketing i novac od samog fudbala. Pogba je doveden za ogroman novac ,vrlo mlad i kao zvezda. To nije nacin i put kojim treba da ide i da se razvija mladi fudbaler.Predvidjam porast ovakvih primera u nekom narednom periodu .

avatar
Z
Wednesday, 12.12.2018
17:42

Ima dosta istine...ali sve je do karaktera i licnosti....recimo Mbape

avatar
mrancic
Wednesday, 12.12.2018
13:46

Prodajte to što pre ako ga neko hoće.