Oni su prvi poželeli Ronaldu dobrodošlicu u Juve

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 10.07.2018.
19:01
Izvor: Sportske.net

Većina fudbalera Juventusa ima profile na društvenim mrežama, ali su samo dvojica odmah nakon vesti o ozvaničenju transfera Kristijana Ronalda odmah požurili da požele dobrodošlicu novom saigraču.

Epa/Friedemann Vogel
Epa/Friedemann Vogel

Povezane vesti

Sve ono o čemu smo pisali u prethodnih nedelju dana potvrđeno je danas i sada zvanično možemo da kažemo da imamo najveći transfer u istoriji fudbala.

Nikada se ovako nešto nije dogodilo i nikada nijedan transfer, ma koliko primera da navedete, nije izazvao ovoliko pažnje svetske javnosti.

Kristijano Ronaldo danas je postao novi član fudbalskog kluba Juventus i posle svega ostaje da mu šampion Italije priredi dobrodošlicu kakvu zaslužuje, čime će početi nova era u istoriji "Bjankonera".

Mnogi su danas komentarisali vest da je Kristijano Ronaldo završio sa Real Madridom i prešao u Juventus, ali smo na "Tviteru" pronašli samo dve poruke dobrodošlice od strane igrača Juventusa.

Većina fudbalera italijanskog kluba ima profile na pomenutoj društvenoj mreži, a prvi su požurili da Ronaldu požele dobrodošlicu Sami Kedira i Paolo Dibala.

Nemački reprezentativac je kao bivši saigrač izrazio zadovoljstvo što će ponovo igrati u istom timu sa Ronaldom, dok je Paolo Dibala samo poželeo dobrodošlicu.


Kako se Serhio Ramos oprostio od Kristijana Ronalda mogli ste da pročitate u vesti koja se nalazi u prilogu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
scofield
Wednesday, 11.07.2018
02:24

Legenda nastavlja da gazi. On i Dibala, bice zanimljivo, lep gest za pocetak Dibale. I tacno se vidi koliko ga ostali fudbaleri cene i postuju

avatar
Robin_Hud
Tuesday, 10.07.2018
19:48

Samo cu reci,masina covek. Ogromno postovanje ima kod mene. Bas volim da vidim kakav ce tandem biti on i Dibala.

avatar
conecorleoneRM
Tuesday, 10.07.2018
19:18

Covek sa stilom,junajted,real i juve za kraj savrsene karijere. Hvala ti legendo za sve.