On neće u Real i Barsu, on bi da ih sruši, ima i plan!

Autor: Nikola Miloradović
petak 08.05.2020.
17:43
Izvor: Sportske.net

Argentinac je rešen.

EPA-EFE/JUAN IGNACIO RONCORONI
EPA-EFE/JUAN IGNACIO RONCORONI

Povezane vesti

Iako je san za mnoge fudbalere i fudbalske stručnjake da jednog dana budu članovi madridskog Reala i Barselone, trener River Plate Marselo Galjardo ima drugačije planove.

Naime, on ima želju da preuzme Sevilju i da sa klubom iz Andaluzije prekine dominaciju Reala i Barse u Španiji.

Portal "Muchodeporte.com" prenosi i reči njegovog bivšeg asistenta Rodriga Sbroljie, koji je izjavio da je Galaljardo "sposoban da preuzme Sevilju i sa trona skine Barselonu i Real Madrid".

Argentinac je nakon fudbalske karijere, tokom koje je nastupao u tri navrata za River, dok je nosio i dres Pari sen Žermena, Monaka, Di Si junajteda i Nasionala, trenersku karijeru počeo upravo u timu iz Montevidea u kojem je okončao igračku.

Godinu dana je bio trener Nasionala, da bi dve godine kasnije (2014) seo na klupu voljenog Rivera, koji predvodi i dan danas.

Sa ekipom iz Buenos Ajresa je ostvario strašne rezultate, osvojio je Kopa Libertadores 2015. i 2018. godine, minule je u finalu ovog takmičenja izgubio od Flamenga u poslednjim trenucima susreta.

Često se dovodio u vezu sa najvećim evropskim klubovima, pominjano je da bi mogao da nasledi Ernesta Valverdea u Barseloni, ali su se Katalonci odlučili za Kikea Setijena.

Ugovorom je vezan za River do leta 2021. godine, a kako stoje stvari karijeru bi nakon toga mogao da nastavi na "Sančes Pishuanu" u pokušaju da prekine dominaciju Reala i Barse.

Kazino

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mirjevac
Friday, 08.05.2020
20:40

I veci treneri su probali da skinu sa trona. Barcu i Reala, ali im to nije udpelo, ovom ce jos manje! Sevilja je vrlo klasican klub i sa njom nece moci nista!