On najbolje zna, Real ga oterao dva puta posle šampionskih titula! Čestitao Zidanu, najavio odlazak Ronalda!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 31.05.2018.
18:02
Izvor: Sportske.net

Pre par nedelja otišao u penziju, niko nije imao takvu sudbinu u Realu. Smatra da je Zidan doneo odluku pre finala, znajući šta mu se sprema...

EPA-EFE
EPA-EFE

Povezane vesti

Ako neko zna o čemu govori kada je Real u pitanju, onda je to Fabio Kapelo.

Dva puta je trenirao "Los Blankose" osvojio oba puta prvenstvo Španije i dobio otkaz.

Istina nikad se to nije desilo u eri Florentina Pereza, prvi put u pitanju je bio Lorenco Sanc u drugoj polovini devedesetij, a drugi Ramon Kalderon, koji je vodio Real tri sezone između dva Perezova mandata.

Oba puta mu je zamerena dekadencija, a Italijan se oglasio danas, nakon Zidanovog odlaska.

"Pokazao je kakav je čovek, dostojanstvo pre svega. Znao je da Real nema poverenja u njega, jer da nije osvojio Ligu šampiona dobio bi otkaz", tvrdi Kapelo, iako je Perez pričao da Zidanova sudbina ne zavisi od Kijeva.

Kapelo smatra da bi Kristijano Ronaldo mogao da ode iz kluba.

Kapelo


"Zidan je bio vezivno tkivo, on se zalagao za novi ugovor za Ronalda, davao mu prednost u odnosu na Bejla. Sada bi Kristijano mogao da i sam ode
", tvrdi Kapelo.

Ronaldo je na Ibici, oprostio se na društvenim mrežama od Zidana rečima da je bio privilegovan što mu je Francuz bio trener, a očekuje se da će večeras razgovarati sa Zidanom.

Njih dvojica su bili veoma bliski, a sve ovo se nekako poklapa sa novim glasinama da će PSŽ probati da dovede Ronalda i ponudi mu platu od 45 miliona po sezoni.

Ipak, Kapelo smatra da Ronaldo gleda na drugu stranu.

"Mislim da je njegova ambicija Mančester Junajted", dodao je italijanski trener koji je nedavno otišao u penziju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Amar Zornic
Thursday, 31.05.2018
20:10

Bez uvrede za UTD al CR 7 ako ode tamo verovatno nista nece osvojiti sto ga iskljucuje u trci za ZL tako da ne verujem u to

avatar
Devil born 1878
Friday, 01.06.2018
01:31

Ronaldo ako dodje u Junajted harace ligom kao sto je harao kad je bio u prvom mandatu, 20+ golova minimum kako god defanzivno da igra Junajted i doprineo bi puno i trofeji bi bili mnogo blize. Ali svejedno dzabe o tome pricati jer nece doci i ako je moja najveca zelja da i zavrsi karijeru u Junajtedu. Ali opet ponavljam, nista od toga.

avatar
Ser Keba
Friday, 01.06.2018
08:50

Nažalost, Junajted je postao marketinški klub, nekako mi deluje kao da je sam fudbal u drugom planu i jako mi je žao zbog toga. Ako dodje Ronaldo, to ce biti samo zbog para. U svakom slučaju, bolje on nego Nejmar.

avatar
Darkseid
Thursday, 31.05.2018
20:05

Voleo bih da dodju obojica, ali to nije realno. Imam osecaj da sledi cerupanje reala. Bez ronalda real nije primamljiva destinacija, ma koliko on bio velik klub. Benzema, isko, bejl, pa mozda i modric i kros napuste klub. Ako se to desi sa novim remontom, real ce se vratit na period kad su mu drente, gago i diara cinili tim.

avatar
real4ever
Friday, 01.06.2018
03:23

Znaš li koliko je to para za te igrače koje si nabrojao? Najmanje pola milijarde, bez Ronalda, sa Ronaldom još najmanje 150 miliona. Znaš li koji se igrači za tu lovu mogu dovesti?! jer ako ode 6 igrača, moraju da dođu i novi. Za takav budžet mogao bi Real da dovede Nejmara, Pogbu, Hazarda, Levandovskog. I opet bi to bio ekstra jak tim, tako da nemaš potrebe da se raduješ. Na tvoju žalost Realovi su igrači prilično skupi, tako da neće sigurno Real prodavati toliko. Otići će najmanje 5, ali doći će isto toliko igrača ako ne i više. Ja pretpostavljam da će biti prodati Mahoral, Sebaljos i Benzema dok bi Ljorente, Teo, Valjeho i Hakimi trebali ići na posudbe. Sa posudbe će najvjerovatnije biti vraćen Marijano Dijaz, Kasilja će otići i doći će jedan golman. To bi ukratko trebao biti prelazni rok, naravno zavisi i od toga da li će Ronaldo otići, jer ako ode Ronaldo onda je sigurno da dolazi Hazard ili Nejmar.

avatar
Darkseid
Sunday, 03.06.2018
05:12

Ne radujem se, nzm cemu to. Otici ce najmanje 5 igraca? Pa ja sam i nabrojao 5. Pogbu, hazarda ili nejmara mozete da sanjate...pogotovo da svu trojicu dovedete u jednom roku. To ne moze ni psg, a ne vi. Sto se tice odlazaka, pa budi realan, isko, bejl, benzema su zvezde, ti misli da ce da sede i greju klupu asensiju ili novim pojacanjima? Isko je sam najavio odlazak, bejl isto. Remont je neizbezan pa ti vidi zasto je zidan otisao.

avatar
Dimebag Darrell
Thursday, 31.05.2018
19:31

I otiće Ronaldo, mora on da bude ovo ljeto u centru pažnje, prošlo mu uzeo Neymar.

avatar
mrancic
Thursday, 31.05.2018
19:25

Počinje osipanje Reala koje će potrajati.Matori igrači,promena trenera.U Evropi će sledećih nekoliko godina vladati Siti,Liverpul,Barsa i PSŽ.

avatar
Devil born 1878
Friday, 01.06.2018
01:33

Od ovih sto si nabrojao niko nema sanse da vlada u ligi sampiona osim eventualno Liverpula koji je odlicnom igrom dokazao da jeste uz Junajted dva najveca kluba Engleske

avatar
El Clásico leyendas
Thursday, 31.05.2018
19:11

prica kojesta. Zidan i Perez su bliski a Ronaldo tesko moze u Junajted kad je tu Murinjo

avatar
Bidza i Tridza
Thursday, 31.05.2018
19:06

Nesto ne verujem da mu je Junajted ambicija trenutno.

avatar
4k4Dex
Thursday, 31.05.2018
18:31

Pa dobro dosta je dolazi smena generacija vreme je da se i ZiZu oproba negde deugde. A Real da ne osvoji sad 20 godina apsolutno su mirni.

avatar
Coa Legenda
Friday, 01.06.2018
17:16

sa tim da su mirni 20 godina bez trofeja zvuci kao da se plasis i unapred stvaras opravdanje za buduce neuspehe