On je preskakao leševe na putu do škole i ima pravo, "Licemeri, ne pružajte podršku iz dnevne sobe"

Autor: Vladimir Stojanović
petak 03.04.2020.
11:06
Izvor: Sportske.net

Argentinac nema dlake na jeziku, a ima mnogo istine u ovome što je rekao...

EPA/Enrique Garcia Medina
EPA/Enrique Garcia Medina

Povezane vesti

Svi znamo odakle je krenuo i gde se vratio Karlitos Tevez. I jasno je i da on voli novac, odnosno da ga nikada nije imao dok nije počeo da igra profesionalno fudbal.

Sada već praktično u penziji, Argentinac se obratio kolegama i njihovom sitničarenju, priči o platama.

"Ovo je zaista bedno, svi fudbaleri, oni dobro, ne vrhunski, mogu da žive pola godine ili godinu bez ikakvog novca. Imaš dom, lepu dnevnu sobu, znaš šta će ti deca jeste, ti pružaš poruku iz udobnosti svoje kuće, prestanite", optužio je kolege za licemerje Tevez.

Nekadašnji fudbaler, Junajteda, Sitija, Juventusa, Boke kaže da bi fudbaleri morali da izađu malo i vide kako žive ljudi.

"Vlada pokušava da pomogne, ali mi fudbaleri imamo odgovornost. Klubovi moraju da umesto da teraju igrače da treniraju organizuju obroke za gladne i siromašne. Sada nije vreme ni za fudbal, ni da praviš snimke od kuće, izađi napolje, idi među siromašne, pomozi u narodnoj kuhinji, to sada radi Boka. Ne treba mi da brinemo za svoju decu, njih smo obezbedili, već za slabe i nemoćne. Moramo kao društvo da pomognemo ljudima, ne samo fudbaleri, već glumci i druge javne ličnosti. Veliko je sra... ovaj virus, sada smo najpotrebniji društvu
", rekao je veliki Karlitos.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke