On je pobednik - Uzima ogromnu lovu, ne igra i neće da raskine ugovor!

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 18.01.2018.
11:11
Izvor: Sportske.net

Kaže, želi da osvaja trofeje sa Sanderlendom.

Beta/AP Photo/Nigel French, PA Wire
Beta/AP Photo/Nigel French, PA Wire

Povezane vesti

Ima situacija u životu kada se dobro prevarite, kao što je uradio Sanderlend sa Džekom Rodvelom kada je potpisivao novi ugovor.

Ovaj 26-godišnji fudbaler po novom ugovoru ima 70 hiljada funti nedeljno, a igra za tim koji je poslednji na tabeli Čempionšipa.

Eh, da barem igra...

Nije zabeležio ni minut od septembra, nije u planovima trenera zbog loše forme, a nekada je bio veliki talenat kada je napustio Everton i prešao u Mančester siti i kada je čak zabeležio i tri utakmice za reprezentaciju Engleske.

Kada je potpisivao ugovor 2014. godine po kome će ostati pet godina za platu od 70 hiljada funti, nije pisalo da će doći do redukcije njegove plate ukoliko tim ispadne. Sanderlend je na pragu da ispadne iz Čempionšipa, nakon ispadanja iz Premijer lige, što bi značilo da bi Rodvel naredne sezone mogao da prima istu sumu iako bi igrao treći rang takmičenja.

Raskid ugovora ne prihvata.

"Radio sam od svoje sedme godine da bih imao ovoliku platu. Nije fudbaler kriv ako je klub odlučio da potpiše takav ugovor. Kada me pitate da li ću to tek tako odbaciti - neću", rekao je Rodvel.

"Nije do novca, želim da igram. Ja sam fudbaler, zašto bih otišao iz kluba i ostao bez kluba?", rekao je on.




Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
JA SAM REVOLT, A TI
Thursday, 18.01.2018
12:26

Nije do novca Hahaha Ako vec zelis da igras, upravo zbog toga i treba da napustis klub, ali ti to neces jer ti niko ni priblizno nece dati tolike pare, a veliko je pitanje i da li bi igrao u tom nekom drugom klubu...

avatar
Ronaldo da Lima
Thursday, 18.01.2018
12:26

Pa ako nije zbog novca neka dodje u moje selo da igra za nas klub. Nije nesto ali će bar imati minute. Ipak on tvrdi da mu je fudbal bitniji od novca i da je najvažnije da igra, tako da mu neće smetati što će dobijati 30e po utakmici. Zar ne ?