On će biti heroj Sparsa?

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 14.12.2017.
16:19
Izvor: Sportske.net

Totenhem ne blista u Premijer ligi ove sezone, ali Poketino veruje da bi ovaj čovek mogao da ih vrati na pravi put.

Beta/Dave Thompson/PA via AP
Beta/Dave Thompson/PA via AP

Povezane vesti

Fudbaleri Totenhema uspeli su da se oporave nakon serije loših rezultat, pa su na dva vezana meča kod kuće upisali dva trijumfa uz gol razliku 7:1.

U Ligi Šampiona su odradili strašan posao, prvi su bili u grupi ispred Reala, ali nisu imali sreću da im u osmini finala na žrebu padne Juventus.

Ipak, Poketino veruje da njegova ekipe još uvek može da napravi zapažen rezultat ove sezone, a jednog čoveka izdvaja kao ključ dobrih igara Sparsa u nastavku.

U pitanju je Erik Lamela, koji je dugo bio van stroja zbog povrede, od nedavno je u timu, da bi protiv Brajtona čak i počeo utakmicu.

"Mislim da je jako važno što se vratio, on je doneo fantastičnu energiju timu, posebno u prethodnih par nedelja.

Normalno je da će mu biti potrebno vreme da se pokaže u najboljem svetlu. Verujem da je jako važno za tim to što je ponovo zdrav i mislim da će nam puno pomoći
", izjavio je Poketino.

Lamela je u redove "Pevaca" došao kao zamena za Gereta Bejla, nije se odmah prilagodio na PL, pa su ga mnogi okaraterisali kao promašenu investiciju, ali je Argentinac prethodnih sezona na bliceve pokazivao da je strašan igrač i da bi mogao da bude od velike važnosti za Totenhem. Povrede su usporile njegov razvoj u severnom Londonu, ali bi sada mogao da bude od velike koristi Sparsima.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mad Max
Thursday, 14.12.2017
20:51

Такав тип играча је и недостајао Тотенхему у последње време, продорни крилни играч, брзи и јак на лопти. Увек сам га ценио и желим му да избегне повреде и покаже колико вреди. Он, Деле Али и Кејн, имаће Спарси моћан напад.