Omerta! Murinjo i Ronaldo kao braća rođena, ista klauzula...

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 15.01.2019.
10:45
Izvor: Sportske.net

Pogni glavu i ćuti kako bi ostvario ciljeve. I sve to na papiru...

EPA/KIKO HUESCA
EPA/KIKO HUESCA

Povezane vesti

Izgleda da nikada nećemo saznati iz prve ruke šta se sve odigralo u razvodu između Murinja i Junajteda. Nema otrovnih strelica od strane Portugalca koji je odbio Benfiku i nada se ponudama bivših klubova, Reala i Intera.

Razlog što ćuti je klauzula koju je potpisao.

Naime, 17 miliona evra koliko je dobio na oproštaju podrazumeva i da ćuti o svom vremenu u Junajtedu, smenjivanju i svemu što se desilo. U suprotnom to bi ga koštalo veliki novac koji bi morao da vrati "Đavolima".

Murinjo je inače dobio posao, komentarisaće utakmice prvenstva Azije za beIN Sports, čisto da prekrati vreme do povratka na klupu. To će biti baš isplativa razonoda, kako se piše on će dobijati od arapske televizije oko 70 000 evra po meču.

Zanimljivo, spekuliše se da je sličnu klauzulu o ćutanju potpisao i Kristijano Ronaldo. Naime, to je bio uslov Reala da ga pusti u Juventus, da se odrekne prava da komentariše razloge zbog kojih je otišao i javno izgovori ono što svi nagađaju da su Perez i njegove laži oko novog ugovora glavni krivac.

Ronaldo je besan na Real, ne svraća u Madrid, a ne želi ni da se sretne sa Perezom, izbegao je do sada sve situacije u kojima bi to moglo da se desi.

Umesto njega progovorio je bivši predsednik Kalderon koji je pre odlaska dogovorio njegov transfer iz Junajteda i koji je rekao da je Zidan otišao kada mu je Perez saopštio da će umesto Bejla, prodati Ronalda koji je star i traži previše novca.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mirjevac
Tuesday, 15.01.2019
22:14

I sta je tu sad cudno, oni su ljudi igrali za taj klub i oni igraju samo za sebe i oni su se dogovorili i saglasili i to je to, vrlo jednostavnno i to nemora svako da zna, to je privatna stvar!

avatar
Misosesic
Tuesday, 15.01.2019
17:44

Ronaldo je fantastičan igrač i stvarno gol mašina ali ruku m a srce tražio je previše novca(da se izjednači sa Mesijem).On te pare zaslužuje sada ali da li ce ih zasluzivati za tri godine.

avatar
Momcilo Stojanovic
Tuesday, 15.01.2019
12:18

Real je poznat po tome da se preko noći odriče zaslužnih i velikih fudbalera i to bez objašnjenja.Verovatno tako dokazuju da su iznad svih.Setimo se Jera,Raula,Kasiljasa,Gutija...