Olimpijakos smenio Hasija posle poraza od AEK-a!

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 25.09.2017.
09:19
Izvor: Sportske.net

Tačno dva meseca nakon što je svoju ekipu vodio do trijumfa u Humskoj Besniku Hasiju uručen je otkaz od strane vlasnika Olimpijakosa.

Epa/Panagiotis Moschandreou
Epa/Panagiotis Moschandreou

Povezane vesti

Kosovski Albanac Besnik Hasi smenjen je u nedelju kasno uveče sa mesta šefa stručnog štaba Olimpijakosa nakon što je njegov tim doživeo šokantan poraz na "Olimpijskom stadionu" u Atini.

Posle dva vezana remija u prvenstvu i poraza od Sportinga u prvom kolu grupne faze Lige šampiona Olimpijakos je sebi dozvolio da prokocka prednost od 2:0 u duelu sa AEK-om što je bila kap koja je prelila čašu.

Kasno sinoć odlučeno je da Besnik Hasi bude smenjen, a u danima koji slede biće donesena odluka o tome ko će ga naslediti.

Olimpijakos je ovog leta uspešno prošao kroz kvalifikacije za Ligu šampiona pošto je na putu ka grupnoj fazi eliminisao beogradski Partizan i hrvatsku Rijeku.

Za aktuelnog šampiona Grčke trenutno nastupaju trojica srpskih internacionalaca Jagoš Vuković, Saša Zdjelar i Uroš Đurđević, a od novog trenera dosta zavisi kakav će biti njihov status, posebno to važi za Vukovića i Đurđevića na čijim je transferima prethodnog leta insistirao uprao Besnik Hasi.

Olimpijakos posle pet odigranih utakmica zauzima četvrto mesto na tabeli grčkog šampionata sa osam osvojenih bodova, a već u sredu ekipu iz Pireja očekuje ozbiljan test u Ligi šampiona jer gostuje Juventusu u Torinu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
PER ASPERA AD ASTRA
Monday, 25.09.2017
10:47

Daj Sasu na pozajmicu na zimu...

avatar
Burazer
Monday, 25.09.2017
10:34

Videlo se protiv Partizana da od tima nema nista. Samo sto je Partizan jos gori.

avatar
jv
Monday, 25.09.2017
10:20

Dugo su ga i trpili. Covek nema pojma, videlo se protiv Partizana da su nula.