Olimpijakos se razgoropadio, pukla ''petarda''!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 16.04.2018.
20:29
Izvor: Sportske.net

Titula je, po svemu sudeći izgubljena, u klubu su zbog toga najavljivane i drastične mere, ali večeras su crveno-beli iz Pireja konačno bili na željenom nivpu.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Podsetimo, posle remija sa Levadijakosom, prvi čovek Olimpijakosa Evangelos Marinakis najavio je da će do kraja sezone igrati sa omladincima, nezadovoljan učinkom ekipe u tekućoj sezoni.

U prvenstvenom duelu sa pretposlednjom Kerkirom, Olimpijakos je izašao u donekle izmenjenom sastavu, ali ta promena nije toliko drastična kako se činilo posle pomenutih najava.

Pred svojim navijačima, Olimpijakos je ovu utakmicu 27. kola dobio sa ubedljivih 5:1, a srpski napadač Uroš Đurđević ju je odgledao sa klupe za rezerve.

Najbolji strelac Olimpijakosa, Iranac Karim Ansarifard doveo je domaće u vođstvo u 12. minutu, gosti su nedugo zatim izjednačili, a do poluvremena Miraljas je vratio prednost Pirejcima - 2:1.

U nastavku, još tri gola domaćih, najpre Fortunis početkom drugog poluvremena, zatim Engels i rezervista Vrusai u finišu, za konačnih 5:1.

Olimpijakos je i dalje treći na tabeli sa 57 bodova, tri kola pre kraja sezone. Vodeći AEK ima 60, PAOK na drugom mestu 58, ali i jedni i drugi uz utakmicu manje.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke