Oli izgubio u Pireju posle više od dve godine!

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 26.02.2017.
20:45
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Olimpijakosa vezali su drugi uzastopni poraz u grčkom šampionatu, ali je više od same vesti o novom neuspehu značajnije to što se radi o prvom porazu u Pireju posle više od dve godine.

BETA/AP Photo/Petros Giannakouris
BETA/AP Photo/Petros Giannakouris

Povezane vesti

Aktuelni šampion Grčke pretrpeo je četvrti poraz u tekućoj sezoni što samo po sebi nije zvučna vest, ali kada se tome doda podatak da se radi o drugom uzastopnom neuspehu i prvom porazu u Pireju posle više od dve godine, pobeda Panioniosa dobija na značaju.

Olimpijakos je poslednji poraz u domaćem šampionatu na stadionu "Karaiskaki" doživeo 3. decembra 2014. godine protiv PAOK-a, što znači da je u ligi bio nepobediv kao domaćin dve godine i tri meseca!

Drugoplasirani tim grčkog šampionata Panionios slavio je večeras u Pireju rezultatom 1:0 (1:0) golom Jorgosa Masurasa koji je pogodio protivničku mrežu već u prvom minutu susreta.

Lider grčkog šampionata upisao je od prethodnog poraza na domaćem terenu 35 pobeda u grčkom šampionatu i samo dva remija, pa tako pobeda Panioniosa svakako dobija na značaju.

Olimpijakos i pored dva vezana poraza ostaje prvi na tabeli sa 51 osvojenim bodom, što je šest više u odnosu na drugoplasirani Panionios i 11 više u odnosu na PAOK.

Crno-beli iz Soluna večeras su remizirali 1:1 na gostovanju Iraklisu, a Srbin sa švajcarskim pasošem Aleksandar Prijović upisao je svoj peti pogodak za PAOK na sedam odigranih utakmica u svim takmičenjima.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke